Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypepsunieczka wrote:Aha ok,pytam bo mi niby tez wyszła niedoczynnośç ale lekarz powiedział ze nie trzeba leczyć???
Jutro mam wizyte u innego endo zobacze co powie.
Hmmm ja leczę od 10 lat. Od tego czasu leki biorę. Wiec dziwne ze nie trzeba leczyć nie znam aż tak się na tym... nie pomogę tutaj. A ile masz tsh? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pepsunieczka wrote:Aha ok,pytam bo mi niby tez wyszła niedoczynnośç ale lekarz powiedział ze nie trzeba leczyć???
Jutro mam wizyte u innego endo zobacze co powie.
Ja miałam tsh 4,95 i mi powiedzieli, że nie trzeba leczyć. Ginekolog załamała ręce i kazała zmienić endo bo w ciąży i kobiety starające się powinny mieć max 2,5. A i tak się mowi, że max 2, a najlepiej ok 1.Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Hmmm po co jeszcze luteina? Widział by jeszcze szansę na ta ciążę? Przy takim spadku? Obawiam się ze musisz uzbroic się w cierpliwość ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 17:18
-
Kochane tsh się nie "leczy". Gdybym miała patrzeć na samo tsh to w ogóle bym nie leczyła tarczycy, a muszę bo mam Hashimoto. U mnie przy takich samych wartościach ft3 i ft4 mam różne wyniki tsh , raz 2,9 a raz 0,6. Tsh to hormon przysadki i jak widać po moim przypadku ma gówno wspólnego tak naprawdę z pracą tarczycy
-
SusannaDean wrote:tzn? Jest lekarzem z wieloletnim doświadczeniem, napradę dobrym, posłucham jego zleceń mimo, ze brak mi nadziei ale no nie zrobie według "internetu" ale według lekarza...
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:tzn? Jest lekarzem z wieloletnim doświadczeniem, napradę dobrym, posłucham jego zleceń mimo, ze brak mi nadziei ale no nie zrobie według "internetu" ale według lekarza...
Ja nie mówię że masz go nie słuchać. Jak mu wierzysz i ufasz to tym bardziej. Tylko glowkuje o co mu może chodzić i czemu masz luteine brać. Bo mi taki spadek tylko się kojarzy niestety z jednym ;( -
nick nieaktualny
-
karolka22 wrote:Dla mnie trochę to dziwne podejście lekarza. Po takim spadku bety, nie wiek czy dopatrywalabyn się szansy na zdrowa ciążę skoro dzisiejszy wynik jest w ogóle graniczny jeśli chodzi o podejrzewanie ciąży.. A branie luteiny tylko zatrzyma krwawienie, a bez obrazy ale jak dla mnie z tego i tak już nic nie będzie..
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny