Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Aleala a jak nie zdążysz kichnac?? Ja bym na Twoim miejscu wtedy kazala jeszcze raz procedure powtorzyc
.
Ja tez mialam taki plan! I prawie sie udalo
Ojejku wlasnie, tak tak. IP!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 10:22
-
Dziewczynu, dziewczyny! Jest NJUS! Oleńka ma 12mm i serducho jej bije 157 razy na minutę! Mimo stresu, mimo krwawień... Silna babka będzie, nie ma co
aleala, ojejku, Morwa, Kjopa3, mitonia, kate55, Corcula, emaj, Demsik, bita_smietana, Jagah, karolka22, Camille87, tomania2806 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQasha wrote:Dziewczynu, dziewczyny! Jest NJUS! Oleńka ma 12mm i serducho jej bije 157 razy na minutę! Mimo stresu, mimo krwawień... Silna babka będzie, nie ma co
strasznie się cieszę z tego dzisiejszego niusa.
Arwi, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Qasha wrote:Dziewczynu, dziewczyny! Jest NJUS! Oleńka ma 12mm i serducho jej bije 157 razy na minutę! Mimo stresu, mimo krwawień... Silna babka będzie, nie ma co
Ala siemanookiedy masz termin na kichnięcie?
Arwi lubi tę wiadomość
-
Qasha, nie znam sprawy aledobre njusy zawsze w cenie
Morwa, planowo kichać mam 06.10 ale katar mam juz od kilku dni wiec czekam tylko az mnie w nosie zakręci xdMorwa, ojejku lubią tę wiadomość
-
Aleala witaj
ja syna wykichałam 37+1, więc ty już masz katar przewlekły
Qasha, słodki njus, więcej takichmój małż jest za Aleńką, Alicją
Ojejku, nosz nie wiem co doradzić... porodówka? -
Bedzie Gocha
i pochwale sie stopą nosem i nawet pampersem jak bedziecie chcialy
Mitonia, przewlekly katar mowisz ?jak to mówią leczony czy nie, trwa 7 dni :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 12:13
Morwa, mitonia lubią tę wiadomość
-
Qasha cudne wieści!
No to miłego kichania Aleala życzęMój mąż do tej pory twierdzi, że poród to właśnie kichnięcie ;] Szkoda, że sam nie może sprobować
aleala, Arwi lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Emaj produkowałaś jajca czy nie obiecane łożysko Ci sie należy! W razie czego przechowam w warunkach utrzymujących świeżość
Corcula, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karolka22 wrote:A ja po pierwszym podgladanku jajek. Trochę jestem zawiedziona bo wyrósł tylko jeden pecherzyk na prawym jajniki (znowu:/) 13 mm, endo słabo bo tylko 4,8 mm ale gin stwierdziła że jak po clo to i tak nieźle jak na 10dc. Winem się już racze od kilku dni, dziś dokupiłam migdały i mam nadzieję że podrosnie do przynajmniej 8 .m. we wtorek idę na drugie usg i jak pęcherzyk nie pęknie do tego czasu, a jeszcze nie powinien, to dostanę pregnyl.
Liczyłam tylko na lewy jajnik bo mocno mnie pobolewa jakby coś tam rosło a na usg pusto.
Mnie też pobolewały jajniki "na odwrót" tak jak u Ciebie. Widać to żadna anomalia
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnykarolka ja w 10dc miałam jedno jajko 17mm a w 15dc pękły trzy, nie wiem skąd się wzięły pozostałe dwa w lewym jajniku, serio w 10dc nic tam nie było...
A co do endo - zagadaj z lekarzem czy estrofemu w kolejnym cyklu nie weźmiesz - no ale na razie skupiamy się na tym cyklu więc wino, orzechy i sexkarolka22 lubi tę wiadomość