Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
moja teściowa jak do nas pierwszy raz przyjechała to narzekała że mamy staw przy bloku i na pewno z niego smierdzi jak jest upał
na to że mieszkanie za małe, że za duże miasto i wszędzie trzeba autpbusami, mój mąż pierwszy raz wtedy ją przywrócił do porządku. Ja nigdy jej nic złego nie zrobiłam, zawsze pomagam jak jestem u nich i mimo wszystko jestem miła, ale np miesiąc przed ślubem ja się cieszyłam a ona do mnie z tekstem że jeszcze miesiąc i mój wtedy przyszły mąz może ,,uciec''? hehe teraz to jest śmieszn wtedy nie było';p
ale koniec o teściowych tutaj cuda się dzieje i kropki rosną -
nick nieaktualnyŚmietana, przeszło?
Byłam wczoraj wieczorem w szpitalu, u mojego lekarza. Zrobiliśmy usg, sprawdzilismy, że wszystko z dziedzicem jest w porządku, powiedział także, że może mi podać płeć dziecka na 50%więc ten tego, nadal nic nie wiem
Mniej optymistyczne jest to, że chyba mamy przyczynę moich bóli, a mianowicie moje łożysko, póki c, jest przodujące. Na razie nie zagraża i dajemy mu czas jakieś 6 tygodni na podniesienie się i odsłonięcie ujścia szyjki, jak się nie podniesie to zdaje się, że czeka mnie leżenie od 20 tygodnia... No ale póki co to śmigam, wsuwam magnez, i mam nadzieję, ze skurcze nieprędko powrócą.
Pianistka, a Ty kiedy na jakąś wizytę idziesz? -
Pieknie rosnie beta i styczniowej i aandzi.brawo wy!!!
Zakrecona dzisiaj kupujesz patyka i jutro z ranca sikasz!!!
Ojejku obys nie musiala lezec a lozysko sie podnioslo.ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Styczniowa nadzieja, trzymam kciuki! Beta ładnie rośnie
U nas też były przecież jazdy z tymi wczesnymi usg... Także trzymaj się dzielnie! Na pewno jest dobrze
Andzia, LWD !Beta rośnie i to najważniejsze!
Żona, trzymam kciuki
Ojejku super, że z dziedzicem wszystko ok
Ja detektora nie rozważam, na pewno by mnie to niepotrzebnie stresowało. Jestem dobrej myśli i zachowuję duży LWD, co samą mnie dziwi
Wczoraj byłam pierwszy raz w ciąży na basenie! Planowałam chodzić od dawna, ale albo przeziębienie, albo infekcja, albo "nie chce mi się"Było super, pływałam prawie jak przed ciążą. Nie męczyło mnie to praktycznie w ogóle... aż poszłam do szatni i nagle tak mnie opuściły siły, że nie mogłam ustać :o przez 10 minut musiałam sobie posiedzieć... Ale mimo to chyba będę chodzić dalej, po prostu na spokojniej z pływaniem
Samopoczucie świetne po takiej dawce ruchu.
Demsik, ZakreconaŻona, Corcula, bita_smietana lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
Ojejku, u nas na lutowkach było kilka dziewczyn z łożyskiem przodującym. Wszystkim sie podniosło do ok 30 tc i nie miały nakazanego bezwzględnego leżenia a jedynie oszczędny tryb życia
Czytałam gdzieś ze nie powinno sie na tak wczesnym etapie w ogole oceniać położenia łożyska bo w wielu przypadkach jest ono przodujące a po miesiacu juz sie podnosi.. także jestem dobrej myśli
A ja w poniedziałek ide na samo usg -
nick nieaktualny
-
Ojejku czyli to byl jednak bol szyjki?
Mi sie kojarzylo, ze przodujace lozysko bylo powodem do niepokoju dopiero pod koniec ciazy. Bedzie git!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 14:01
-
Cześć
Przyszłam się pochwalić ,że już widzęodebrałam okulary !!! W grupie na Facebooku wrzuciłam jak wyglądają na mojej gębie , tu wrzucę same okulary
http://iv.pl/images/39673245797991214340_thumb.jpg
Aaaa no i mam już odłożone pół kwoty na in vitrotakże działam ,działam i jestem coraz bliżej celu
także tego.... za jakiś czas wracam do gry :p
P.s podglądam was cały czas ... jak tylko mam czasWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 15:18
ZakreconaŻona, Madziulla, bita_smietana, kate55, Kjopa3, pepsunieczka, Jagah, Camille87, Demsik, Corcula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ZakreconaŻona wrote:Morwa idziesz jak burza
trzymam kciuki, żeby udało się jak najszybciej rozpocząć procedurę
a okulary petardaszczęśliwi Ci co mają fb aby zoabczyc oksy w akcji
świat w HD dużo lepiej wygląda co?
jest nas tam kilka babek z tego wątku
grupa jest tajna ,więc najpierw ,któraś z nas musiałaby Cię mieć w znajomych na Facebooku aby Cię do niej dodać
pisz w tej sprawie do mnie na privie jakbyś się zdecydowała
A co do okularów to ja jestem krótkowidzem , tak więc np jak jechałam kiedyś autobusem, to nie byłam w stanie powiedzieć ,czy babka siedząca po drugiej stronie autobusu jest stara ,czy też młoda. Głupio musiałam wyglądać przyglądając się jejteraz nie musiałabym zgadywać , bo w okularach widzę super. Najgorsze jest to ,że niektórzy ludzie wyglądają gorzej jak patrze na nich w okularach niż jak patrzyłam bez :p
Dagn_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Pianistko, my szukamy przyczyny moich intensywnych bóli, jedyne co teraz widzimy to ucisk łożyska na szyjkę. Mam nadzieję że podniesie szybciej niż w 30tc
ojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie nie zgrabnie się z fb ewakuuowalam i nie zamierzam tam wracać
użyje wyobraźni ;P u mnie nici z jutrzejszego testowania. Stelaż wątpi w powodzenie misji więc i ja zwatpilam jak stał się cud bo będę go weryfikować w poniedziałek w labie. Jest mi cholernie smutno bo teraz kiedy wygląda na to, że jednak coś może być na rzeczy to On nawet nie chce o tym słuchać. Ot tak się Wam musiałam pozalic