Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojejku nie kicham :p a wzdecie to od fasoli :p
Qasha ten włos to znak że gdzies Ci kapla na łeb biała farba, patrz pod czym przechodzisz :pMadziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marze o porodzie bo tęsknie za leżeniem na brzuchu xd
bita_smietana, Morwa, Corcula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hejo laski
czytam zza krzaka
aktualnie moja milosc nazywa sie dzem truskawkowy i mam go na sniadanie, obiad i kolacje
ostatnio dziedzic zamarzyl sobie dzem z tunczykiem i potem chcialam caly dzien puscic pawia
po tym zajsciu zmadrzal i juz nie miesza zbytnio, dzisiejszy obiad kasza kuskus z kurczakiem i bulka z dzemem to jeszcze jedno z normalniejszych polaczen, mysle ze znany kucharz mi sie tam hoduje, drugi gordon ramsey albo pascal brodnicki haha
wszystkich sikajacym zycze powodzenia i zostawiam tutaj mojego ulubionego gluta disco, jest to bardzo pogodny glut, wiec ciaza z takim glutkiem przebiega tez bardzo przyjemnie
ojejku - jesien idzie, poncho kup, takie oversized
Qasha - jak sie czujecie z Olenka?siwy wlos...gruuuuba sprawa hahaha
zostalas oficjalnie osoba dorosla yeah! spalilabym dziada i powiedziala, ze ma nie wracac
co u Ania-nowa? nic nie pisala ostatnio?
Arwi, Mona_M, emaj lubią tę wiadomość
-
te ojejku, jak chcesz miec tez nowa spacerowke to zrob w nocy wlam do piwnicy i ukradnij jedno kolko - wtedy no, chcial nie chcial - nowy wozek musi byc!
ja juz sobie upatrzylam wozek, jeszcze nie wiem jak przekaze mezowi informacje, ze to on placi za wozek ze swojej wyplatybo ja przeciez zarabiam mniej hyhy
i musze miec na fajne buty
aleala dziure musisz wyciac w materacu na cycule i brzuchwtedy mozna spac na brzuchu
dobry patent co nie? ja tak zrobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 13:04
Arwi, aleala, Corcula lubią tę wiadomość
-
Haha juz widze mine męża gdy wraca do domu a tu dziury w materacu xd
Arwi, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
bita_smietana wrote:Qasha - jak sie czujecie z Olenka?
siwy wlos...gruuuuba sprawa hahaha
zostalas oficjalnie osoba dorosla yeah! spalilabym dziada i powiedziala, ze ma nie wracac
Czujemy się dobrze, apetyt płata nam figle ale co tamNajważniejsze, że od środy (odpukać) ani śladu po krwawieniach
Tylko brzusio czasem pobolewa, takie coś jakby ciągnięcie brzusia i pachwin + oczywiście wzdęcia, zaparcia, ogólnie masakra żołądkowa.
A i powiedzcie mi... czy was też tak okropnie swędzą sutki? Bo mnie okropnie!
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
Smietana!!!! Dziury na cycki! Uratowalas mnie! Genialne
.
A co do wozkow to nie wiem czemu ale nie lubie ich. Zwlaszcza gondol. Sa jakies takie hmmm. No nie wiem jak to opisac. Chcac nie chcac bede na wozek chwile skazana ale id razu kupuje tez porzadne nosidlo typu manduka albo baby tula.
A jakby ktoras z Was chciala zajebuste ale to naprawde zajebiste reczniki/kocyki/otulacze to moge polecic bo znajoma sprzedaje. Glownie w Dubaju alw firma jest w Polsce i ma targach u nas tez sie pojawiaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 13:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
niestety ale w Hameryce juz takie cuda maja, znalazlam tez materac z dziura na brzuch
szok!
no i problem rozwiazany!
kto kiedy na wizyte? ja mam za tydzien i do tego czasu zeswiruje i zjem piec kilo dzemu truskawkowego
Corcula - dawaj linka do znajomej !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 13:46
Arwi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja mam jutro, miałam mieć dziś ale mi odwołali, tym samym urosło mi kilka siwych włosów na głowie i nie tylko. Jutro zabłądzę, nie będę już miała dzisiejszej odwagi
Ja mam jedną jedyną zachciankę - pożeram jabłka kilogramami, Stelaż się śmieje, że to nie dziedzic tylko wzdęcie po jabłkach i prawdopodobnie ma rację !
A idę sobie obiorę jeszcze jednoale na przyszłość chyba sprawię sobie coś takiego
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Tez Lubie spać na brzuchu i to bardzo..
Jem lody , całe pół litra dla mnie ! Dawno nie jadłam. Jem takie o smaku białej czekolady mniamkocham białą czekoladę, nie mogę się doczekać aż dam rodzicom chocotelegram o wnuku i powyjadam wszystkie białe kostki
Morwa, bita_smietana, emaj lubią tę wiadomość