Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie ma co się nastawiać, że w pierwszych 3 cyklach z clo na 100% się uda, bo rozczarowanie potem boli dużo bardziej. Na wątku clo dziewczyny biorą po pół roku i nie raz nic z tego. Czasem udaje się w efekcie odbicia. Ale spróbować warto! Ja zaskoczyłam dopiero na clo. Kg też mi po nim przybyło, bo włączyło mi dietę obrotową (gdzie się obruciłam, tam coś zjadłam)
Jutro idę na krzywą cukrową... fuj..
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Sprawdziłam: to dopiero mój 25 cykl
.
Też myślałam, że w pierwszym cyklu zaciążę (we wrześniu jeszcze się bałam, bo pierwszy cykl po odstawieniu tabletek, to może być ciąża mnoga etc... W pażdzierniku powiedziałam ok; w listopadzie pojechaliśmy do przyjaciół do Warszawy, ja oczywiście w ciąży na 100, więc zero alkoholu w ustach, M mi kazał siedzieć w tramwaju, bo mam się oszczędzać, no bo w ciąży jestem, a w dniu wyjazdu przyszedł Ridż - z jednodniowym opóźnieniem)...
-
Emaj ja tez uja nie widze :p
Wczoraj moj chlop popil z kolegą tak ze tanecznym krokiem do domu wrócił (usmialam sie po pachy gdy za wszelką cenę udawał trzeźwego ) i stwierdzam że życie jest niesprawiedliwe wobec żon: on pił, ja mam kaca :p -
Dziewczyny glowy do gory.nie kazda za pierwszym razem zachodzi w ciaze.tak to niestety jest.mi to zajelo szesc lat i zaskoczylo w cyklu w ktorym na to nie liczylam;)wiem ze wam trudno ale ja wierze w to mocno ze kazdej z was sie uda.jak bede na kompie to powysylam wam wiruski.ja juz siedze w domu i jutro nie musze wstac do pracy.nie dowierzam..
ojejku, Arwi, Paolala lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
jestem psychiczna, mogłabym iść na l4, a idę do roboty.
Przez chwilę myślałam, że mój olbrzymi (serio) bebzol to wina bigosu sprzed 1,5 tygodnia, ale chyba tyle czasu by mnie nie trzymało? Skapitulowałam i kupiłam w hm spodnie - zaaajebiste są, nareszcie nic mnie nie gniecie jak jadę autem
Muszę powymyślać, co mogło mnie wzdąć, bo serio nie wiem jakich ignorantów w robocie musiałabym mieć, żeby TEGO nie zauważyli.
No i słuchajcie, moja siostra urodziła syna 10 lat temu i kupiła wypasiony wózek (10 lat temu pewnie był) no i ten wózek 3w1 wędrował potem do koleżanki jednej, drugiej, aż wpadła na to, ze pewnie mi sie kiedyś przyda i wrzuciła mi go do piwnicy, a ja chcę wózek mood xtra szary lub czarny i koniec, nie chcę złomu sprzed 10 latno ale Stelaż wiecie, z tych co nie kupią nowego bo przecież jest dobry itp itd. Wczoraj wieczorem posprawdzaliśmy czy mamy isofixy w autach i poszliśmy zobaczyć do piwnicy "TO", a tam słuuuchajcie
sama spacerówka, stelaż i kółka, jako, ze do tego "modelu" gondoli już się nie dokupi to kupimy nowy
Ja się potem pół wieczoru zastanawiałam, dlaczego nie wpadłam na to, aby tę gondolę po prostu iśc wypierniczyćNo ale nien ma jej, nie ma tematu zatem
Jeszcze tylko wybiorę szpital, poczuję ruchy i będzie czad
emaj, Arwi, Kjopa3, Mona_M, ZakreconaŻona, aleala, bita_smietana, tomania2806, marzusiax, Paolala lubią tę wiadomość
-
ojejku wrote:
jestem psychiczna, mogłabym iść na l4, a idę do roboty.
Przez chwilę myślałam, że mój olbrzymi (serio) bebzol to wina bigosu sprzed 1,5 tygodnia, ale chyba tyle czasu by mnie nie trzymało? Skapitulowałam i kupiłam w hm spodnie - zaaajebiste są, nareszcie nic mnie nie gniecie jak jadę autem
Muszę powymyślać, co mogło mnie wzdąć, bo serio nie wiem jakich ignorantów w robocie musiałabym mieć, żeby TEGO nie zauważyli.
No i słuchajcie, moja siostra urodziła syna 10 lat temu i kupiła wypasiony wózek (10 lat temu pewnie był) no i ten wózek 3w1 wędrował potem do koleżanki jednej, drugiej, aż wpadła na to, ze pewnie mi sie kiedyś przyda i wrzuciła mi go do piwnicy, a ja chcę wózek mood xtra szary lub czarny i koniec, nie chcę złomu sprzed 10 latno ale Stelaż wiecie, z tych co nie kupią nowego bo przecież jest dobry itp itd. Wczoraj wieczorem posprawdzaliśmy czy mamy isofixy w autach i poszliśmy zobaczyć do piwnicy "TO", a tam słuuuchajcie
sama spacerówka, stelaż i kółka, jako, ze do tego "modelu" gondoli już się nie dokupi to kupimy nowy
Ja się potem pół wieczoru zastanawiałam, dlaczego nie wpadłam na to, aby tę gondolę po prostu iśc wypierniczyćNo ale nien ma jej, nie ma tematu zatem
Jeszcze tylko wybiorę szpital, poczuję ruchy i będzie czad
Jak dobrze wiedzieć, że nie tylko mnie zaczyna "wzdymać" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaolala wrote:Mona czy Ty czasem nie masz wysikiwać dwóch kresek teraz?
sikać nie będę, ale jak jutro tempka nei osiągnie dna to na betę pójdę i albo będzie git, albo trzeba zająć się czyms innym np malowaniemNa początek pójdzie przedpokój hahahaha
PS czytam dalej
Edek odmóżdża mnie. Czytałam i nie wiem co napisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 10:55
-
Mona w takim razie trzymam mocno kciuki za betę ! Niechaj będzie iście ciążowa :*:*
Madziulla kiedy dokładnie testujesz ?żebym wiedziała ,żeby wstać wcześniej i trzymać kciuki pod twoja toaletą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 11:24
Arwi, Mona_M, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Mona w takim razie trzymam mocno kciuki za betę ! Niechaj będzie iście ciążowa :*:*
Madziulla kiedy dokładnie testujesz ?żebym wiedziała ,żeby wstać wcześniej i trzymać kciuki pod twoja toaletą
ja wg listy wrzesniowej jeste zapisana na czwartek ale kusi mnie juz jutro siknac mimo tego ze na sikance jestem obrazonato ostal mi sie jeden w szafie i chyba naniego nasikam jutro. jak bedzie biel wizira to czekam do srody-czwartku z beta
Morwa lubi tę wiadomość
-
Hallo
Mona, ja i siurałam i na betę poleciałam, bo uznałam, że jelitówka takie spustoszenie zostawiła w moim moczu
Ojejku, ooo jakie to wygodne z tym wózkiem, biedna będziesz musiała kupić jaki Ci się zamarzył
Mnie wzdęło po kapuście kiszonej jakieś 10 tygodni temu i nie chce puścić, nie wiem jak sobie z tym poradzić
Ja będę mieć wózek po synu, xlander xa, obszedł 2 kuzynki i wrócił do mniei mam jeszcze spacerówke peg perego pliko3, super jest wygodna
Babeczki staraczki, coco jumbo i do przodu, bo inaczej ześwirować idziewiem coś o tym, chociaż trwało to tylko 9 cykli, ale dla mnie to była wieczność. Chyba każda z nas ma po prostu inne poczucie czasu zależne od sytuacji. ehhh......
Będzie dobrze, musi być
Aleala, katarzysko przeszło?
Nie wiem skąd miałam wczoraj jazde na cesarkeubzdurałam asobie, że mała nie obkręci się do 36 tygodnia, koniec i kropka, nawet sobie już plan ułożyłam, gdzie syna sprzedam na kilka dni itd.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 11:31
-
nick nieaktualny