Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
bita_smietana wrote:Paolala: kop! Kop! Kop! Zjawil sie ridz?
no właśnie nie, buuuuuu, co za ironia, ridza sie nie moge doczekac! dzis jest 6 dzien po odstawieniu luteiny, zawsze okres pojawial sie do 2-3 dni;/ wszystko sie poprzestawialo, poprzedni cykl 26 dni, teraz ridza nie ma, zupelnie brak stabilizacji:PAniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
haha Ojejku jak jest na takiej zielonej wyspie z piekną plażą i morzem to ja sie nie dziwie ze spoznia sie z dotarciem do mnie;D
a dzisiaj znalazlam plus jeden jedyny w tym ze Ridza jeszcze nie ma, otóż kolor na wlosach mi dobrze chwycil:) bo ponoc w trakcie Ridza nie zaleca sie farbowania, bo farba zle chwyta, nie wiem czy to prawda, nie mialam okazji przetestowac!
a tak sie zastanawiam moze jednak luteina nie blokuje owulacji i poprostu owulka byla pozniej!?Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
A ja się zapomniałam pochwalić, że u mnie się zaczął 2 trymestr
Paolala, ZakreconaŻona, Kjopa3, emaj, Arwi, Corcula, bita_smietana, ojejku, Camille87, Demsik, Morwa, kasieniaczek lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnykate55 wrote:A ja się zapomniałam pochwalić, że u mnie się zaczął 2 trymestr
Pojawiam sie z doskoku i prosze o kopy w zadek z porcja LwD i wirusami na raz...
Jestem 3 tydzien po urlopie a czuje sie jakbym orala pole od roku bez dnia wolnegokate55 lubi tę wiadomość
-
Karolka to mnie teraz zaskoczylas;) zawsze wydawalo mi sie ze luteina blokuje owulke, a duphaston w dawce powyzej 20 tez blokuje, no nic pozostaje czekac;] ja wiem bo ja planowalam Ridza porzadnie skopac zeby juz nie wrocil kolejny raz i ten sie boi:P
trzymam kciuki za dorodne jajka:)
Emaj to masz se maraton:P
To ode mnie tez kopniaki dla potrzebujących;]Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
nick nieaktualny
-
Emaj dasz rade
a jeszcze jak weszłaś na fiolet to już cię oplułyśmy jadem ciążowym
Jak Morwa bo nie mogę dodatkowych info
ja tu zza krzaczorów Was podczytuje tylko ostatno nie mam czasu siaśc i poplotkowaćCorcula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Ania! Nie mogę uwierzyć, że lada dzień zaczynasz 20 tc !
kiedy to zleciało
heheh
sama to nie mogę uwierzyć
jutro wizyt zobaczymy jak się czuje urwis bo ostatno strasznie dokucza mi brzuch a raczej czuje jakbym miala wszytskie miesnie ponaciagane
ojejku lubi tę wiadomość
-
Paolala robilam tylko na wierzchu pasma jasne bo odrosty miaam duze a farbowac caly leb pojde w 2 trymestrze dopiero.i wtedy bede piekna jak ty.ja lubie rozowy blond;)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;