Nowe staraczki 2018 w dwupaku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam założony cewnik Foleya. 12h z nim bede chodzic chyba ze cos szybciej sie rozkreci. Niby w czwartek mialam 4cm rozwarcia dzis sie okazuje ze nie mam tyle.. Ten cewnik przy 4cm powinien mi wypaść ale zobaczymy czy zadziala na moją szyjkę. Moga tez wody odejsc wiec będzie sygnal o postępie. Jesli cewnik nie ruszy to rano oxy gdyby i to zawiodlo to cc.
-
Filip 30.04.2019 godz. 14.53 waga 4500g i 56cm, Apgar 10 pkt. Porod trudny najpierw sn i na szybko cc.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1b55efe80dd9.jpgKaga, MissKathy92, Lola_M, Ania95, Konieczynka, aktap91, Kropeczka85, Marza89, Applejoy, Lajni85 lubią tę wiadomość
-
Daffi Gratulacje
Śliczny chłopak i jaki duży się wydaje na tym zdjęciu. Niech zdrowo rośnie. Odpoczywajcie.Daffi lubi tę wiadomość
-
Będę mieć córkę
Poszłam prywatnie. Dokładne usg z pełnymi pomiarami, już takie polowkowe. Wszystko ok, serduszko, nerki, mózg. Na rączkach wszystkie paluszki. Wymiary zgodne z terminem poczęcia.
Moje twardnienie brzucha to niedotleniona macica, nic groźnego. Jak to lekarz ujął, normalne przy 11 godz pracy na stojąco.MissKathy92, Ania95, Daffi, Applejoy, Lajni85, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Konieczynka super będziesz miała i synka i córeczkę
Mój gin już teraz na każdej wizycie robi takie dokładne pomiary i wszystko sprawdza 27 maja mam połówkowe i już odliczam dniWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 13:18
Konieczynka lubi tę wiadomość
-
Lola ja nawet nie wiem kiedy ten czas tak ucieka teraz się cieszę każdym dniem ciąży jak wiem że tak szybko to mija
Ania daj znać po wizycie jak tam Mikołajek rośnie -
Heh w takim razie wszytskie pazdziernikowki na naszyn watku beda mialy corke.
Ja ostatnio mam duzo na glowie, bo sie przeprowadzilismy i ciagle cos ogarniamy. Nawet nie mam czasu sie zamartwiac czy cos sobie wymyslac przez co czas przyspieszyl. Mimo ogromu pracy jednak mocno sie oszczedzam, glownie leze i patrze.
Ostatni pokoik czeka na kolor - poczekam jeszcze na USG, czy cos nie urosnie miedzy nogami.
Tez mam wizyte na 27.05, ale zapisalam sie jeszcze na poczatek czerwca do fajnej kliniki na prenatalne, mimo ze moj gin i tak mi chyba zrobi.
-
Och lajni ja juz widze ze Filipy to jak Julki charakterne dzieci. Bedzie wesolo ten moj gagatek cos zaczal wymyslac i prxy karmieniu mamy straszna mordęge.. Walczylam jak lwica o to by karmic piersią i jest super.. Zero zastoji.. Przetrwalam nawał i teraz pieknie się unormowal pokarm.. To mlody chwyta i sscie 5-10 min a potem puszcza wscieka sie, kreci krzyczy lapie i nie może zlapac.. A jak juz sie uda to znow ciumka 2-3 razy i tak w kolko. Karmienie stalo sie koszmarem boje sie ile wytrzymam i kiedy sie poddam. Badala go pediatra wszystko jest ok wedzidelko tez.. Przy niej ssal pięknie nie mozna sie przyczepić.. No artysta roku rosnie
Lajni85 lubi tę wiadomość
-
Nas ciagle kazdy pyta co sie urodzilo.. W sklepie tych co znamy tak z widzenia bo często zakupy robimy czy lekarze.. Ze jesteśmy farciarze bo corke juz mamy a teraz synek. Zwlaszcza ze M jest jedynym mężczyzna w rodzinie ktory moze przedluzyc nazwisko dalej.
-
Lajni85 wrote:Daffi gratulacje piękny chłopczyk
My będziemy mieli syna pokazał nam swoje przyrodzenie w całej okazałości ehhh no i też będzie Filip
Super, gratuluję 😙 chłopcy tak mają, że pokazują od razu swoje przyrodzenie 😂Lajni85 lubi tę wiadomość