Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagah twój chłop to widzę taki uparty jak u mój. Na wieczór agnonia, narzeka jak to się źle czuje. Cały dzień łazi po polu, bez kalesonów, bez porządnej kurtki, a na wieczór szuka leków i tak w koło. Ale jest postęp - dziś stwierdził, że myśli nad wizytą u lekarza.
Zapach pampersów mówisz. No i mam zagadkę. A pampersy się przeterminują? Jak by nie było już prawie 2 lata nieotwarte paczki czekają na użycie. Może się tam klej zepsuć albo coś? Mam nadzieję, że nie biodegradują tak jak reklamówki tesco
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
SusannaDean wrote:8,5 dziewczyny a więc odstawiam wszystko i czekam na koniec i początek
Przykro mi kochana strasznieTrzymaj się ciepło i jestem pewna, że już za niedługo zamieszka w tobie mały kropek na całe 40 tygodni
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:8,5 dziewczyny a więc odstawiam wszystko i czekam na koniec i początek
niestety tego się spodziewałam
Ale beta była niziutka i bardzo ładnie spada. Organizm ta cb potraktuje jak zwykłą miesiączkę i będziesz mogła od razu wrócić do gry. No i teraz powinno być łatwiej o ciążę -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Dziękuję mam taką nadzieję że tak będzie i szybko się uda, chociaż o ta ciąże walczyliśmy 8 miesięcy... no nic
To znaczy, że plemniczki się już prawie z jajcami dogadały, ale któremuś coś jednak nie pasowało - teraz się już na pewno dogadają i będą się ładnie łączyć i dzielić i ani się obejrzyez, a zobaczysz nie jakiś tam pęcherzyk tylko małego człowieczka z bijącym serduszkiem -
nick nieaktualnyQasha wrote:To znaczy, że plemniczki się już prawie z jajcami dogadały, ale któremuś coś jednak nie pasowało - teraz się już na pewno dogadają i będą się ładnie łączyć i dzielić i ani się obejrzyez, a zobaczysz nie jakiś tam pęcherzyk tylko małego człowieczka z bijącym serduszkiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Mam nadzieje :* Strasznie mi przykro, ale to lepiej niż chory zarodek a potem strata późniejszej ciąży np....
mi tez przykro bo doskonale wiem co czujesz mialam identyczna sytuacje 2 lata temu. najpierw beta 29 a potem 19 z tym ze pomiędzy badaniami bety mialam krwawienie i pojechalam na SOR. wiec podejrzewałam ze beta bedzie spadac. ja nie mialam tego szczescia i przez 2 lata nie zaskoczylo nic. wierze ze dolaczysz szybko do zaciazonych. ale tak masz racje napewno lepiej tak szybko jak w pozniejszym czasie miało by sie to stac. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:mi tez przykro bo doskonale wiem co czujesz mialam identyczna sytuacje 2 lata temu. najpierw beta 29 a potem 19 z tym ze pomiędzy badaniami bety mialam krwawienie i pojechalam na SOR. wiec podejrzewałam ze beta bedzie spadac. ja nie mialam tego szczescia i przez 2 lata nie zaskoczylo nic. wierze ze dolaczysz szybko do zaciazonych. ale tak masz racje napewno lepiej tak szybko jak w pozniejszym czasie miało by sie to stac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Dostałaś normalnego krwawienia potem?
krwawienie pomiedzy betami bylo juz ronieniem niestety i trwalo 10 dni i bylo bardzo obfite i bardzo bolesne....potem juz po 30 dniach byl normalny okres. mam nadzieje ze Ciebie @ oszczedzi i nie bedzie Cie tak bolalo. Pamietaj ze ja mam endometrioze i u mnie moglo to byc ze zdwojona sila