Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas chyba będzie synek
Doktor dwa razy nam pokazał 'coś sterczącego', ale jeszcze ma potwierdzić na następnym badaniu
Także szykujemy się na Leona
Chłopak zdrowy, pięknyMa 225 g, termin obecnie wskazuje na 27 marca
Allleeee się cieszęęęę
Ala, piękna córeczka
Qasha wrote:Dzidziusiowi wielkościowo bliżej do teminu OM niż owu, więc zmieniamy liczenie na wg OM. Tak więc dziś nie 11t6d tylko 12t4d
Zmienił mi się też termin porodu na 4 majaojejku, Arwi, Ania-nowa, Corcula, Jagah, ktosiowa, Camille87, bita_smietana, aleala, Morwa, pepsunieczka, Karolczyk, Demsik, emaj, marzusiax, Kjopa3, Impresja lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
Ania-nowa wrote:Kate gratulacje:) Same chłopaki tutaj jak na razie;)
Mowilam ze beda same chlopy dla mojej córyojejku, bita_smietana, Ania-nowa, Arwi, Morwa, Corcula, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
JEJJJEEEEJJEEE ale piekne wiesci dzisiaj;)
Ojejku od początku wiedziałam że będzie syn:D więc nie omieszkam prędzej czy później odebrać swojej nagrody w postaci dziedzica:D
Alaaaa pieeekna córaa!!! przesłodka:) dużo radości dla Waszej trójki:D a właściwie czwórki bo psiura jeszcze macie:D i dla CIebie dużo sił
Kate, Qasha gratulacje:) rośnijcie zdrowo!!!
Madziulla przesyłam moc lwd, niech sie u Ciebie rozgości!!! i mocno wierze ze wizyta w gamecie nie bedzie potrzebna!
Smietana powiedz bakteriom żeby przeszły na diete;)
Morwa trzy jajcaa, wwooow szacun, do in vitro to ze 20 będziesz miała:*
nie wiem czy cos jeszcze miałam odpisać, śpie na stojąco;)
edit: to ja tez sie pochwale, od listopada wracam na studia we Wrocławiu:D:D:DWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 19:04
ojejku, Demsik, kate55, ktosiowa, Morwa, Corcula, bita_smietana, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Quasha super ze badanie profesjonalne i wszystko w porządku.aniolek czuwa;)
Aleala to nie dzicko to male cudo;)
Kate juz kawal dziedzica w sobie nosisz
To jak wy tu o pisiorkach to ja bede miec dziewczyne dla równowagi w przyrodzie;)))
Paolala jaki kierunek?tez studiowalam we Wrocku.
kate55, bita_smietana lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik na belly wole nie pisać informacji na mój temat;) no i ja pacze a Ciebie na fb w naszej tajnej grupie nie ma:P
no zapomnialam Styczniowa wszystkieo naj naj najcudnowniejszego z okazji skończonego roczku:*
haha wiecie co, z reguły mój stelaż rano jak się budzimy mówi: dzień dobry kochanie, jak się spało? albo co dziwnego dzisiaj Ci się przyśniło? przez ostatnie dwa tygodnie: dzień dobry kochanie, jaką masz temperaturę? haha na szczęście stelaż nie wytrzymał celibatu:Demaj, ojejku, bita_smietana, mitonia lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Corcula wrote:Kate no super!!!! Sami faceci opanowali kwiecien.
Qasha a u Ciebie ktoz to bedzie?
Laski a teraz koniec zartow! Przyznawac sie co ktora juz kupila dla malucha?!
No mój maluch się nie pochwalił! Usunął w takiej pozycji, że nie mogliśmy dojrzeć. Dowiemy się w 20 tc
Ja dla malucha mam na razie bardzo dużo miłości, a jakiekolwiek zakupy planujemy po nowym rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 21:00
-
Corcula wrote:Kate no super!!!! Sami faceci opanowali kwiecien.
Laski a teraz koniec zartow! Przyznawac sie co ktora juz kupila dla malucha?!Ja już poszalałam
Mam zestaw skarpetek, czapeczkę, kilka bodziaków, dwie pary spodenek (jedne ze stopkami drugie bez), 6 pajaców (3 sztuki rozm. 56 i 3 sztuki 62) i sweterek
No i misia szumisiaI do tego jeden cieplejszy kombinezon. Tutaj można sobie to zwizualizować: https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14572308_1252878981421043_7646715253249554743_n.jpg?oh=b80a3ff2491d8e9601dc331718953845&oe=58AA7FFC
Ostatnio miałam bon -50% do smyka, to żal było nie korzystaćA po nowym roku bierzemy się za zakup łóżeczka i szafy, zaczniemy się rozglądać za wózkiem i fotelikiem.
Corcula, Jagah, Impresja, ojejku, bita_smietana lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnyA ja juz wszystko mam po synku
no chyba ze bedzie dziewczynka to trzeba bedzie dokupic troche rozu
ale dla sKubusia nie kupowalam typowo chlopiecych ubranek mial sporo zoltych, białych, zielonych, wiec unisex
bedziemy musieli tylko dokupic drugie lozeczko
-
Ojeku Gratuluję super wyników i synka
Styczniowa Wszystkiego Najlepszego na roczek synka
Qasha super,że wszystkie wyniki ok.
Aleala piękna córcia. Dobrze,że już Cię puścił ten baby blues.
Madziulla kciuki żebyś na wizytę w klinice nie dotarła bo z niej zrezygnujesz z powodu ciążuni
Kate Gratuluję synkaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 22:54
kate55 lubi tę wiadomość