Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam Was serdecznie. Jestem "prawie" styczniówką, bo termin na 08.02 Czy któraś z Was boryka się z bardzo niskim ciśnieniem? Ja sobie z tym radzicie? Jakie podejście do tego ma lekarz prowadzący?
Moje ciśnienie po małej kawie to 86/53. Bez kawy 80/49. Do tego puls 90-100.Jutro mam wizytę, mam nadzieję, że to marne ciśnienie nie wpływa negatywnie na dziecko.Dajcie znać jeśli problem też Was dotyczy. Miłego dniaCelia89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylipa wrote:Karolina takie z młodości też mam na tyłku i biodrach. Z okresu dojrzewania. Szybko zrobił mi się tyłek ala Jennifer Lopez 😂
A z jakiego powodu masz zakazz?Celia89 lubi tę wiadomość
-
My tez nie współżyjemy... ja sie poprostu boje...:p teraz na wypisie ze szpitala mam napisane zakaz ale i tak nie myśle nawet o tym... co do rozstępów to u mnie póki co zero:p mam rozstępy z okresu dojrzewania na boczkach i udach ale to juz takie jaśniutkie ze ich nie widać... szczerze mówiąc byłam przekonana ze teraz tez będę miała a tu nic póki co... ale tak naprawdę wyskoczyć mogą w każdej chwili... od czasu do czasu jak sobie przypomnę smaruje brzuszek oliwka babydream z rossmana:)
Celia89 lubi tę wiadomość
Nasz mały cudzie trwaj...
-
Rozstępy to złożona wielu kwestii. Ja w okresie dojrzewania nie miałam ani jednego, na piersiach nic a brzuch mam już pdosc w nich mimo smarowania haha, nic trudno
Celia89 lubi tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Mysza wrote:Witam Was serdecznie. Jestem "prawie" styczniówką, bo termin na 08.02 Czy któraś z Was boryka się z bardzo niskim ciśnieniem? Ja sobie z tym radzicie? Jakie podejście do tego ma lekarz prowadzący?
Moje ciśnienie po małej kawie to 86/53. Bez kawy 80/49. Do tego puls 90-100.Jutro mam wizytę, mam nadzieję, że to marne ciśnienie nie wpływa negatywnie na dziecko.Dajcie znać jeśli problem też Was dotyczy. Miłego dnia
Hej, ja mam bardzo niskie ciśnienie, najniższe jakie udało mi się zbadać to 70/50. Mój lekarz switował to stwierdzeniem "lepiej za niskie niż za wysokie". Co prawda już do niego nie chodzę, muszę dopytać nowego 😉 ale myślę że faktycznie za wysokie jest o wiele groźniejsze i dla mamy i dla dziecka.Mysza, Celia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMysza wrote:Witam Was serdecznie. Jestem "prawie" styczniówką, bo termin na 08.02 Czy któraś z Was boryka się z bardzo niskim ciśnieniem? Ja sobie z tym radzicie? Jakie podejście do tego ma lekarz prowadzący?
Moje ciśnienie po małej kawie to 86/53. Bez kawy 80/49. Do tego puls 90-100.Jutro mam wizytę, mam nadzieję, że to marne ciśnienie nie wpływa negatywnie na dziecko.Dajcie znać jeśli problem też Was dotyczy. Miłego dniaMysza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyziolko wrote:Hej, ja mam bardzo niskie ciśnienie, najniższe jakie udało mi się zbadać to 70/50. Mój lekarz switował to stwierdzeniem "lepiej za niskie niż za wysokie". Co prawda już do niego nie chodzę, muszę dopytać nowego 😉 ale myślę że faktycznie za wysokie jest o wiele groźniejsze i dla mamy i dla dziecka.
-
Ja bez celibatu Chociaż mi coraz ciężej Najgorzej bo moje zło nigdy nie śpi i kopie... Kopie jak siedze na kibelku, kopie jak chodze no i w trakcie zblizen tez kopie. no niestety nie mąż zadowolony, a ja mam skonsternowany wyraz twarzy.
Rozstępow brak po za tymi z gimnazjum. Nie smaruje sie niczym... Jak raz w tygodniu łaskawie leń się posmaruje oliwką i sudokremem sutki to jest sukces. Oj tak a sutki swedzą jak diabli... jakby mnie pchły ciapały. Najgorzej że to nie idzie się nawet podrapać.
-
Vella83 wrote:no celibat jest - szczerze to nawet mąż sie nie dobiera specjalnie. Mysle, że ten stan, brzuch robi swoje. Widzi, że się męczę, że noce są tez niespokojne i po prostu wyłączyło mu się też..
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
nick nieaktualny
-
lipa wrote:U mnie też maz nie naciska, wie, że mam stracha. Ale chcice też mam 😁
Moj to się opędzić nie może. Stwierdził, że ten kto wymyslil, ze ciezarna ma spadek libido albo sie boi mnie nie zna...
No moje dziecko ma ADHD ;p boje sie ze jej po porodzie tak zostanie. Bedzie wstawanie co godzine. A ja podobno tak żarłam pierwsz 2 miesiace. Wiecznie głodna. A potem zaczęłam matce zasypiać o 21 i spałam do 5.lipa lubi tę wiadomość