Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
lotka1990 wrote:Dziewczyny a ja ledwo żyje.. wczoraj od 19 do 3 w nocy ciągle wymiotowałam.. ciągle miałam nadzieję że się czymś strułam bo w pierwszej ciąży mialam tylko poranne mdłości ale be wymiotow.. a teraz już nie mam czym wymiotować a żołądek dalej uciska i mi nie dobrze... Mojej małej nie można z Ola spuścić bo od razu jest płacz (lek separacyjny) więc nie wiem jak przetrwamy dzisiejszy dzień..
-
Ja mam termin na 28.12,ale poprzednie dziecko gdyby nie planowa cesarka to by posiedział, że hoho więc pewnie skończę z wami 😁 Ja zaczęłam kiepsko bo od anginy... Dostałam antybiotyk 😞 Ale żeby nie było tak źle to poszłam do ginekologa i dziś pierwszy raz zobaczyłam serduszko i centymentrowego żelka haribo 😉❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 14:19
okularnica91, lotka1990, Tinnera, evs6, Madziolinka, dana222 lubią tę wiadomość
-
Madziolinka wrote:Współczuję strasznie 😘 jak dzisiaj?
-
Dziewczyny byłam na wizycie, wyglada wszystko ok, pęcherzyk w macicy i oczywiście nic w nim nie było widać, ale dziś dopiero 4+5. Pęcherzyk wielkością odpowiada 5+0 wiec jest ok za tydzień kontrolne USG, może tym razem coś w nim zobaczę
okularnica91, lotka1990, Iga66, marie_marie22, evs6, Madziolinka, Alphelia, Cherry_Blossom, dana222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja już po wizycie jest pęcherzyk 10,6 mm, lekarz mówił, że na pewno ciąża pojedyncza i mam przyjść za 3 tyg to już wtedy zobaczymy jak macha rączkami i nóżkami 🥰 zlecił mi też badania i jak przyjdę z wynikami za 3 tyg to założy kartę ciąży
okularnica91, lotka1990, sasquacz, Iga66, marie_marie22, Madziolinka, Alphelia, Cherry_Blossom, dana222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lotka1990 wrote:Niestety męczę się strasznie ciagle mi niedobrze, ale już nie mam czym wymiotować, rano jak wypiłam miętę to wszystko zwróciłam czekam tylko jak na zbawienie do 17 aż mąż wróci. No i wieczorem wizyta
O której wizyta? -
sasquacz wrote:Dziewczyny byłam na wizycie, wyglada wszystko ok, pęcherzyk w macicy i oczywiście nic w nim nie było widać, ale dziś dopiero 4+5. Pęcherzyk wielkością odpowiada 5+0 wiec jest ok za tydzień kontrolne USG, może tym razem coś w nim zobaczę
sasquacz lubi tę wiadomość
-
AleKsandra wrote:Dziewczyny ja już po wizycie jest pęcherzyk 10,6 mm, lekarz mówił, że na pewno ciąża pojedyncza i mam przyjść za 3 tyg to już wtedy zobaczymy jak macha rączkami i nóżkami 🥰 zlecił mi też badania i jak przyjdę z wynikami za 3 tyg to założy kartę ciąży
Ja mam w pt USG. To będzie mój 6+1. Mam nadzieję, że coś w tym pęcherzyku zobaczę 😉 -
AleKsandra wrote:Dziewczyny ja już po wizycie jest pęcherzyk 10,6 mm, lekarz mówił, że na pewno ciąża pojedyncza i mam przyjść za 3 tyg to już wtedy zobaczymy jak macha rączkami i nóżkami 🥰 zlecił mi też badania i jak przyjdę z wynikami za 3 tyg to założy kartę ciąży
Pojedyncza napewno teraz 😁 ja tak mialam i później na kolejnej wizycie bily dwa serduszka ☺ nie ze strasze ale stwierdzenie na pewno pojedyncza na tym etapie jest mało wiarygodne 😁Madziolinka, AleKsandra lubią tę wiadomość
"Troszkę Nas Jest.." -
mmalibu wrote:Ja mam termin na 28.12,ale poprzednie dziecko gdyby nie planowa cesarka to by posiedział, że hoho więc pewnie skończę z wami 😁 Ja zaczęłam kiepsko bo od anginy... Dostałam antybiotyk 😞 Ale żeby nie było tak źle to poszłam do ginekologa i dziś pierwszy raz zobaczyłam serduszko i centymentrowego żelka haribo 😉❤️
mmalibu lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie. Niestety ciąża za wolno się rozwija. Tydzień temu w środę z pomiarów na usg był 5t+2, a dziś 5t+5 czyli coś urosło, ale niewiele. Gin powiedziała, że spodziewała się czegoś innego, że już będzie dało się posłuchać serce. Pobrali mi krew na betę, jutro popołudniu ma być wynik i telefon od gin co dalej.
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
Alphelia wrote:Jestem po wizycie. Niestety ciąża za wolno się rozwija. Tydzień temu w środę z pomiarów na usg był 5t+2, a dziś 5t+5 czyli coś urosło, ale niewiele. Gin powiedziała, że spodziewała się czegoś innego, że już będzie dało się posłuchać serce. Pobrali mi krew na betę, jutro popołudniu ma być wynik i telefon od gin co dalej.
Trzymam mocno kciuki!
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualnyTinnera wrote:Pojedyncza napewno teraz 😁 ja tak mialam i później na kolejnej wizycie bily dwa serduszka ☺ nie ze strasze ale stwierdzenie na pewno pojedyncza na tym etapie jest mało wiarygodne 😁