Nowe staraczki 2018 w dwupaku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Eh nie uwierzcie, znowu jestem chora. Przeziębienie mnie rozłożyło. To już 3 raz jak choruje, a tu dopiero 16 tydzień się zaczął.
Mama jak Twoje maleństwo? Daje pospać? -
Konieczynka no to ładnie Cię bierze... jak się kurujesz w ciąży? Mnie też.chyba będzie coś brało
Mama jak tam synek? Grzeczny?
A ja właśnie leżę z mokrą ścierą na głowie poszłam na przedświąteczne zakupy, musiałam wyjść ze sklepu i usiąść na krawężnik bo myślałam że zemdleje takie mam ostatnio zawroty głowy ledwo doszłam do domu... chyba za mało wody pije bo i bóle głowy ostatnio dokuczaja -
Takie babcine sposoby typu, miód, czosnek, imbir. Inhalacje. Itd
W nocy jeszcze pierworodny zaczął kaszlec więc razem chorujemy. Pojedziemy chyba już dziś na Święta do babci niech nas ratuje. A jutro 11 godz w pracy.
Miss mi się tak na początku kręciło w głowie. I duszności miałam. Teraz przeszło. -
aktap91 wrote:Cześć Dziewczyny Co tam u Was? Nie odzywałam się nic na tym wątku. Ze "starej ekipy" rozpakowała się już Chasia, Marza i Mama? Kto następny? Daffi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 13:49
-
Pomagamy jak sie da:) mialam remont mieszkania sama tu skakalam pomagalam sprzatalam. Nic..
Seksik nie dziala..
Robie codziennie spacer 2km..
Do mamy na 4 pietro wchodze 2 razy dziennie..
Moja macica to twardzielka.
Mam znow ktg w sobote i potem w poniedzialek badanie chyba ze cos ruszy.
A jeszcze widzialam ze sie sala 1 osobowa zwolnila to juz w ogole cud miod a ja nadal nie rodze.aktap91 lubi tę wiadomość
-
aktap91 wrote:Cześć Dziewczyny Co tam u Was? Nie odzywałam się nic na tym wątku. Ze "starej ekipy" rozpakowała się już Chasia, Marza i Mama? Kto następny? Daffi?
Pisz lepiej co tam u Ciebie, bo rzadko się odzywasz jaka płeć, imię? Śliczne masz zdjęcie maluszka
Ja jutro mam wizytę na 12:15! Nie mogę się doczekać, bo ostatnia wizyta była 5 tygodni temuaktap91 lubi tę wiadomość
-
aktap91 wrote:U mnie syn - Kajetan Czuję się bardzo dobrze całą ciążę, oby jak najdłużej. Powodzenia na wizycie!
Super to będzie kolega dla mojego Mikołaja ja też się dobrze czuję. Wiadomo, że są jakieś typowe dolegliwości ciążowe, ale nie mam co narzekać, bo normalnie funkcjonuję 😊
Dziękuję! Jutro napiszę jak tam mój maluszek 😄aktap91 lubi tę wiadomość
-
Daffi Twoja syn ma jeszcze 2 dni, wiem jak jest ciężko pod koniec, ale nie forsuj się. Ja bym taka głupia że podłogi mylam, parę razy na 3 piętro dziennie schodami, długie spacery, gotowanie i z przyjemności sex dwa razy dziennie. Po takim maratonie któregoś dnia o północy wody mi odeszły a ja byłam tak zmęczona że na poród sił brakło. Po 13godz się udało naturalnie ale było ciężko.
Aktap super że tak bez większych problemów ciąże znosisz. Oby tak dalej.
A mi żeby było mało od wczoraj ząb nasuwa. W życiu tak mnie żaden ząb nie bolał. Mam znajomego dentyste i dziś o 16 mnie przyjmie ale to jeszcze 5godz. A jest masakra. Żeby nie ciąża ketonal już bym jadła... -
Konieczynka wrote:Daffi Twoja syn ma jeszcze 2 dni, wiem jak jest ciężko pod koniec, ale nie forsuj się. Ja bym taka głupia że podłogi mylam, parę razy na 3 piętro dziennie schodami, długie spacery, gotowanie i z przyjemności sex dwa razy dziennie. Po takim maratonie któregoś dnia o północy wody mi odeszły a ja byłam tak zmęczona że na poród sił brakło. Po 13godz się udało naturalnie ale było ciężko.
Aktap super że tak bez większych problemów ciąże znosisz. Oby tak dalej.
A mi żeby było mało od wczoraj ząb nasuwa. W życiu tak mnie żaden ząb nie bolał. Mam znajomego dentyste i dziś o 16 mnie przyjmie ale to jeszcze 5godz. A jest masakra. Żeby nie ciąża ketonal już bym jadła... -
Dziewczyny życzę wam wszystkiego najlepszego z okazji świąt dużo zdrowia i smacznego jajka. Żebyście spokojnie przeszły ciążę poród A mamuska żeby dzieciaczki rosły całe i zdrowe
Mój Maksio ma już pół roku tak to szybko leci i jest z niego mały hihotek i jajeczko
Za chwilę wasze takie będąKaga, Daffi lubią tę wiadomość
Pcos