Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mialam wczoraj bezowe plamienie i dosc mocny ból brzucha, więc troche sie wystraszyłam i postanowiłam pojechac gdzies na usg sprawdzic czy wszystko ok ( bo u mnie w szpitalu zawsze kładą na oddziale i chciałam tego uniknąć). Moja gin tego dnia nie przyjmowała, więc pojechałam do innego. Okazalo się, że plamienie z szyjki, a z dzidzią ok, więc się uspokoiłam. Jednak w domu spojrzałam na wydruk z usg (nie było zdjec tylko takie pomiary wydrukowane z systemu) a tam prócz wymiarów GS i CRL było podane NT.. Jestem w 9 tc.. To NT było niby 1.75mm.. Wiem, ze na tym etapie sie nie mierzy i nie wiem po co lekarz to zrobił, ale jesli rzeczywiscie byl taki pomiar to przeciez na 9tc to bardzo duzo dla 11tc śrenia to 1.2 mm. gin nic nie mówił na ten temat, a ja zaczęłam świrować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2019, 08:03
-
Karolika wrote:Żeby do Ciebie napisać trzeba zaprosić Ciebie do przyjaciółek i potem będzie można? Jestem w tym ciemna:p
Troche zamieszanie będzie
To może wyszukajcie grupę Noworoczne mamusie i napiszcie tutaj że wysłalyscie zaproszenie podając tylko inicjaly z konta fb 😊
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLula90 wrote:Dziewczyny, mialam wczoraj bezowe plamienie i dosc mocny ból brzucha, więc troche sie wystraszyłam i postanowiłam pojechac gdzies na usg sprawdzic czy wszystko ok ( bo u mnie w szpitalu zawsze kładą na oddziale i chciałam tego uniknąć). Moja gin tego dnia nie przyjmowała, więc pojechałam do innego. Okazalo się, że plamienie z szyjki, a z dzidzią ok, więc się uspokoiłam. Jednak w domu spojrzałam na wydruk z usg (nie było zdjec tylko takie pomiary wydrukowane z systemu) a tam prócz wymiarów GS i CRL było podane NT.. Jestem w 9 tc.. To NT było niby 1.75mm.. Wiem, ze na tym etapie sie nie mierzy i nie wiem po co lekarz to zrobił, ale jesli rzeczywiscie byl taki pomiar to przeciez na 9tc to bardzo duzo dla 11tc śrenia to 1.2 mm. gin nic nie mówił na ten temat, a ja zaczęłam świrować
Myśle ze na tym etapie nie ma sensu na go patrzeć
Wiem ze się łatwo mówię ale nie mierzy się NT w tym tygodniu
Dobrze ze ok jest z maluchem. -
Monkey wrote:Kurcze, chyba tak....
Troche zamieszanie będzie
To może wyszukajcie grupę Noworoczne mamusie i napiszcie tutaj że wysłalyscie zaproszenie podając tylko inicjaly z konta fb 😊
Wysłalam zaproszenie.. MonMonkey lubi tę wiadomość
"Troszkę Nas Jest.." -
Lula90 wrote:Dziewczyny, mialam wczoraj bezowe plamienie i dosc mocny ból brzucha, więc troche sie wystraszyłam i postanowiłam pojechac gdzies na usg sprawdzic czy wszystko ok ( bo u mnie w szpitalu zawsze kładą na oddziale i chciałam tego uniknąć). Moja gin tego dnia nie przyjmowała, więc pojechałam do innego. Okazalo się, że plamienie z szyjki, a z dzidzią ok, więc się uspokoiłam. Jednak w domu spojrzałam na wydruk z usg (nie było zdjec tylko takie pomiary wydrukowane z systemu) a tam prócz wymiarów GS i CRL było podane NT.. Jestem w 9 tc.. To NT było niby 1.75mm.. Wiem, ze na tym etapie sie nie mierzy i nie wiem po co lekarz to zrobił, ale jesli rzeczywiscie byl taki pomiar to przeciez na 9tc to bardzo duzo dla 11tc śrenia to 1.2 mm. gin nic nie mówił na ten temat, a ja zaczęłam świrować
Na tym etapie NT się nie mierzy!
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
Ola_lala wrote:Lotka bedziesz robić prenatalne? Gdzie? Mimo że nie jestem z gdanska chyba będę musiała je tam zrobić bo akurat w tym czasie tam będę
-
Wysłałam, moje injcjaly a s.c i jeszcze ryjek wysłał, jej inicjaly to n r :*
Monkey lubi tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Lula90 wrote:Dziewczyny, mialam wczoraj bezowe plamienie i dosc mocny ból brzucha, więc troche sie wystraszyłam i postanowiłam pojechac gdzies na usg sprawdzic czy wszystko ok ( bo u mnie w szpitalu zawsze kładą na oddziale i chciałam tego uniknąć). Moja gin tego dnia nie przyjmowała, więc pojechałam do innego. Okazalo się, że plamienie z szyjki, a z dzidzią ok, więc się uspokoiłam. Jednak w domu spojrzałam na wydruk z usg (nie było zdjec tylko takie pomiary wydrukowane z systemu) a tam prócz wymiarów GS i CRL było podane NT.. Jestem w 9 tc.. To NT było niby 1.75mm.. Wiem, ze na tym etapie sie nie mierzy i nie wiem po co lekarz to zrobił, ale jesli rzeczywiscie byl taki pomiar to przeciez na 9tc to bardzo duzo dla 11tc śrenia to 1.2 mm. gin nic nie mówił na ten temat, a ja zaczęłam świrować
Lula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny