WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 12 października 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah twój chłop to widzę taki uparty jak u mój. Na wieczór agnonia, narzeka jak to się źle czuje. Cały dzień łazi po polu, bez kalesonów, bez porządnej kurtki, a na wieczór szuka leków i tak w koło. Ale jest postęp - dziś stwierdził, że myśli nad wizytą u lekarza.

Zapach pampersów mówisz. No i mam zagadkę. A pampersy się przeterminują? Jak by nie było już prawie 2 lata nieotwarte paczki czekają na użycie. Może się tam klej zepsuć albo coś? Mam nadzieję, że nie biodegradują tak jak reklamówki tesco

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 12 października 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    8,5 dziewczyny a więc odstawiam wszystko i czekam na koniec i początek :(

Przykro mi kochana strasznie :( Trzymaj się ciepło i jestem pewna, że już za niedługo zamieszka w tobie mały kropek na całe 40 tygodni <3

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    Przykro mi kochana strasznie :( Trzymaj się ciepło i jestem pewna, że już za niedługo zamieszka w tobie mały kropek na całe 40 tygodni <3
    mam taką nadzieję...

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 12 października 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Miałam podobnie i udało się w następnym cyklu. Wiem, że to przykre...

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znam duzo przypadkow gdzie dziewczyny po 1 max 2 cyklach zachodzily i szczęśliwie donosily ciaze. wierze ze i tak bedzie w Twoim przypadku. trzymaj sie cieplo :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 14:11

• Morwa Autorytet

Wysłany: 12 października 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    :(:(

Do końca roku wróci do nasz szczęście, zobaczysz :*:* tule :*:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Kurde :/ niestety tego się spodziewałam :(
    Ale beta była niziutka i bardzo ładnie spada. Organizm ta cb potraktuje jak zwykłą miesiączkę i będziesz mogła od razu wrócić do gry. No i teraz powinno być łatwiej o ciążę <3

• bita_smietana Autorytet

Wysłany: 12 października 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna przykro mi.. ale niedlugo, bardzo szybciutko uda sie! trzymaj sie

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 12 października 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusia- na pampersach powinna byc data produkcji albo waznosci, zazwyczaj to jest 2-3 lata :) I jesli sa w najmniejszych rozmiarach to pelen luzik, zejda z paczki z kosmiczna predkoscia ;)

Arwi, marzusiax lubią tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję mam taką nadzieję że tak będzie i szybko się uda, chociaż o ta ciąże walczyliśmy 8 miesięcy... no nic :(

• Demsik Autorytet

Wysłany: 12 października 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna bardzo mi przykro..

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 12 października 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Dziękuję mam taką nadzieję że tak będzie i szybko się uda, chociaż o ta ciąże walczyliśmy 8 miesięcy... no nic :(

To znaczy, że plemniczki się już prawie z jajcami dogadały, ale któremuś coś jednak nie pasowało - teraz się już na pewno dogadają i będą się ładnie łączyć i dzielić i ani się obejrzyez, a zobaczysz nie jakiś tam pęcherzyk tylko małego człowieczka z bijącym serduszkiem <3

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    To znaczy, że plemniczki się już prawie z jajcami dogadały, ale któremuś coś jednak nie pasowało - teraz się już na pewno dogadają i będą się ładnie łączyć i dzielić i ani się obejrzyez, a zobaczysz nie jakiś tam pęcherzyk tylko małego człowieczka z bijącym serduszkiem <3
    Mam nadzieje :* Strasznie mi przykro, ale to lepiej niż chory zarodek a potem strata późniejszej ciąży np....

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna bardzo mi przykro :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Mam nadzieje :* Strasznie mi przykro, ale to lepiej niż chory zarodek a potem strata późniejszej ciąży np....

mi tez przykro bo doskonale wiem co czujesz mialam identyczna sytuacje 2 lata temu. najpierw beta 29 a potem 19 z tym ze pomiędzy badaniami bety mialam krwawienie i pojechalam na SOR. wiec podejrzewałam ze beta bedzie spadac. ja nie mialam tego szczescia i przez 2 lata nie zaskoczylo nic. wierze ze dolaczysz szybko do zaciazonych. ale tak masz racje napewno lepiej tak szybko jak w pozniejszym czasie miało by sie to stac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Susanna bardzo mi przykro :(
    :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    mi tez przykro bo doskonale wiem co czujesz mialam identyczna sytuacje 2 lata temu. najpierw beta 29 a potem 19 z tym ze pomiędzy badaniami bety mialam krwawienie i pojechalam na SOR. wiec podejrzewałam ze beta bedzie spadac. ja nie mialam tego szczescia i przez 2 lata nie zaskoczylo nic. wierze ze dolaczysz szybko do zaciazonych. ale tak masz racje napewno lepiej tak szybko jak w pozniejszym czasie miało by sie to stac.
    Dostałaś normalnego krwawienia potem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean pojawia się miesiączka trochę mocniejsza niż zwykle. Też to przerabialam całkiem niedawno...zalowalam pójścia na bete przed terminem @ bo nawet bym nie wiedziała i byłoby mi lżej.

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 12 października 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna bardzo współczuję:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Dostałaś normalnego krwawienia potem?

krwawienie pomiedzy betami bylo juz ronieniem niestety i trwalo 10 dni i bylo bardzo obfite i bardzo bolesne....potem juz po 30 dniach byl normalny okres. mam nadzieje ze Ciebie @ oszczedzi i nie bedzie Cie tak bolalo. Pamietaj ze ja mam endometrioze i u mnie moglo to byc ze zdwojona sila

‹‹ 165 166 167 168 169 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ