Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Iga66 wrote:Hej dziewczyny, ja dzisiaj bardzo słabo się czuje, też bezsenność, i zaczyna delikatnie mulić. Dzisiaj chyba łóżeczko i spanie. Wrócę poczytać wieczorem.
lotka1990 daj znać jak betka i na kiedy Cię wpisać na naszą listę.
-
nick nieaktualnyVella83 wrote:Mam pierwszą wizytę 14 maja wieczorem. W ogóle 14 maja siedzę na maturach i pytam. Co roku zawsze się jednak denerwowałam pytaniem a teraz w głowie mam tylko wizyte:) i już się nie mogę doczekać /usg a nie matury/ekscytacja uchroni mnie może przez stresem:p
Vella83 lubi tę wiadomość
-
evs6 wrote:Vella mam to samo ze spaniem, tez budzę się o takich godzinach a czasami w nocy się obudzę i nie mogę spać , jakaś bezsenność mi się włączyła
Vella a jeśli mogę zapytać który to Wasz cykl starań?
Ja tez się cieszę, że nam się udało, bo musieliśmy na to czekać 7cs. Z synem udało się za 1 razem i szczerze nie sądziłam, że z drugim będę mieć jakiekolwiek kłopoty - aż mi się śmiać chce z samej siebie jak się zachowywałam
przy pierwszych dwóch cyklach....
teraz odliczam do wizyty, która mam 23 maja z uwagi na konfikt serologiczny, choć zastrzyki z immunoglobuliny przyjęłam to i tak się martwię
Miłego dnia dziewczyny!
My też mamy konflikt z mężem. Moi rodzice też mieli i ja jestem z 11 ciąży a m tylko dwóch braci.Asiulka
-
No podobno nie. Mama mówi, że z najstarszym bratem (z pierwszej ciąży) to uciekła ze szpitala bo chcieli na niej eksperyment zrobić i bała się, że straci Dziecko.
Ja w pierwszej ciąży w 28 tygodniu dostałam zastrzyk i po porodzie drugi.evs6 lubi tę wiadomość
Asiulka
-
Kochane u mnie dzisiaj okropna pogoda, deszcz, ponuro i zaraz burza 😢 dzisiaj jest ten dzień gdzie ja chętnie bym pomarudziła a tu goście cały czas... dopiero teraz mam chwilę żeby poleżeć w spokoju. Piersi jak wielkie kamienie, zły nastrój i gazy dzisiaj mi towarzyszą cały dzień.
Jutro ostatni raz robię bete i do lekarza w piątek. -
Pogoda u mnie też nieciekawa. Mąż wyjechal na cały dzień z dziećmi na wyprawę i wynudziłam się aż do przesady. Była drzemeczka, zaległe prasowanie. Miły dzień. Mdłości brak:) piersi większe,czuje przy dotykania ale nie kamienie. Po posilkach bąbelki mam w podbrzuszu,dziwne uczucie-przypomina trochę początkowe kopanie dzidziusia. Teraz oczywiście to jeszcze niemożliwe ale gdzieś tam przez mgłę pamiętam...czasem coś poczuję w podbrzuszu...no i gazy.. Okropienstwo.. Generalnie (oprócz gazów) dobry dzien:-)
-
Dzień Dobry
Jak już dużo styczniówek! A myślałam, że jeszcze nigdzie takiej grupy nie znajdę😉
Ja nieśmiało dołączam w dużym szoku nadal, bo test zrobiłam o 4 rano i od tej pory spać nie mogę - tysiąc myśli goni po mojej głowie. Nie myślałam, że się uda tak normalnie,tak po prostu - bez biegania po klinikach i przyjmowaniu całej masy leków,jak to było w przypadku mojej drugiej ciąży. A tu taka niespodzianka - oby trwała przez 8 miesięcy 😊
Jadę dzisiaj na bete - mam nadzieję, że potwierdzi dwie kreseczki.
Widzę, że nie jestem tu jedyną przyszłą mamã +35 😉Vella83, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Hej,
U mnie też zapowiada się dobry dzień 🌞😍 https://naforum.zapodaj.net/thumbs/545d0bc8c558.jpg
Pozatym mam stresa bo dzisiaj ostatnią beta, bardzo się boję. Nie spałam prawie całą noc ale to żaden objaw poprostu denerwuje się dzisiejszym wynikiem. -
Madziolinka wrote:Dzień Dobry
Jak już dużo styczniówek! A myślałam, że jeszcze nigdzie takiej grupy nie znajdę😉
Ja nieśmiało dołączam w dużym szoku nadal, bo test zrobiłam o 4 rano i od tej pory spać nie mogę - tysiąc myśli goni po mojej głowie. Nie myślałam, że się uda tak normalnie,tak po prostu - bez biegania po klinikach i przyjmowaniu całej masy leków,jak to było w przypadku mojej drugiej ciąży. A tu taka niespodzianka - oby trwała przez 8 miesięcy 😊
Jadę dzisiaj na bete - mam nadzieję, że potwierdzi dwie kreseczki.
Widzę, że nie jestem tu jedyną przyszłą mamã +35 😉
Oczywiście przyjmujemy Cię serdecznie do grona styczniowek i do mamuś 35+ też / ja sama mam prawie 40 lat/.
Daj znać jak beta i na kiedy wpisać Cię na naszą listę. -
Iga, trzymam kciuki za bete!
Madziolinka, ja tez w tym roku skoncze 38 lat nam tez udlo sie z druga ciaza szybciej niz z pierwsza.
kazda ciaza inna: ja w tej jestem wrazliwa na zapachy i duzo mniej spie (w ogole sporo energii i mniej zmeczenia)
Milego dnia dziewczny!Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
Goniu u mnie to już 3 ciąża. Pierwsza zupełnie nieoczekiwana, niezaplanowana z której mam 15 letniego nastolatka, który patrzy na mnie z góry używając swoich ponad 190cm wzrostu 😉 Druga natomiast bardzo wystarana i bez leczenia w klinice na pewno by się nie udało.
A teraz nowy partner, nowy związek i nowe życie we mnie ❤️❤️❤️Endi90, Iga66, sisi, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Madziolinka wrote:Goniu u mnie to już 3 ciąża. Pierwsza zupełnie nieoczekiwana, niezaplanowana z której mam 15 letniego nastolatka, który patrzy na mnie z góry używając swoich ponad 190cm wzrostu 😉 Druga natomiast bardzo wystarana i bez leczenia w klinice na pewno by się nie udało.
A teraz nowy partner, nowy związek i nowe życie we mnie ❤️❤️❤️ -
Ale fajnie coraz nas wiecej:)no i mamuśki dojrzałe. Ja skończyłam 35 lat i obecnie trzecia ciąża. Ja już nie robię trzeciej bety chociaż zaczyna mnie to męczyć widząc że Iga już trzeci raz sprawdza. Ubrałam dzisiaj moje sprawdzone jeansy i zmieniłam na dres. Nie cisnely,ale czułam się dziwnie jak spodnie były tak opiete. Zeschizowana chyba jestem, a u was coś w pasie ruszylo? Waze 55,w pasie jestem szczuplutka więc cokolwiek by się zaczęło dziać od razu chyba wyjdzie.. Qrcze nie pamiętam jak to było we wcześniejszych..
Iga66 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzymam mocno kciuki za wszystkie dzisiejsze badania Ja dla odmiany dziś znów robię badania krwi :p ale oprócz bety (już ostatniej) i progesteronu robię badania na zakrzepice żylną bo mam mały z tym problem i jestem na akard A do tego tsh bo mi ostatnio zwariował raz niski raz wysoki
Ja miałam 16 lat jak urodziła się moja młodsza siostra która obecnie ma 9 lat A wg rocznika 10lat Więc jak tak czytam u was to naszło mnie na wspomnienia do tamtych czasów :pIga66 lubi tę wiadomość