Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezastąpione... bo ja mam chyba otępiałość ciążową 🙈 ale pisałyście, że rzeczy do torby pakujecie w woreczki z Ikei. Czy ktoś mógłby mi podesłać link do takowych, bo kurczę nie mogę na stronie znaleźć... pewnie coś źle wpisuję 🤦 a jeśli nie z Ikei to w co pakujecie ubranka i inne rzeczy?🤔
-
nick nieaktualnyabbigal wrote:Niezastąpione... bo ja mam chyba otępiałość ciążową 🙈 ale pisałyście, że rzeczy do torby pakujecie w woreczki z Ikei. Czy ktoś mógłby mi podesłać link do takowych, bo kurczę nie mogę na stronie znaleźć... pewnie coś źle wpisuję 🤦 a jeśli nie z Ikei to w co pakujecie ubranka i inne rzeczy?🤔
abbigal, sasquacz lubią tę wiadomość
-
abbigal wrote:Niezastąpione... bo ja mam chyba otępiałość ciążową 🙈 ale pisałyście, że rzeczy do torby pakujecie w woreczki z Ikei. Czy ktoś mógłby mi podesłać link do takowych, bo kurczę nie mogę na stronie znaleźć... pewnie coś źle wpisuję 🤦 a jeśli nie z Ikei to w co pakujecie ubranka i inne rzeczy?🤔
https://www.rossmann.pl/Produkt/Akcesoria-kuchenne/Rubin-woreczki-uniwersalne-z-mozliwoscia-zamrazania-produktow-1-l-20-szt,325535,8309abbigal, . Raga ., sasquacz lubią tę wiadomość
09.2018 - 3 lata starań, oligoteratozoospermia, żylaki powrózka nasiennego III stopień, on ureaplasma
16.11.2018 operacja żylaków
12.2018 wyleczona ureaplasma
04.2019 wszystkie parametry nasienia poniżej norm, morfologia 0%, późno zoperowane obustronne wnętrostwo
U mnie brak powodu niepowodzeń (według lekarzy), mnie osobiście niepokoją plamienia 8-9 dni po owulacji, krótkie cykle.
Naturalne starania do 12.2021, później in vitro. -
Oj dziewczyny dziś dzień od razu lepszy , szczególnie jak Ada się obudzi i widzę przez kamerkę że zbiera swoje misie i idzie do mnie no to się tak z mężem uśmiałam hehe ledwo ją było widać za tych miśków 6:30 przydreptała i spała ze mną do 9 obudzili mnie moi rodzice ale Adzie to nie przeszkadzało i spała dalej hehe ale obudziłam ją sama bo ile to można spać :p
abbigal, lipa lubią tę wiadomość
-
Tak wogole to wiecie co dziś uczyniłam? Zapisałam się wkoncu do położnej hehe w porę wiem wiem :p (31+5) Jutro już położna chciała żebym na ktg przyszła bo jej się miejsce zwolnilo także pytam czy nie za wcześnie a ona do mnie że ostatnio 2 jej pacjentki urodziły w 33 tygodniu także tak ale u mnie ciężko będzie z tym ktg bo nie mam z kim Ady zostawić a te pół godziny trzeba być podpiętym no to ona do mnie że jeśli córcia nie będzie się jej bała to ona ją będzie zabawiała te pół godziny hehe i się umówiłyśmy na piątek na 9 Ada będzie wyspana po śniadaniu noi mam nadzieję że mi się nie zsika hehe bo szczerze mówiąc to nie chce się cofać i znów jej zakładać pieluchomajtki.
-
Ja kokon dostałam w sumie nie wiem czy będę go używać. Ja tam ubranka pakuję w zwykle woreczki takie większe z uszami jak są np na owoce w sklepach nie wiem może to siara trochę ale już nie chce mi się biegać za strunowymi
lipa, sasquacz lubią tę wiadomość
-
Sovi wrote:Ja kokon dostałam w sumie nie wiem czy będę go używać. Ja tam ubranka pakuję w zwykle woreczki takie większe z uszami jak są np na owoce w sklepach nie wiem może to siara trochę ale już nie chce mi się biegać za strunowymi
-
Sovi wrote:Ja kokon dostałam w sumie nie wiem czy będę go używać. Ja tam ubranka pakuję w zwykle woreczki takie większe z uszami jak są np na owoce w sklepach nie wiem może to siara trochę ale już nie chce mi się biegać za strunowymi
Klio86, abbigal lubią tę wiadomość
-
No zobaczyłam że wy eleganckie kupujecie woreczki a ja zwykle siatki ale widzę że różne metody maja różne mamy. Dziś miałam wizytę u diab. Powiedziała że to już ostatnia przed porodem jakoś poważnie się zrobiło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 10:45
sasquacz lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie. Synus 2800. Wszystko pieknie:-) rozwarcie na dwa palce... 🤰🤰 za tydz ściągam krążek. Acard już odstawić, luteine jeszcze kilka dni brać. No cóż, nikt nie jest wróżką, ale po zdjęciu krążka do tyg może sie już dzidziuś pojawić na świecie. Eh..
Mini89, abbigal, Klio86, Kropeczka1986, sasquacz, CYTRYNKA_2016 lubią tę wiadomość
-
A Vella to już czyli jest opcja prezentu pod choinkę ale ja z rozwarciem chodziłam prawie 4tyg
Ja mała spakowalam w torbę materiałowa. Siebie jeszcze w nic bo nie chcę mi się. Choć dziś wieczorem może ogarnę żeby w razie wu jutro już mieć gotowe, gdyby coś nie tak wyszło na wizycie. -
Vella no jak już ci zdejmą krążek to w ciągu tygodnia tak jak piszesz dzidzia wyskoczy , dwie znajome tak urodziły . Jejku piękny prezent pod choinkę byś miała ja wizytuje w poniedziałek ale nie zrobi mi zapewne USG także lipa .
Chrzesnik mi Adę zaraził męczy ją katar zła jestem że z chorym dzieckiem brat przyjechał do dzieci eh -
Vella83 wrote:Jestem po wizycie. Synus 2800. Wszystko pieknie:-) rozwarcie na dwa palce... 🤰🤰 za tydz ściągam krążek. Acard już odstawić, luteine jeszcze kilka dni brać. No cóż, nikt nie jest wróżką, ale po zdjęciu krążka do tyg może sie już dzidziuś pojawić na świecie. Eh..
Na ostatniej wizycie gin mnie trochę nastraszył miękka szyjką, że pewnie urodzę wcześniej. Nie kazał.nic brać, ale mam jeszcze zapas lutki.i się zastanawiałam, czy nie wziac. Tylko że wyczytałam, że po 34 tc ona już nie działa. W co tu wierzyć?