Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
emaj wrote:Daj instrukcję bo się spaliłam pod Twoim wykresem
-
No dobra adres obrazka wygląda tak :
https://media.giphy.com/media/609o8uNjasiJO/giphy.gif
Skopiuj go i wstaw z tym img w nawiasach i zakończenie z /img tez w nawiasach
Edit : oczywiście w nawiasach kwadratowychWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 17:15
-
Emaj ja widze centralnie cukierka tofiffi:D widze tez loda na patyku, jak popatrze z innej strony to widze skrzydła pegaza, narząd męski też widze:P
dzieki za doładowania pod wykresem:D chłone intensywnie:)
Emaj jak wszystko bedzie cacy, to za 2 tygodnie w weekend akuracik działamy więc za 4 tygodnie teścik planowany, ja z tych testujących dopiero po terminie ridża, chociaż mam być obstawiona lekami na maksa więc może będzie potrzeba wczesniej, 10 testów z allegro mi idzie wiec trzeba bedzie je wykorzystaćza 10 dni ide na monitoring, biore clo i zobaczymy:)
Mona czy Ty czasem nie masz wysikiwać dwóch kresek teraz?
stelaż naładowany kroplówkami ufff:)
ps. a ja nie mam pojęcia jak się wkleja te filmiki, kiedys chcialam i du.pa z tego była
ps1. czy któraś z Was się orientuje jaka jest różnica w przyjmowaniu clo od 3 dnia a od 5 dnia cyklu?
emaj, Mona_M lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
no ja mam brac od 5dc teraz ale logicznego wytlumaczenia wlasciwie nie widze wlasnie kiedy zaczynac, bywalo ze bralam od 3dc i raczej różnicy nie było w terminie owulki nie wiem czy to jest ważne
a w ogóle to zapamiętałam że mam brać 1x1, a tu na opakowaniu napisane 2x1, jestem pewna że ginka mówiła 1x1 upssAniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
nick nieaktualnyPaolala wrote:no ja mam brac od 5dc teraz ale logicznego wytlumaczenia wlasciwie nie widze wlasnie kiedy zaczynac, bywalo ze bralam od 3dc i raczej różnicy nie było w terminie owulki nie wiem czy to jest ważne
a w ogóle to zapamiętałam że mam brać 1x1, a tu na opakowaniu napisane 2x1, jestem pewna że ginka mówiła 1x1 upss -
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:też brałam 1x1, a ovitrelle dostaniesz, albo pregnyl?
tak mam dostać pregnyl, zawsze brałam ovitrelle, zobaczymy;) nigdy nie bralam tez wiecej niz 1x1 clo wiec nie wiem czy 2x1 nie bylo by za duzo
Hej Madziulla, super ze jestes zadowolona:) ogarniaj sie i wracaj do nas;)
edit - wlasnie zdalam sobie sprawe ze dwa lata staran nam stuka, boszszeee a mnie sie wydaje ze staramy sie od zawsze;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 21:30
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
Ja mam 6 cykli clo za sobą a brałam go bardzo różnie. Raz od 5 do 9 dc , innym razem od 3 do 7 dc ,a jeszcze innym od 3 do 9 dc. Największą dawka jaka brała to 2 tabletki dziennie. Owulacja tylko raz nie wystąpiła wcale i to było w cyklu z 1 tabletką clo od 5 do 9 dc (był to pierwszy cykl z clo). W każdym innym owulacja była między 14 a 15 dc , no i na 6 cykli 3 razy byłam w ciąży, dwa razy owu poszła z lewego jajnika , przy którym nie mam jajowodu ( w sumie to 3 razy , ale ten 3 raz to akurat zakończył się ciążą pozamaciczną i usunięciem jajowodu). Także u mnie clo nie przyspieszało mi owu niezależnie od ilości tabletek i dni cylku w jakich go brałam
-
Cos widze ze nam tu wszystkim .uje chodza po glowie.czyzby glodnemu chleb na mysli?
)
Milej niedzieli
Madziula super ze odpoczelas;)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyHej kobitki
Trochę mnie nie było ale to wszystko przez mego Dziedzica...ostatnie zakupy szał ciał I nawet nie wiem kiedy kolejny tydzień zlecial.
Ja też mam plan porodu leżę i patrzę a inni mnie ciachaja i robią za mnie całą robotę.
Oczywiście gratuluję wam II kreseczek bijacych serduch oraz witam nowe dziewczyny
Ojejku byłaś na IP co z ruchami aaaaa wgl zamiast pisać na forum ja bym już dawno na IP była aaaaa