Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolczyk ja w wieku 20 lat zaczęłam siwieć, początkowo parę włosków, ale teraz już zaczęłam farbowanie, bo za bardzo były widoczne. A szkoda mi wyrywać przy mojej lichej czuprynie
Emaj, trzymam mocno kciuki za Ciebie, żebyś też zaraz się nam pochwaliła ciążuniąemaj lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
haha Kate tez zaczelam siwiec jakos jako 20 latka;) ale farbowac zaczelam duzo wczesniej, jak mialam 15lat to po chemioterapii wylecialy mi wszystkie wlosy wiec zaczelam kombinowac z roznymi kolorami peruk i tak mi zostalo, lubie zmieniac kolory;)
Ridza nadal nie ma, za to wygladam mniej wiecej tak:
[/URL]
trzymajcie kciuki ide zaraz na echo serca i pogadac z genetykiem!!Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Paolala, mnie się też podobają najróżniejsze kolory, ale boję się zazwyczaj takich zmian
Teraz "zaszalałam" i zrobiłam się bardziej na blond. a tak to całe życie tylko brąz
Ja wyglądam tak samoDobrze, że dziś siedzę sama w biurze, bo bym wszystkich uraczyła widokiem wylatującej podczas kichania zawartości nosa
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
Corcula wrote:Morwa!!!! Czy Ty poczulas taki LwD, ze caly nasz watek tam Ci sie zmiescil? Zeby zobaczyc co u Ciebie musze szpiegowac po innych tematach
Przygarnęliśmy półrocznego pieskajest mieszańcem, jest suczką i jest cudowna!!! Moje koty się poobrażały , ale jakoś im przejdzie
mieszkamy na wiosce ,więc warto było jej pomóc ,bo szkoda by piesek się zmarnował
wieczorem wrzucę wam jej zdjęcie jak chcecie
Edit:
Aaa bym zapomniała , piesek przyjechał za granicy ,więc nie szczeka po polskuprzywieźli go tu dobrzy ludzie i my go od nich właśnie wzięliśmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 13:21
Mona_M, emaj, Corcula, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Morwa dużo masz tych butelek?
Jasnewiesz ,że ja lubiłam wypić winka ,więc starczy dla wszystkich
częstować się
A jak ktoś chce na bieżąco jeść już teraz, natychmiast to proszę tutaj
SMACZNEGOWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 13:40
ojejku, Mona_M, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemaj wrote:Paolala trzymam kciuki! Jesteś pewna, że nie było szans teraz na cionszunie?
Ja się siwa urodziłam i też nie farbuję
PeeS. Zapewne zamawiałyście coś z apteki gemini - ile czeka się zwykle na wysyłkę? -
nick nieaktualny
-
Też się chętnie podzielę gilami
Morwa pokaż pieska! Jakoś się dogadacie, naucz go szczekać po polsku i załatwioneA kotom w końcu przejdzie
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
Hej kochane ja troche spóźniona ale wszytsko ok szyjka długaśna pieknie się trzyma
niuńkowi serducho waliło 150
ale nie poznaliśmy płci dr chciała nawet podejrzec ale najpierw siedział a pózniej wypiał nam dupsko no i tyle z tego było a ze za 1,5 tyg mam połówkowe to ze wzgledu na poprzednia akcje z twardnieniem macicy i dr odpusciła dzićs zeby nas nie maglowac
kate55, ojejku, emaj, Kjopa3 lubią tę wiadomość