Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Tez Lubie spać na brzuchu i to bardzo..
Jem lody , całe pół litra dla mnie ! Dawno nie jadłam. Jem takie o smaku białej czekolady mniam
Lody o smaku bialej czekolady!!!! hmmmmm Morwa daj troche!!
Ja dzis muffinki z kawalkami czekolady bede robicbita_smietana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziewczyny leze i duphaston zwiekszony 3x dziennie.pojawily sie brazowe plamienia.jutro wizyta trzymajcie kciuki;)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Demsik wrote:Ja dziewczyny leze i duphaston zwiekszony 3x dziennie.pojawily sie brazowe plamienia.jutro wizyta trzymajcie kciuki;)
Demsik, patrz na mnie, tyle się działo, a wszystko jest okej. U ciebie też będzie wszystko okej, odpoczywaj i nie przejmuj się niczym!Demsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z LWD zrobil sie niezly kacik kulinarny, przez Ciebie Morwa wyjelam z zamrazalnika lody hagen daazs ( kij wie, jak to napisac poprawnie) z kawalkami ciasteczek - innych nie mialam - tez chce biala czekolade!!!!! a dupa rosnie!!!!
upatrzylam sobie wozek dla biegaczy hahahaha, bede biegac z dzieckiem po polu a teraz tlucze dziedzica - kto ciezarnej jedzenia odmowi?!
Ojejku ja sobie od kilku dni tre jablko na sniadanietakie kwasne co gebe wykreca
a ty jakie najbardziej lubisz?????? ja lubie takie najtansze, niedojrzale, kwasne jablka jak dla koni...
mam nadzieje, ze nie masz stringow - bo nawalic w stringi to wyzsza szkola jazdy!
to kciuki dla kazdej z was za wizyte!!! czekam na sweet focie!!!!!
ojejku, Demsik, Marmurkowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Alaala tęskisz za spaniem na brzuchu? Myślisz, że Gocha po tej stronie brzucha ci na to pozwoli?
ed. śmietana, ja jem wszystkie, wybieram po kilka z każdej skrzynki, potem nie wiem które jakie, le nie robi mi to różnicy, dziedzic potrzebuje jabłek i tyle, nic nie poradzęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 16:11
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś od rana żyłam w stresie przed wizytą
Ale na szczęście niepotrzebnie! Dziedzic urósł do 8.1cm, wszystko w normie !
Niestety nóżki cały czas zaciśnięte...
Jesteśmy przeszczęśliwiPrzedstawiam Wam nasze bobo
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14368704_1227075387334736_6528553749487132382_n.jpg?oh=22c3fb2bfe2728bd3f915e98e17d56df&oe=586D6725
Nie wiem czemu nie mogę tego wstawić w ramkach [ i m g ]
I powodzenia na wizytach!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 17:45
ojejku, bita_smietana, Morwa, Kjopa3, Corcula, ZakreconaŻona, Demsik, emaj, aleala lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc