Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakreconaŻona wrote:Nie nie zgrabnie się z fb ewakuuowalam i nie zamierzam tam wracać
użyje wyobraźni ;P u mnie nici z jutrzejszego testowania. Stelaż wątpi w powodzenie misji więc i ja zwatpilam jak stał się cud bo będę go weryfikować w poniedziałek w labie. Jest mi cholernie smutno bo teraz kiedy wygląda na to, że jednak coś może być na rzeczy to On nawet nie chce o tym słuchać. Ot tak się Wam musiałam pozalic
głowa do góry :*
-
nick nieaktualnyNo na pewno się nie chce nakręcać zwłaszcza, że po cb jak zniknęła w terminie @ to powiedział że jak się uda następnym razem to wszystkim powiemy w 12 tc. Jak minie największe zagrożenie. Więc mam obawę czy uwierzy w rosnącą bete jeśli taka w ogóle będzie
-
nick nieaktualny
-
ZakreconaŻona wrote:No na pewno się nie chce nakręcać zwłaszcza, że po cb jak zniknęła w terminie @ to powiedział że jak się uda następnym razem to wszystkim powiemy w 12 tc. Jak minie największe zagrożenie. Więc mam obawę czy uwierzy w rosnącą bete jeśli taka w ogóle będzie
Corcula lubi tę wiadomość
-
Andzia, Styczniowa piekne przyrosty, gratulacje, Styczniowa dziedzic na pewno na kolejnym usg sie pokaze:*
ZakreconaZona mam nadzieje ze za chwilkę bedziesz mogla stelazowi zakomunikowac cudowną nowinę
Morwa idziesz jak burza, super;) jak dla mnie to okulary idealnie dopasowane!
ehh nie mam sily wiecej nic pisac, śpie na stojąco, wczorajszy nerw wypompowal calą moją energie! a przede mna weekend w pracy...Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
Rany, co za okropny dzień dzisiaj... Nie dość, ze humor mam tragiczny, to jeszcze... ułamał mi się ząb. Żuję sobie tofinka, a nagle czuję coś twardego... Patrzę, a to ząb/plomba.
NIE MAM POŁOWY SZÓSTKI. A do tego fragment tego zęba, co został jest taki pomarańczowo-brązowy, taka 2mm kropka... Czyli chyba jakaś próchnica
Nigdy w życiu nie leczyłam zębów bez znieczulenia. Nawet małe dziurki zawsze ze znieczuleniem. Po prostu strasznie odczuwam ból przy borowaniu i nie jestem w stanie. Większych dziur nie jestem w stanie leczyć bez podwójnej dawki znieczulenia.
Jezu, jak ja przeżyję wizytę u dentysty?
No urwał naćDemsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Styczniowa, Andzia ja rowniez gratuluje pieknych przyrostow betytrzymam kciuki za dalszy pozytywny rozwoj zdarzen
My powiedzielismy tesciom o ciazy w ta niedzieleuvieszyli się (lu mojemu zdziwieniu
) a w miedzyczasie dzwonil szwagier i tez sie dowiedzial wiec mysle ze cala rodzina wie
moj tata przyjedzie do nas za jakies dwa tygodnie to wtedy mu powiemy. Brat i bratowa ostatnio nie dzwonia, nie maja czasu wiec sie nie narzucam - nie wiedza.
Quasha ale w ciazy chyba mozna znieczulenie, tylko ze wlasnie w 2 trymestrze. Ono jest miejscowe ja w pierwszej ciazy poszalm do dentysty na samym poczatku to mi tylko kamien zdjela i powiedziala zebym w 2 trym przyszla bo mozna znieczulenieobym sie nie mylila! Ja akurat mialam kanalowe bez znieczulenia wiec daje rade
A u mnie pojawila sie zgagamdlosci zostaly, nie wymiotuje ale ta zgaga jest nie do zniesienia
co pomaga?? Mleko?
-
nick nieaktualny
-
Ja tez mam problem z zebami,cale zycie siedzialam na fotelu i siedziec bede,taka juz uroda.slabe jak diabli.jadlam bulke kiedys to pol jedynki mi sie skruszylo takze tego..
Quasha spokojnie nie boli,idz w 2 trymestrze.sa lagodniejsze znieczulenia dla ciezarnych skoro nie umiesz inaczej.ja w pierwszej ciazy mialam usuwany zab wiec spokojnie.niektore sytuacje sa konieczne.a jak twoje wyniki bo albo przeoczylam albo nie pisalas?Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik wrote:Ja tez mam problem z zebami,cale zycie siedzialam na fotelu i siedziec bede,taka juz uroda.slabe jak diabli.jadlam bulke kiedys to pol jedynki mi sie skruszylo takze tego..
Quasha spokojnie nie boli,idz w 2 trymestrze.sa lagodniejsze znieczulenia dla ciezarnych skoro nie umiesz inaczej.ja w pierwszej ciazy mialam usuwany zab wiec spokojnie.niektore sytuacje sa konieczne.a jak twoje wyniki bo albo przeoczylam albo nie pisalas?
Jeszcze nie ma wyników. Robiłam na NFZ, więc trochę poczekam. Podstawowe jak morfologia i mocz będą w poniedziałek po 11 -
nick nieaktualnyNo heeeej...
Wpadam z wieścią, że 1:0 dla Stelaża i jego wczorajszego przeczucia. Czuję oddech @ na karku. Cykle rozregulowały się po cb fantastycznie. Idę znów szukać wewnętrznego spokoju i LwD bo kolejny raz grunt wysuwa mi się spod nóg. Tyle czasu minęło od momentu kiedy podjęliśmy decyzję o dziecku a ja w dalszym ciągu nie mogę godnie znieść porażki w każdym kolejnym miesiącu.
Staraczki ściskam Was i życzę Wam, abyście ujrzały niedługo grubaśne II na teście. I żeby nigdy Was duch walki nie opuścił
Ciężaróweczki ściskam Was i życzę, aby ciąże nie dawały Wam popalić za mocno, bez krwiaków, łożysk nie tam gdzie trzeba, a i aby ciążowe niedogodności były do zniesienia. A ja wpadnę za jakiś czas oglądać Wasze suwaczki na 38tc czekając na wieści jak po kolei zaczynacie się rozpakowywać
Trzymajcie za mnie kciuki.
ZŻDemsik, Corcula, pepsunieczka, Kjopa3, Camille87, kate55, Impresja, marzusiax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻono ! wracaj do nas w cionszy jak najszybciej
a ja witam się tradycyjnie z weekendowym bólem głowy, jak zwykle nic nie pomaga.
Chciałam wyjść do galerii na jakies babskie zakupy, ale mój bank ma przerwę techniczną i nie wiem ile mam wolnej gotówki, więc siedzę, może głowa przejdzie a wraz z tym ochota na zakupy -
Zona tule
Qasha - fuck! biedna ty! moj dentysta mowil, ze on wogole nie tyka ciezarnych - a jezeli trzeba cos zrobic to dopiero w drugim/trzecim trymestrze (moja psiapsiola miala dziure robiona bez znieczulenia w trzecim trymestrze - dala rade)
Ojejku - wiesz, ze mi pomogly dwie szklanki wody i taki lek niby acard co mi gin przepisal, doszlo do tego ze nawet chodzic nie moglam bo moje kroki byly za glosnePamietasz ile fiolek krwi tobie pobrali do nifty? robilabym przed praca a po ok. 4 fiolkach mam zawroty glowy
jedna, dwie przezyje
w czwartek wizyta, jezus maria, powoli zaczynam wariowac, gadam do brzucha i sie pytam: "dzidziu pasozyciku jestes?"
dzisiaj prenatalne ma Jagah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 10:38