Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyeee spoko, pobrali tylko jedną, 10ml, może dlatego tak długo szukają tego dna
a jak robiłam kiedyś kariotypy to mi spuścili chyba z 6 fiolek
de
a acard chyba nie ma nic do tego, ja jestem na acardzie i heparynie od początku cionszy, a łeb raz boli a raz nie...
ed2
Jagah czekamyyyy
ed3
ja mówię do brzucha - dziadu jeden daj znak że żyjesz bo ci matka zwariuje, ale nie słuchaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 09:29
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
Zakręcona tule czule :* i wiem też ,że będziemy chodzić w tym samym czasie z brzuchem ciążowym :* po prostu to wiem ! A to już niebawem nastąpi !
Emaj masz ode mnie privaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 11:10
Corcula lubi tę wiadomość
-
Witam sie sobotnio i ja.
Jagah daj znac jak po badaniach.
Jesscze troche to nasze szkraby nas beda kopac to raczka to nozka;)zebyscie wtedy nie marudzily ze boli czy cos;))))
Ojejku bol glowy sie pojawil bo mialas za dużo kasy wydac i organizm sam zawalczyl o twoja pelna kieszen;)
U mnie dzis słonko wiec wstaje i ide na lawke przed dom dotlenic sie troche bo zwariujeDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyZakręcona Zonko wracaj do nas szybciutko, mam nadzieje ze szybciej niz w naszych 38tc
czesto los usmiecha sie do nas w najmniej oczekiwanych momentach, oby bylo tak i u was
Dziewczyny a ja wyrwalam dzis dwie pary spodni ciazowych z h&m za cale 10zloczywiscie uzywane ale w super stanie. Jedne ciut za male wiec oddam siostrze, bo nie wiem czy sie chwalilam ale moja siostra rowniez jest w ciazy 3tygodnie za mna
ja mam termin na kwiecien ona na maj
emaj, ojejku, Kjopa3, kate55, Impresja lubią tę wiadomość
-
Hej kobiety. Nie ma mnie ale jestem. U mnie dziś 36dc. Okresu jak nie było tak nie ma. Nie wiem co z tym zrobić. Dopiero 8.11 mam ginekologa. Ja wyluzowalam po becie. Ale koleżanka mnie przekonuje że nie koniecznie dzidzia brak. Myślicie że faktycznie coś może być na rzeczy? Ostatnie serduszkowanie było 6.10. Okres miał się pojawić 15.10. Cykle po 28 dni. No ale w środę beta 1.2.... naprawdę znacie takie przypadki?
-
Magdziunia12 wrote:Hej kobiety. Nie ma mnie ale jestem. U mnie dziś 36dc. Okresu jak nie było tak nie ma. Nie wiem co z tym zrobić. Dopiero 8.11 mam ginekologa. Ja wyluzowalam po becie. Ale koleżanka mnie przekonuje że nie koniecznie dzidzia brak. Myślicie że faktycznie coś może być na rzeczy? Ostatnie serduszkowanie było 6.10. Okres miał się pojawić 15.10. Cykle po 28 dni. No ale w środę beta 1.2.... naprawdę znacie takie przypadki?
Ja bym powtórzyła betę i jak znowu podobny wynik to do ginekologa. Ja miałam tak raz, okazało się, że to torbiel i musiałam mieć wywołaną @, a potem tabsy na miesiąc.
Ale mam nadzieję, że u ciebie to bobas -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie, wyobraźcie sobie ,że doktorek biadolił coś o tym ,że już jestem po owulacji i jak na jego oko pękły 3 pęcherzyki. Super nie ? Takie marnotrawstwo! Szkoda ,że moje cielsko nie może współpracować ze mną i wtedy kiedy trzeba było to miało mnie głęboko w d*pie. Najlepsze jest to ,że bez leków miałam nie mieć owulacji, a tu proszę odrzuciłam po operacji leki i suplementy, a tu takie coś. Może powinni mnie częściej wprowadzać w narkoze ? Może to ona tak dobrze na mnie działa ? Haha
A teraz drugi news . Kupiłam sobie dwa tymbarki po wyjściu od doktorka, bo mnie suszyło niemiłosiernie i patrzcie jaką dały mi złotą myśl ( jakoś zdjęcia taka jak jakoś aparatu , ale jest na jednym napisane "TO TY NIE WIESZ ?" , na drugim "NIC NA SIŁĘ" hahah
P.s. klikać w zdjęcie to powiększy się
http://iv.pl/images/13275066375269049852_thumb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 16:42
bita_smietana, Demsik, Corcula, Kjopa3, kate55, Karolczyk, pepsunieczka, marzusiax lubią tę wiadomość
-
Morwa powiem Ci tak: słuchaj tymbarka a prawde Ci powie! Toż to złota myśl jest, Ty tą kasiore co na in vitro zbierasz to jeszcze na co innego wydasz bo Ci in vitro nie będzie potrzebne. Trzymaj sie w następnym cyklu tego co i teraz (zero leków, zero suplementow) to może Ci się czworaczki uda