X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Nowe staraczki 2018 w dwupaku :)
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018 w dwupaku :)

Oceń ten wątek:
  • Kaga Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh to prawda :)
    Ja pamiętam wiele testów dziewczyn że staraczek a teraz albo już są mamusiami albo lada dzień nimi będą. ^^
    Twój test też przecież był dopiero co :)

Ania95 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2019, 05:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam u Was dziewczyny? :)

• Konieczynka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2019, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh nie uwierzcie, znowu jestem chora. Przeziębienie mnie rozłożyło. To już 3 raz jak choruje, a tu dopiero 16 tydzień się zaczął.

Mama jak Twoje maleństwo? Daje pospać?

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka no to ładnie Cię bierze... jak się kurujesz w ciąży? Mnie też.chyba będzie coś brało :/

Mama jak tam synek? Grzeczny?

A ja właśnie leżę z mokrą ścierą na głowie :( poszłam na przedświąteczne zakupy, musiałam wyjść ze sklepu i usiąść na krawężnik bo myślałam że zemdleje takie mam ostatnio zawroty głowy :( ledwo doszłam do domu... chyba za mało wody pije bo i bóle głowy ostatnio dokuczaja :(

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Konieczynka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie babcine sposoby typu, miód, czosnek, imbir. Inhalacje. Itd

W nocy jeszcze pierworodny zaczął kaszlec więc razem chorujemy. Pojedziemy chyba już dziś na Święta do babci niech nas ratuje. A jutro 11 godz w pracy.

Miss mi się tak na początku kręciło w głowie. I duszności miałam. Teraz przeszło.

23.07.2015 - synek

event.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny i was nie pociesze.. Na koncowce ciazy zawroty glowy powracaja.. Jak idę to jest super ale wystarczy stanac np w kolejce w sklepie i trzymam sie czego sie da bo mam wrazenie ze zaraz padne.

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • aktap91 Koleżanka

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :) Co tam u Was? Nie odzywałam się nic na tym wątku. ;) Ze "starej ekipy" rozpakowała się już Chasia, Marza i Mama? Kto następny? :D Daffi?

• Kaga Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też co chwilę łapie przeziębienie :( mi pomaga robiony syrop z cebuli, napary z imbiru i woda morska do nosa.

Aktap super, że się odezwałaś :) nie mogę uwierzyć w Twój suwak!!! :O

aktap91 lubi tę wiadomość

• Daffi Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap91 wrote:
    Cześć Dziewczyny :) Co tam u Was? Nie odzywałam się nic na tym wątku. ;) Ze "starej ekipy" rozpakowała się już Chasia, Marza i Mama? Kto następny? :D Daffi?
    I Paula tuli Ignasia. Ja niestety nie mogę sie rozpakować. Dzisiejsze ktg jak akcja serca u nieboszczyka nadal... Jestem bez złudzeń:) filip urodzi sie jak bede go zapisywac do przedszkola.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 13:49

b2ujp2.png

• aktap91 Koleżanka

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaga, to prawda,czas leci niesamowicie. :D Według OM jeszcze 65 dni do terminu, szok. :) Daffi może trzeba mu pomóc w przyjściu na świat. :D

Kaga lubi tę wiadomość

• Daffi Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomagamy jak sie da:) mialam remont mieszkania sama tu skakalam pomagalam sprzatalam. Nic..
    Seksik nie dziala..
    Robie codziennie spacer 2km..
    Do mamy na 4 pietro wchodze 2 razy dziennie..
    Moja macica to twardzielka.
    Mam znow ktg w sobote i potem w poniedzialek badanie chyba ze cos ruszy.
    A jeszcze widzialam ze sie sala 1 osobowa zwolnila to juz w ogole cud miod a ja nadal nie rodze.

b2ujp2.png

• aktap91 Koleżanka

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli po prostu od małego indywidualista, wyjdzie jak będzie miał ochotę. :D

Daffi lubi tę wiadomość

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap91 wrote:

Pisz lepiej co tam u Ciebie, bo rzadko się odzywasz ;) jaka płeć, imię? Śliczne masz zdjęcie maluszka <3

Ja jutro mam wizytę na 12:15! Nie mogę się doczekać, bo ostatnia wizyta była 5 tygodni temu :D

• aktap91 Koleżanka

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie syn - Kajetan :) Czuję się bardzo dobrze całą ciążę, oby jak najdłużej. :D Powodzenia na wizycie! :)

Ania95, Kaga, MissKathy92, Daffi lubią tę wiadomość

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap91 wrote:
    U mnie syn - Kajetan :) Czuję się bardzo dobrze całą ciążę, oby jak najdłużej. :D Powodzenia na wizycie! :)

Super <3 to będzie kolega dla mojego Mikołaja :D ja też się dobrze czuję. Wiadomo, że są jakieś typowe dolegliwości ciążowe, ale nie mam co narzekać, bo normalnie funkcjonuję 😊

Dziękuję! Jutro napiszę jak tam mój maluszek 😄

• Kaga Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania powodzenia jutro na wizycie :)

Daffi Twojemu synkowi jest u Ciebie widocznie bardzo dobrze :) :) ale kciuki za to, by w końcu zmienił zdanie. :)

Ania95, Daffi lubią tę wiadomość

• Konieczynka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2019, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi Twoja syn ma jeszcze 2 dni, wiem jak jest ciężko pod koniec, ale nie forsuj się. Ja bym taka głupia że podłogi mylam, parę razy na 3 piętro dziennie schodami, długie spacery, gotowanie i z przyjemności sex dwa razy dziennie. Po takim maratonie któregoś dnia o północy wody mi odeszły a ja byłam tak zmęczona że na poród sił brakło. Po 13godz się udało naturalnie ale było ciężko.

Aktap super że tak bez większych problemów ciąże znosisz. Oby tak dalej.

A mi żeby było mało od wczoraj ząb nasuwa. W życiu tak mnie żaden ząb nie bolał. Mam znajomego dentyste i dziś o 16 mnie przyjmie ale to jeszcze 5godz. A jest masakra. Żeby nie ciąża ketonal już bym jadła...

23.07.2015 - synek

event.png
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2019, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, my po wizycie! Maluszek waży 830g, wszystko jest dobrze, wymiarami wyprzedza rzeczywisty tydzień ciąży :P podczas usg odwrócił do nas główkę i się ruszał, ale widzieliśmy jajeczka <3

Kaga, aktap91 lubią tę wiadomość

• Daffi Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2019, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka wrote:
    Daffi Twoja syn ma jeszcze 2 dni, wiem jak jest ciężko pod koniec, ale nie forsuj się. Ja bym taka głupia że podłogi mylam, parę razy na 3 piętro dziennie schodami, długie spacery, gotowanie i z przyjemności sex dwa razy dziennie. Po takim maratonie któregoś dnia o północy wody mi odeszły a ja byłam tak zmęczona że na poród sił brakło. Po 13godz się udało naturalnie ale było ciężko.

Aktap super że tak bez większych problemów ciąże znosisz. Oby tak dalej.

A mi żeby było mało od wczoraj ząb nasuwa. W życiu tak mnie żaden ząb nie bolał. Mam znajomego dentyste i dziś o 16 mnie przyjmie ale to jeszcze 5godz. A jest masakra. Żeby nie ciąża ketonal już bym jadła...
    Dzis porobiłam sporo w domu. Patrzac na moj pierwszy porod to obecne zajecia i seks nie umecza mnie tak bardzo. Poprzednim razem skurcze mialam w nocy z wtorku na srode a rodzilam dopierp w piątek i caly ten czas nie spalam i udalo sie urodzic naturalnie ale bylam zmeczona na maxa i glodna :)

b2ujp2.png

• Lola_M Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2019, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny życzę wam wszystkiego najlepszego z okazji świąt dużo zdrowia i smacznego jajka. Żebyście spokojnie przeszły ciążę poród A mamuska żeby dzieciaczki rosły całe i zdrowe

Mój Maksio ma już pół roku tak to szybko leci i jest z niego mały hihotek i jajeczko :)
    Za chwilę wasze takie będą:)

Kaga, Daffi lubią tę wiadomość

Pcos
    f2wlp07whe3ye9wg.png
‹‹ 8 9 10 11 12 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ