Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIga66 wrote:Endi90 hucznie na pewno bedzie na porodowke 😂😂😂 a spodziewasz się maluszka w okolicach swojej 30tki ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dopiero Luxmed zamieścił wyniki...stan nerwowy osiągał już zenit, najwidoczniej 2 maja i urlopy wydluzyly czas bo zawsze do 17 były
Progesteron 26,12ng/ml
Tsh 1,26
I beta 574,89 mUl/ml...
W sobotę robię ostatnią bete, powinna być powyżej 1200. A i tak będę spokojniejsza dopiero jak usłyszę serduszko ❤
Beti82, Endi90, evs6, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Iga66 wrote:Dopiero Luxmed zamieścił wyniki...stan nerwowy osiągał już zenit, najwidoczniej 2 maja i urlopy wydluzyly czas bo zawsze do 17 były
Progesteron 26,12ng/ml
Tsh 1,26
I beta 574,89 mUl/ml...
W sobotę robię ostatnią bete, powinna być powyżej 1200. A i tak będę spokojniejsza dopiero jak usłyszę serduszko ❤
świetnie!!! Dziewczyny narazie idzie nam książkowo!
-
A ja dalej o objawach - senna jestem cały dzień ale nie zasypiam na stojąco..raczej taka "przymulona" jestem:p leżałabym, rozmyślała, refleksyjna sie zrobiłam - może to też majówka tak działa. 21:30 koncentracja odmówiła mi posłuszeństwa i poszłam spać i 5;45 sama się obudziłam jak nowonarodzona.. Boże.. takie godziny i wcześniej to ja pamiętam przy noworodkach..
w podbrzuszu co jakiś czas coś czuję co ciężko określić. Nie jest to ból a "coś" - wy też to macie? i ( wstyd sie przyznać gazy..
No i w ogóle jestem szczęśliwa. !! Wiecie że to co nam się przydarzyło to dar od losu - trafić w ten moment,żeby dwie komórki się spotkały to jak los na loterii.
Ja słuchajcie tydzień temu robiłam AMH (czyli rezerwę jajnikową - badania sprawdzające płodność bo: wiek, bo może już za pózno etc..). Sama moja ginka powiedziała, że czasem oni są zaskoczeni. Bużka dziewczyny! -
Vella mam to samo ze spaniem, tez budzę się o takich godzinach a czasami w nocy się obudzę i nie mogę spać , jakaś bezsenność mi się włączyła
Vella a jeśli mogę zapytać który to Wasz cykl starań?
Ja tez się cieszę, że nam się udało, bo musieliśmy na to czekać 7cs. Z synem udało się za 1 razem i szczerze nie sądziłam, że z drugim będę mieć jakiekolwiek kłopoty - aż mi się śmiać chce z samej siebie jak się zachowywałam
przy pierwszych dwóch cyklach....
teraz odliczam do wizyty, która mam 23 maja z uwagi na konfikt serologiczny, choć zastrzyki z immunoglobuliny przyjęłam to i tak się martwię
Miłego dnia dziewczyny! -
Evs6. Ja odłożyłam tabletki w listopadzie. Grudzień i styczeń był bez specjalnego celowania ale i bez uwazania. Gdy w lutym się nie udało poszłam do ginki, trochę mnie pokierowala,powspierala i marzec kwiecien był już celowaniem w owu. Czyli udało się w 3cs plus 2 miesiące bez uwazania,ale przypuszczam, że organizm też mógł dochodzić do siebie.
Przy pierwszej i drugiej ciąży w ogóle nie myślałam,nie zastanawiałam się. Dla mnie sex bez zabezpieczenia to była ciąża oczywista. Wtedy udało się gra za trzecim razem,ale nie pragnęłam tak bardzo jak teraz. -
nick nieaktualnyNa początku też tak miałam z budzenie się a teraz śpię do 7-8 rano chociaż wcześniej wypilam do 9 :p senna 8 ciągle zmęczona też jestem brzuch czasami ciągnie i boli, tylko te piersi wcześniej biały nie dużo ale bolały A teraz nawet przy dotykania nie bolą nawet sutki zrobiły się mniej wrażliwe wydaje mi się że zrobiły mi się dwa flaki
Staram się być dobrej myśli beta rośnie ale nie mogę doczekać się wizyty 8 mają mama nadzieję że będzie coś widaćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2019, 08:09
-
Mam pierwszą wizytę 14 maja wieczorem. W ogóle 14 maja siedzę na maturach i pytam. Co roku zawsze się jednak denerwowałam pytaniem a teraz w głowie mam tylko wizyte:) i już się nie mogę doczekać /usg a nie matury/ekscytacja uchroni mnie może przez stresem:p
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, ja dzisiaj bardzo słabo się czuje, też bezsenność, i zaczyna delikatnie mulić. Dzisiaj chyba łóżeczko i spanie. Wrócę poczytać wieczorem.
lotka1990 daj znać jak betka i na kiedy Cię wpisać na naszą listę.