Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane odebralam wyniki
Tsh 3,6057 normy od 0,3500-4,9400
Ft4 0,96 normy od 0,70-1,48
Co wy na to?mam kupic ssobie jakis preparat z jodem czy czekac do wizyty?a jesli tak to jaki?
Jak wam mija dziobek?ja wlasnie wroculam z synkiem z nauki pływania i robie golabki;)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik wrote:Kochane odebralam wyniki
Tsh 3,6057 normy od 0,3500-4,9400
Ft4 0,96 normy od 0,70-1,48
Co wy na to?mam kupic ssobie jakis preparat z jodem czy czekac do wizyty?a jesli tak to jaki?
Jak wam mija dziobek?ja wlasnie wroculam z synkiem z nauki pływania i robie golabki;)
Ja od dzisiaj z zalecenia gin biorę Prenatal i jest tam jod, co mnie bardzo cieszyDemsik lubi tę wiadomość
-
emaj wrote:Paolala trzymam kciuki! Jesteś pewna, że nie było szans teraz na cionszunie?
Ja się siwa urodziłam i też nie farbuję
Emajku tak jestem pewna;)
Morwa cudny psiak:) fajne połączenie labek i amstaf:] wiesz koty jak to koty poobrażać się muszą!
My też od dzisiaj mamy nowego czworonoga, pan kot ma półtora miesiąca i został znaleziony na parkingu pod tesco, musiałam go przygarnąć inaczej by trafił do schroniska i pewnie od razu złapał jakiegoś syfa!jest cudny, właśnie mi śpi na ramieniupan pies zdziwiony co taki mały gówniarz chodzi po jego domu;)
Demsik, za niskie masz fT4, dorób sobie tak jak Ci dziewczyny pisały ft3 i antytpo, antytg, i pamietaj LWD;) bedzie dobrze;)
Qasha silna dziewucha Ci sie urodzi, super wiesci:)
u mnie w domu panuje infekcja, mnie nos odpada, a stelaż wymiotuje i ma biegunke ehhh z gorączka na dodatek, jak do jutra mu nie przejdzie to wbijamy na IP na kroplowke
edit: karolka kciuki za wzrost jajek i endo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 20:11
Morwa, bita_smietana lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Moj gin jeszcze nic nie pisal wiec wizyta we wtorek ale macie racje LWD i bedzie dobrze bo innych opcji u nas nie ma;)
karolka22, bita_smietana lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Co do naszego pieska to dzisiaj został zaatakowany przez mojego kocura. Chole*ny strażnik Texasu się znalazł. Popędziłam miotłą! Na całe szczęście kotka zaakceptowała pieska. A kocur najwyraźniej potrzebuje na to więcej czasu
Karola kciuki za endo i jajka -niech dalej ładnie rosną!
Demsik ja jestem zdania takiego samego jak Paolala, dorobiłabym na Twoim miejscu jeszcze anty tpo, anty tg i ft3 i z całym kompletem poszła do endo -
Paola współczuje choroby męża. Takie objawy to kobietę położą, a co dopiero taką kruchą istotkę - mężczyznę
Pije dużo? Pewnie jakaś wirusówka.
Morwa kocur broni swojego terenuAż mi się przypomniało jak moja szynszyla kiedyś zaatakowała.psa, w ramach obrony własnego terytorium.
Morwa lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Ja mam kundla znajde
7 kg szczęścia
nie okazuje tej słynnej wdziecznosci za ocalenie o ktorej wśrod znajd krąży legenda bo nie pamięta przedemną nic, wszak piszczało koło śmietnika takie ślepe małe gówienko. Upłakana zawiozłam do weta w zasadzie przekonana że nie przeżyje a tu wykarmiłam zaszczepiłam i mam pierwsze dziecko, które jest chodzącą radością i mołością !
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa91f72882ba.jpg
emaj, Morwa, Kjopa3, Arwi, Corcula, Paolala, mitonia lubią tę wiadomość
-
Demsik wrote:No to pojde w pon do ogolnego po skierowanie i zrobie caly komplet badan.
-
nick nieaktualnyDemsik wrote:Ja pierdziele zbancze w tym miesiacu...
ed Mrowa zaczyna 5 tydzieńścigasz mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 09:30
Morwa lubi tę wiadomość
-
Morwa witaj w 5 tygodniu
ja z koleji witam w 39
Obudziłam sie dzisiaj o 4 budze męża i pytam o której ta wigilia? Hahaha nie wiem co miałam w głowieemaj, ojejku, Arwi, marzusiax, Morwa, Kjopa3, Demsik lubią tę wiadomość
-
aleala wrote:Morwa witaj w 5 tygodniu
ja z koleji witam w 39
Obudziłam sie dzisiaj o 4 budze męża i pytam o której ta wigilia? Hahaha nie wiem co miałam w głowie
Hmm to może dzisiaj wigilia "kichania"? :> Lepiej się przyszykujojejku, aleala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do tsh to ja najwyższe swoje jakie miałam to 2,9. Gdybym nie zrobiła przeciwciał to bym nie podejrzewała Hashimoto, a niestety je mam. Lekarze twierdzili ,że taka moja uroda ,że wszystko jest ok, bo tsh jest przecież w normie. Gdybym ich słuchała to chodziłabym w zimie w sandałach. Teraz wiem na czym stoję i mam to pod kontrolą , więc to ,że zrobiłam przeciwciała na własną rękę wyszło mi tylko na plus. Lepsza jest wiedza niż niewiedza , przynajmniej dla mnie
Ala mimo wszystko ja bym się już powoli naszykowała do tej wigilii, kobieca intuicja ma ogromną mocJuż się nie mogę doczekać Gosi
Ojejku fajnie ,że każdy tydzień rozpoczynam w sobotę , bo będę pamiętać by uczcić to toastemzawsze w sobotę sięgałam po lampkę wina teraz zamienię to na mleko
mniam, mniam ,mniam
ojejku, aleala lubią tę wiadomość
-
Ala hehe dobre, lepiej sobie już przyszykuj przy wyjściu z domu torbę na porodówkę
Ala też mam psa ze śmietnika;) został wyrzucony z trójką rodzeństwa, na początku bał się mega dotyku, szczyle musiały być mocno skrzywdzone...
A kota dzisiaj rano znalazłam w lodówce!!!! na szczęście był tam pare sekund, otworzyłam lodówke żeby coś wyjąć odwróciłam się na moment i drzwi od lodówki się przymknęły, odwracam się z powrotem otwieram lodówke a tam pan kot!!!
Kot z psa sobie nic nie robi, za to pies chodzi za kotem krok w krok i wącha mu dupe:P
Marzu właśnie problem w tym, że stelaż nie pije dużo, a jak mu dałam elektrolity do picia to prawie nimi zwymiotował, bo nie smaczne, na szczęście przez noc się uspokoiło, tak czy
siak zaraz zabieram stelaża do ciotki, żeby mu wenflon założyła i dała kroplówe bo widzę, że słaby jest! musi się szybko ogarnąć skoro dziedzica mamy spłodzić
No i najważniejsza wiadomość dzisiejszego dnia:D:D:D JEST RIDŻ
także poproszę pod moim świeżutkim wykresikiem turbodoładowanie glutów, smarków i wirusów:D jak od każdej dostane, to musi się udać
WITAM SIĘ W 1 DNIU CIOOONRZUNI
[/URL]
ojejku, Morwa, emaj, bita_smietana lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie...