Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagah wrote:Qasha - czekamy na podjaranie sie nowa foteczka, mocne kciuki
Cos czuje, ze to bedzie dobry tydzien, wiecie, przyplyw nowych info, swiezych foteczek, taka dobra fala pozytywow wzmacniajaca LwD
Corcula - sorry, ze po czasie, Ty chyba pisalas rowniez o monitorze oddechu, tak? Mialas ten gadzet przy pozostalej dwojce dzieci? Sprawdzil sie, alarmowal? W pierwszej ciazy to w ogole nie myslalam o takich sprzetach, serio, ale tez nigdy w pozniejszym czasie nie mialam zadnej zlej przygody, aby w ogole pomyslec o takim wynalazku.. Teraz jedyne co chce kupic to chyba kamerke, zeby miec podglad np. z kuchni do lozeczka w sypialni
Tak, pisalam. Kupilam go głównie "dla siebie" zeby spac spokojnie. Bo tak to wstawalam x razy w nocy sprawdzac czy malych oddycha. Takze dla mnie sie super sprawdzilbita_smietana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie mogę przestać ryczeć
Z nifty wychodzi piękny zdrowy synek !
Jestem najszczęśliwsza na świecie, serio !Jagah, Madziulla, bita_smietana, ktosiowa, Corcula, ZakreconaŻona, Karolczyk, Ania-nowa, kate55, Demsik, Paolala, Morwa, Dagn_, Arwi, mitonia, Camille87, pepsunieczka, emaj, marzusiax, Impresja lubią tę wiadomość
-
OJEJKU!!
Serce mi sie raduje! Gratulacje! Buziaki i usciski, no, zesz! :*
Chwale sie, chwale! Na wadze mam pewne 56 kg!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/36a21c22a06b.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e87554f463b.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 12:08
ojejku, bita_smietana, Karolczyk, Kjopa3, Demsik, mitonia, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
soda prawde ci powie!!!!!! Gratuluje syna ojejku!!!!!!! Ale ekstra! A na hello kitty jeszcze masz czas
nastepna bedzie corunia i bedzie miala starszego brata!!!!
Jagah - przepiekna dzidzia!!! Bedzie przepiekna! Juz to widac! Kiedy masz nastepne usg? Ciekawe czy to dziewusia czy chlopiec!!!!
Qasha powodzenia
Madziulla - nie smutaj sie, obnizasz wibrowania swojej aury!tule cie misiaku! A moze sie udalo? Zobaczymy!
Laski mam urwanie dupy w pracy, bakterie chca jesc, szef chce raporty, a ja chcialabym wrocic do mojego lozka i jesc lody bananowo orzechoweJagah, Madziulla, ojejku, Kjopa3, Demsik, Arwi, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bita smietana- zyjesz, no! tylko troche marnie, bo w zapierdolce
Ale nie martw sie, zrob co nalezy i zafunduj sobie relaks z lodami
Za kilka dni bedzie podglad krecidupka, bedzie sie dzialo
Nastepna wizyte mam 15.11. - trudno stwierdzic, czy bedzie USG czy kolejne pobieranie krwi. A badanie polowkowe mam ustalone 7 grudnia, wiec moze Sw. Mikolaj obdarzy mnie czarujaca nowina
Madziula- brzuszek taki srednia, ale to zasluga szerokich bioder, po prostu dziecko ma dobry teren do ukrycia sieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 12:35
-
Madziulla- u mnie z dzisiaj z LwD kiepsko, jak to przed każdą wizytą, ale ściskam Cię najserdeczniej i jeśli lubisz to przesyłam talerzyk zaje*istej ogórkowej, która właśnie jem!
Ojejku- rodzimy naszych chłopaków na tę piękną wiosnę!Gratuluję!!!!!
Demsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolczyk wrote:Madziulla- u mnie z dzisiaj z LwD kiepsko, jak to przed każdą wizytą, ale ściskam Cię najserdeczniej i jeśli lubisz to przesyłam talerzyk zaje*istej ogórkowej, która właśnie jem!
Ojejku- rodzimy naszych chłopaków na tę piękną wiosnę!Gratuluję!!!!!
Karolczyk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny