X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 12 października 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah twój chłop to widzę taki uparty jak u mój. Na wieczór agnonia, narzeka jak to się źle czuje. Cały dzień łazi po polu, bez kalesonów, bez porządnej kurtki, a na wieczór szuka leków i tak w koło. Ale jest postęp - dziś stwierdził, że myśli nad wizytą u lekarza.

Zapach pampersów mówisz. No i mam zagadkę. A pampersy się przeterminują? Jak by nie było już prawie 2 lata nieotwarte paczki czekają na użycie. Może się tam klej zepsuć albo coś? Mam nadzieję, że nie biodegradują tak jak reklamówki tesco

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 12 października 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    8,5 dziewczyny a więc odstawiam wszystko i czekam na koniec i początek :(

Przykro mi kochana strasznie :( Trzymaj się ciepło i jestem pewna, że już za niedługo zamieszka w tobie mały kropek na całe 40 tygodni <3

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    Przykro mi kochana strasznie :( Trzymaj się ciepło i jestem pewna, że już za niedługo zamieszka w tobie mały kropek na całe 40 tygodni <3
    mam taką nadzieję...

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 12 października 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Miałam podobnie i udało się w następnym cyklu. Wiem, że to przykre...

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znam duzo przypadkow gdzie dziewczyny po 1 max 2 cyklach zachodzily i szczęśliwie donosily ciaze. wierze ze i tak bedzie w Twoim przypadku. trzymaj sie cieplo :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 14:11

• Morwa Autorytet

Wysłany: 12 października 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    :(:(

Do końca roku wróci do nasz szczęście, zobaczysz :*:* tule :*:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Kurde :/ niestety tego się spodziewałam :(
    Ale beta była niziutka i bardzo ładnie spada. Organizm ta cb potraktuje jak zwykłą miesiączkę i będziesz mogła od razu wrócić do gry. No i teraz powinno być łatwiej o ciążę <3

• bita_smietana Autorytet

Wysłany: 12 października 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna przykro mi.. ale niedlugo, bardzo szybciutko uda sie! trzymaj sie

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 12 października 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusia- na pampersach powinna byc data produkcji albo waznosci, zazwyczaj to jest 2-3 lata :) I jesli sa w najmniejszych rozmiarach to pelen luzik, zejda z paczki z kosmiczna predkoscia ;)

Arwi, marzusiax lubią tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję mam taką nadzieję że tak będzie i szybko się uda, chociaż o ta ciąże walczyliśmy 8 miesięcy... no nic :(

• Demsik Autorytet

Wysłany: 12 października 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna bardzo mi przykro..

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 12 października 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Dziękuję mam taką nadzieję że tak będzie i szybko się uda, chociaż o ta ciąże walczyliśmy 8 miesięcy... no nic :(

To znaczy, że plemniczki się już prawie z jajcami dogadały, ale któremuś coś jednak nie pasowało - teraz się już na pewno dogadają i będą się ładnie łączyć i dzielić i ani się obejrzyez, a zobaczysz nie jakiś tam pęcherzyk tylko małego człowieczka z bijącym serduszkiem <3

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    To znaczy, że plemniczki się już prawie z jajcami dogadały, ale któremuś coś jednak nie pasowało - teraz się już na pewno dogadają i będą się ładnie łączyć i dzielić i ani się obejrzyez, a zobaczysz nie jakiś tam pęcherzyk tylko małego człowieczka z bijącym serduszkiem <3
    Mam nadzieje :* Strasznie mi przykro, ale to lepiej niż chory zarodek a potem strata późniejszej ciąży np....

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna bardzo mi przykro :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Mam nadzieje :* Strasznie mi przykro, ale to lepiej niż chory zarodek a potem strata późniejszej ciąży np....

mi tez przykro bo doskonale wiem co czujesz mialam identyczna sytuacje 2 lata temu. najpierw beta 29 a potem 19 z tym ze pomiędzy badaniami bety mialam krwawienie i pojechalam na SOR. wiec podejrzewałam ze beta bedzie spadac. ja nie mialam tego szczescia i przez 2 lata nie zaskoczylo nic. wierze ze dolaczysz szybko do zaciazonych. ale tak masz racje napewno lepiej tak szybko jak w pozniejszym czasie miało by sie to stac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Susanna bardzo mi przykro :(
    :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    mi tez przykro bo doskonale wiem co czujesz mialam identyczna sytuacje 2 lata temu. najpierw beta 29 a potem 19 z tym ze pomiędzy badaniami bety mialam krwawienie i pojechalam na SOR. wiec podejrzewałam ze beta bedzie spadac. ja nie mialam tego szczescia i przez 2 lata nie zaskoczylo nic. wierze ze dolaczysz szybko do zaciazonych. ale tak masz racje napewno lepiej tak szybko jak w pozniejszym czasie miało by sie to stac.
    Dostałaś normalnego krwawienia potem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean pojawia się miesiączka trochę mocniejsza niż zwykle. Też to przerabialam całkiem niedawno...zalowalam pójścia na bete przed terminem @ bo nawet bym nie wiedziała i byłoby mi lżej.

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 12 października 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna bardzo współczuję:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Dostałaś normalnego krwawienia potem?

krwawienie pomiedzy betami bylo juz ronieniem niestety i trwalo 10 dni i bylo bardzo obfite i bardzo bolesne....potem juz po 30 dniach byl normalny okres. mam nadzieje ze Ciebie @ oszczedzi i nie bedzie Cie tak bolalo. Pamietaj ze ja mam endometrioze i u mnie moglo to byc ze zdwojona sila

‹‹ 165 166 167 168 169 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ