Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
Emememsovelove ja nie pomogę co do mleczka gdyż karmię piersią
ale może dziewczyny cos doradza: )
Ewela super wygląda Nicola: ) taki duży fotel i malutka dziewczynka: )Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Ja nie pomoge bo my uzywalismy od poczatku Aptamil czyli to w polsce jest bebilon . Jesli dostaliscie zielone swiatlo to zmien zobaczysz bo tak ciezko pow . Zawsze wiadomo trzeba czasu co do zmiany mleka . I zmieniala bym stopniowo . Dodawala 1 miarke pozniej 2 i tak zwiwkszala . Zeby odrazu nie dostala nowego.
-
Emememsowelove co do wstawania to mi sie niedlugo skaczy a tak naprawde to juz w czwartek bo ide na 8 i tyle godzin . Bo tak jezdzilam ale wsumie na 10 i do 14 to jak wolne to spalysmy .
W czwartek mama zostanie z Nicola . W piatek ma byc niania na 3 h i w sobote zeby zobaczyla co i jak no i Nicola ja poznala . A w poniedzialek zaczynam maraton cało tyg . Na szczescie siostra zostaje u mnie dluzej o tydz wiwc bedzie miala oko na opiekunke . Co i jak heh wredna jestem ale boje sie no bo Nicola oczko w glowie .
Nicola dzis caly dzien tata ja do niej mama a ona patrzy na mnie smieje sie i tata . Kapie ja pytam kto cie usypia ona do mnie ty . To ja znow pytanie kto cie usypia mama czy tata ? Nicola na to tata .
Chodzi gada sobie - nie , ty , tata , ah , mam, dys , baba , jak placze mama.
U nas pogoda strasznadeszcze bylo ciepla zaledwie niecaly tydzien co to jest . Ja sie pytam gdzie te lato ?
Dziecko nawwt nie wie co to slonce . A ja tyle spodenek nakupilam i bluzek
W tym roku to jest masakra . W tamtym od maja juz wytrzymac nie mozna bylo .
Przepraszam za bledy ale ja caly czas klepie z tel nawet jak wklejam zdjecia to tez z tel . Moj netbook lezy gdzies w kacie zapomiany .
Spokojnej nocy . Pa :*
-
nick nieaktualnyNo to oczywiste, tyle się mówi o tych nianiach że szok ;/
Ewela aż takie tam tanie rzeczy macie w tym H&M? Ja ostatnio zrobiłam spore zamówienie niby ciuszki po 20, 40, 60 zł a przy kurierze wydałam prawie 600 zł ;/ ja nie wiem ile to wszystko kosztuję, a u nas w Polce ogólnie bardzo mało promocji, jedynie ostatnio za te 500 zł zrobiłam zamówienie w zarze bo się naprawdę opłacało, spodenki jeansowe z 70 zł na 30, bluzeczki po 15 złsame perełki w okazyjnych cenach
-
Ja ostatnio Nicoli kupilam spodnie z promocji za 3 e z 9 e czyli na polskie wychodzi chyba 12 zl bo nie wiem ile stoi euro . Za 5 par bodow w tkmax dalam 5,99€ czyli jedna para kosztowala 1,20€ czyli 4 zl z groszami .
I sobie kupilam meliski bo polowalam na nie na promocji z 45€ na 15Tu ostatnio w Next byly przeceny -50%,-70% na wszystko ale ja nie pojechalam bo kolejki od 2 w nocy a next otwierali juz o 5 . Znajoma pojwchala i przywiozla 21 torb ale malemu pokupywala juz wieksze
-
Ja jak ide do sklepu to zawsze cos kupie z promocji hehe . Moj mowi ja jak ide promocji nie ma a ty zawsze znajdziesz . Ale on nie wchodzi po prawie kazdym sklepie
wejdzie i wydzie ja przejde caly sklep a na koncu sa promocjie haha . No i dlatego ja tak kupuje . Bo sa nawet mniej niz polowe ceny .
Ten sklepik co znalazlam zamawiam onle to te spodenki xo ma w awatarze dalam niecale 4 e kocyk minki 12 e a szyja dziewczyny po 25 e wiwc miala bym dwa . Nicola pod nim spi i jest ok nie jest spocona . Tam ma zeczy z polski wlasnie .
-
nick nieaktualnyKurcze, ale mam dziś dobry dzień
Jakiś tydzień temu byłam na rozmowie w sprawie pracy, dziś zadzwonili i oznajmili że się dostałam i zapraszają do pracy w poniedziałek na godzinę 6:00praca ogólnie dość łatwa, siedząca i tylko trwająca 8h od 6:00 do 15:00
Majusia niestety jedzie do babci na cały tydzień a do nas będzie przyjeżdżać na weekendy
gdyby nie to że mają bardzo imponujące wynagrodzenie to bym nie poszła, ale za tyle godzin taka płaca, normalnie żałowałabym jakbym odmówiła -
Ememsowelove a mowilas im ze w ciazy jestes ? Jak na to spojrzeli ? Bo z tego co tu jest znajoma zwolnili jak tylko dala zwolnienie od lekarza w sumie po 4 msc . Ze ich oszukala . Z tad moje pytanie .
Siedzaca praca dla kobiety w ciazy tez meczaca bo jak by nie bylo siedzisz 8h i tylko co sie chwile ruszysz .
Moi rodzice planuja przeprowadzic gdzies blisko nas . Od wrzesnia . Jak sie tylko przeprowadza mama powiedziala ze sie zajmie Nicola . Ile razy mama mowila zebym ja przywiozla na noc ale ja jakos tak nie tyle ze nie potrafie tyle ze pewnie siedziala bym na telefonie i co chwilw dzwonila z pytaniem czy daje sobie radw a jeszcze na caly tydz to juz calkiem sobie nie wyobrazam .
Nicola zasnela na drzemke ja ide wywiesic pranie i zjesc obiadek .
Milego popoludnia
-
nick nieaktualnyEwelina.Irl wrote:Ememsowelove a mowilas im ze w ciazy jestes ? Jak na to spojrzeli ? Bo z tego co tu jest znajoma zwolnili jak tylko dala zwolnienie od lekarza w sumie po 4 msc . Ze ich oszukala . Z tad moje pytanie .
Siedzaca praca dla kobiety w ciazy tez meczaca bo jak by nie bylo siedzisz 8h i tylko co sie chwile ruszysz .
Moi rodzice planuja przeprowadzic gdzies blisko nas . Od wrzesnia . Jak sie tylko przeprowadza mama powiedziala ze sie zajmie Nicola . Ile razy mama mowila zebym ja przywiozla na noc ale ja jakos tak nie tyle ze nie potrafie tyle ze pewnie siedziala bym na telefonie i co chwilw dzwonila z pytaniem czy daje sobie radw a jeszcze na caly tydz to juz calkiem sobie nie wyobrazam .
Nicola zasnela na drzemke ja ide wywiesic pranie i zjesc obiadek .
Milego popoludnia
ta praca jest znaleziona przez mojego męża kuzynkęwięc też inaczej patrzą... z Majką też pracowałam i to nawet do 6 miesiąca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 16:17
-
nick nieaktualnyno Ewelcia mamy kredyt na 500 tys, dajemy radę z męża wypłaty
ale mi to nie starcza, chce dać Mai wszytko a teraz jeszcze spodziewamy się drugiego maleństwa więc też pójdzie na to kupę pieniędzy, a po co mąż ma sam pracować, skoro ja też mogę, przyda nam się drugi samochód a też na to potrzebna kasa
no niestety
-
Mama zostala z nicola . Dzwonilam kilka razy ale mama wszystko ok przestan nam przeszkadzac . No ok jak bedzie cos nie tak to dzwon . ok .
Wracam z pracy steskniona za dzieckiwm a ona sie do mnie usmiechnela na widok i tyle . Nawrocila sie i poszla dalej .
Obmylam ja , przebieram i zadaje jej pytania .
Bylas grzeczna ?
Nicola - ta
Jutro zostaniesz z babcia ?
Nicola - ta .
W poniedzialek zostaniesz z opiekunka ?
Nicola - nie .
Babcia do domu jedzie .
Nikola - nie .
Tata tez do pracy idzie w poniedzialek .
Nicola - tata nie .
Jejku jaka ona juz madra i tyle rozumie . Kocham najmocniej . :*emememsovelove, Joaśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie kochane:)
ewelinka super, masz zdolną córkę
my już od 6:30 na nogach ;p Majusia bawi się zabaweczkami, a ja idę się na szybko ogarnąć, wykąpać, zrobić makijaż no i przyszykować dla nas śniadanko ! myślałam o parówkach dla małej i dla mnie o jakiejś zdrowej, owocowej owsiance
a co myślicie o parówkach? jakie są najlepsze?
my dajemy morlinki z indyka
miłego dniaEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Hej . Ememsowelove ja dalam 2 razy parowki ale jak poczytalam co w nich jest to zrezygnowalam z nich . Moze jajecznica z grankami na maselku ? (Odrobina masla ) .Tez moze byc Jogurt z platkami naturalnymi . U nas sa platki dla dzieci od 9 msc zycia . Ja kupuje jej takie i mieszam nap z danonkiem jej mlekiem , albo jogurt naturalny .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 09:07
-
Jej Ewela wspolczuje, że tyle czasu będziesz w pracy musiała być. Ale cudowną masz mamę, że nawet na przeprowadzkę się zdecydowała żeby wnusia się zająć
My też parowej nie dajemy- mimo że mój mąż jest ich największym fanem, to też nie chce żeby Gosia to swinstwo jadla- przecież to sama sól, a soli i tak we wszystkim pełno, a u dzieci do 3 r.z. i tak nereczki nie są w stanie przewalic zbyt dużej ilości soli.
My na sniadanko jemy jogurcik albo kanapeczke z pieczony schabem albo poledwiczka, albo jajo, albo kanapeczke z pomidorkiem.
A u Gosi zębowe szalenstwo- wykazały parę dni temu górne lewe jedynka i dwojka, a dziś prawa górną dwojka- wszystko po chińsku
Od dwóch dni Gosia na dobranoc pije już m.m., tylko rano i jak się w nocy obudzi to cyca dostaje. I prawdę mówiąc, to mi trudniej jest Gosie odstawić niż jej przestawić się na m.m.
A jutro robimy sobie z mężem imieninowy wypad na piweczko, Gosia nocuje u mojej mamy, także mamy prawdziwe wychodneEwelina.Irl lubi tę wiadomość