Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarolczyk wrote:Matko, jaka ja jestem dzisiaj głodna!!! Jadłam po 9:00, a od pół godziny tak mi burczy w brzuchu, jakbym nie miała w paszczy nic od rana. Idę na kanapkę z pasztetem
bita_smietana, aleala lubią tę wiadomość
-
Krucha, piękny wózek! Cóż to za firma i model?
Mnie już minął etap żarcia 24/h na dobęChociaż nie powiem, wciąż zaskakuję małża wielkością swoich porcji
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Helol dziewczynki, witam Was z rana, po nocnym numerku we troje!
Pytong wpadl wczoraj w odwiedzinki, ilez radosci mi sprawil, olaboga. Polecac goscia chyba nie musze, co?
O, zaczely sie moje ulubione tematy wyprawkowelubie to, bardzo!
ojejku- chyba sobie za maly kartonik wzielas na ta wyprawke, raczej go musisz zmienic na wiekszy, bo szoping dopiero sie zaczyna
kate- Bruno to piekne imie, a Wiktor niby staromodne, ale bardzo dostojne i rzadko spotykane, przemysl sprawe
Karolczyk- kolejny potwierdzony siusiak na pokladzie, serdecznie gratuluje
U nas sprawa wyglada tak, ze imie meskie jest mniej wiecej zatwierdzone. A jak wypadnie dziewczynka to sprawa sie pozmieniala, bo zawsze miala byc HANIA, a teraz jakos tak nie pasuje do konca, i pustka nastala w mej glowie. Dodatkowy problem z imieniem to fakt, ze Maz pracuje w firmie, gdzie przewija sie mnostwo osob i niestety ladne imiona kojarza mu sie z bardzo niefajnymi, wrecz glupimi ludzmii ciezko przekonac Go do zmiany.
Zwroccie uwage, ze imiona naprawde maja mocJak wybieralam imie dla corki, to wiele osob mi powtarzalo, ze ZOFIA bywa dumna, gadatliwa, zaborcza, etc - a pan w sklepie spozywczym powiedzial bez ogrodek, ze jego matka byla Zosia, taka urocza suka
I niestety, niektore cechy sie sprawdzily, corka jest przekochana, ale ma w sobie cos z Diaboliny
W temacie wyprawki to mnie pozostaja dwie mozliwosci, przy kolejnej corce wystarczy na strychu odswiezyc kilka kartonow ubran i innych gadzetowPrzy synie sprawa sie komplikuje, na pierwsze trzy miesiace beda potrzebne zakupy, a potem wiele rzeczy typu spiochy/pajacyki - moze przejac po pierwszym dziecku, sa w neutralnych kolorach i wzorach, niezniszczone i gotowe do uzytku
A wiadomo, ze kazde dziecko to radosc i zawsze cos nowego sie do szafy zakupi, zeby siebie tez ucieszyc
Teraz w trakcie urlopu w PL, przywiozlam sobie pampersy Dada dla najmniejszej wagi. I tak powoli bede kompletowac calosc, bo potem przyjda Swieta, potem Nowy Rok, potem bedzie sroga zima, a potem bede miec olbrzymi brzuch i lepiej za wczasu wszystko miec niz potem kupowac wszystko internetowo, a przeciez to tyle radosci isc kupic spioszki i inne malenkie rzeczyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 11:28
marzusiax, bita_smietana, ojejku, ktosiowa, Kjopa3, Karolczyk, Ania-nowa lubią tę wiadomość
-
Ja miałam "chorobę obrotową" na stymulacji. Teraz dość nie mam zachcianek
Jesteście chudziny to jedzcie
Krucha to teraz się módl, aby dziedzic chciał jeździć w wózku. Nie wszystkie dzieci chcą
edit Styczniowa dopóki beta nie spada to jest dobrze. Nie poddawaj sięWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 11:29
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
wezzzz z tym numerkiem we troje! moj za kazdym razem zartuje, ze niezly trojkacik byl
albo zaraz dziecko zobaczy czym go zmajstrowalembyl jeszcze tekst: musimy poczekac do 20:00 bo wtedy po dobranocce i bedzie juz spalo
eee tam
orgazm=szczesliwa mamusia =szczesliwe dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 12:10
Jagah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marzusia- a Ty, kiedy masz nastepna wizyte?
moze ktos w koncu przelamie ten lancuch siusiakow
bita smietana- ano, zarciki przed i po to podstawaale przynajmniej jest zabawnie!
StyczniowaNadzieja- nie rozumiem zdolowania, beta przyrasta, a przeciez im pozniej tym wolniej rosnie. Umow sie na wizyte i poczekaj spokojnie, a nie przeliczaj magicznych cyferek, bo niepotrzebnie sie denerwujesz. Usciski
A gdzie zapodziala sie Impresja?! Dalej zakuwa do egzaminow, czy przepadla na zakupach dla swojej krolewny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 11:39
-
ojejku pocieszaj mnie pocieszaj bo mi sie pokłady LwD wykończyły do zera. Lekarz dzwonił, mówił ze leki utrzymujemy i widzimy sie 3.11 na USG (do tego czasu osiwieje!!!). Boże żeby było wszystko dobrze. Bety juz nie robię na pewno. No chyba ze usg marnie wyjdzie... aaaa i chodzi mi po głowie zeby iść wczesniej gdzieś na USG.... bo mojego lekarza akurat kurna nie ma...
-
nick nieaktualnyStyczniowaNadzieja wrote:ojejku pocieszaj mnie pocieszaj bo mi sie pokłady LwD wykończyły do zera. Lekarz dzwonił, mówił ze leki utrzymujemy i widzimy sie 3.11 na USG (do tego czasu osiwieje!!!). Boże żeby było wszystko dobrze. Bety juz nie robię na pewno. No chyba ze usg marnie wyjdzie... aaaa i chodzi mi po głowie zeby iść wczesniej gdzieś na USG.... bo mojego lekarza akurat kurna nie ma...
jak Cie to uspokoi to idz na samo usg do innego gina! napewno wszystko jest ok!! -
nick nieaktualnyStyczniowaNadzieja wrote:ojejku pocieszaj mnie pocieszaj bo mi sie pokłady LwD wykończyły do zera. Lekarz dzwonił, mówił ze leki utrzymujemy i widzimy sie 3.11 na USG (do tego czasu osiwieje!!!). Boże żeby było wszystko dobrze. Bety juz nie robię na pewno. No chyba ze usg marnie wyjdzie... aaaa i chodzi mi po głowie zeby iść wczesniej gdzieś na USG.... bo mojego lekarza akurat kurna nie ma...
-
Jagah wrote:
kate- Bruno to piekne imie, a Wiktor niby staromodne, ale bardzo dostojne i rzadko spotykane, przemysl sprawe
Styczniowa nadzieja, trzymam kciuki!!Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
kate- to pozostaje Ci wojna domowa o imie
Po prostu mow do brzusia przy Mezu, np. wychodze z Leosiem do sklepu, potrzebujesz cos? Nie mow, ze Leon Ci sie nie podoba, bo On mnie wtedy kopie!
Wszystko mozna zalatwic pol zartem, pol seriokate55, Dagn_ lubią tę wiadomość