Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
She86 wrote:Chyba najlepiej zapytac lekarza czy mozna, on najlepiej Ci doradzi
Edit: kiedy kolejne usg? -
Mi sie chce kochane pytongowac i tyle!!!niech krwiak spieprza gdzie pieprz rosnie.w nocy mnie orgazm ovudzil heh..z malzem ciagle sprzeczki vo juz obu hormony buzuja.do dupy to wszystko...Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Jagah wrote:Nie wymieniam imion dla chlopcow, bo snilo mi sie dzisiaj, ze prasuje rozowe sukienki i nie chce zwariowac
Ja się długością nazwiska nie przejmuję. Będzie wyczekiwany Sebastian XXXXXXXXXX. Będzie wykorzystywał całe miejsce na podpis ale co tam
bita_smietana, Jagah, Morwa, Arwi lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
marzusia- nie widzialam samej dziewczynki, tylko ubranko i moja deske do prasowania
My przy wyborze imienia to zwracamy uwage na to, zeby imie nam sie po prostu podobalo i dobrze kojarzylo. Sama tez lubie zdrobnienia, np. Joanna brzmi serio, a Joasia/Asienka tak juz bardziej uroczo
Wracam do wyprawki, i to jest kokon niemowlecy nad ktorym sie gleboko zastanawiam
Przedstawiam razem z dzieckiem, potem dolny sznureczek sie rozwiazuje i powstaje troche dluzsza mata do spania. Mozna go tez wlozyc do gondoli, zawsze to cieplej i wygodniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 16:10
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Demsik wrote:Mi sie chce kochane pytongowac i tyle!!!niech krwiak spieprza gdzie pieprz rosnie.w nocy mnie orgazm ovudzil heh..z malzem ciagle sprzeczki vo juz obu hormony buzuja.do dupy to wszystko...
Demsik lubi tę wiadomość
-
Jagah jak bym miała inwestować w "bajery" to kupiłabym woombie
Podobno rewela w pierwszych dniach i przy kolkach. Dziecko czuje się jak by znowu było w brzuchuJagah, Morwa, ojejku, bita_smietana lubią tę wiadomość
marzusia- tak, zdecydowanie polecam, bo przetestowalam. Mam inny model, ale faktycznie przez pierwszy miesiac corka spala zawinieta jak maly bochenek chleba
Zmniejsza kolki, juz w szpitalu polozne mowily, zeby ciasno owijac, zeby stwarzac dziecku podobne warunki do brzuszka, i faktycznie w tym ubranku sie uspokajala
Myslalam o tym kokonie ze wzgledu na to, ze obecna wersje kokona mam w krotkiej wersji, max do 3 miesiaca uzytkowania. A ten wiekszy kokon jakos tak fajnie wyglada, ochrania glowke, musze to przemyslec i przeliczyc
Edit
literowka i nowa myslWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 16:55
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
Qasha wrote:Też chciałam Sebastiana, ale Marcin stwierdził, że nie ma takiej opcji, bo go będą przezywać Sebix
I jakoś tak padło na Kubę
marzusiax, Arwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie... Moje koleżanki śmieją się, że jak planujemy Tadzia to w towarzystwie musza się prędko jakieś Zośki pojawić
Marzusia- jak zobaczyłam Twój wpis z kokonem to myślałam, że to jakaś śmiechawa! Matko i córko, jakie cuda są na świecie, nie miałam pojęcia, że takie coś istnieje. Wygląda, jak kaftan do wariatkowaAle jak piszecie, że dobrze się sprawuje i pomocne to porozglądam się.
Eh, zaciągnęłam dzisiaj mojego marudera podstępem do Smyka, żeby oglądać wózki. A tam taki Smyk mały, że nawet pół wózka żeśmy nie uświadczyli, tyle energii poszło na marne
Dziewczyny, a korzystacie/korzystałyscie z ppduszek dla ciężarnych? Tych takich rogali. Mi położna polecała kupić, bo dokucza mi ta rwa, ale w necie taki wybór, że oczopląsu dostaje..
Edit: literówek 2767$9#)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 17:55
-
nick nieaktualny
-
Impra to masz ostrą jazdę z tymi plecami
Mi sporo przeszło. Jak za długo leżę to boli i przy schylaniu. Przy twoich wariacjach to ja mam luzik. Maziasz się czymś?
edit mi w nocy pomaga jak sobie nogę przez stelaża przełożę a on do chudzin nie należy. Widać jak różne rzeczy pomagają. Przy ręczniku, ani poduszce nie czuję ulgiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 18:09
Impresja- polubilam za podpisanie listy obecnosci i kilka dobrych pozytywow, jak Pluszak albo udany szoping
Egzamin to pewnie bedzie formalnosc. No, gorzej zdecydowanie z Twoimi plecami, bo teraz taka sytuacja miedzy mlotem a kowadlem - tu lezaczek z krwiakiem, a tu rozruch z bolem w plecach, trudna sprawa. A moze jakas masc przeciwbolowa? Nasuwa mi sie na mysl plaster rozgrzewajacy albo chwilowy termofor, ale nie jestem pewna czy to dopuszczalne w ciazy. No, wspolczuje i zycze szybkiego powrotu do pozycji wyprostowanej
bita smietana- fajne otulacze, takie polarkowe sa z firmy Motherhood. Mozna poszukac z innych firm, bo za te powyzsze placimy tez za marke
Karolczyka- kurde, znowu sie wypowiem w temacie, nie zlinczujcie mnie dzisiaj za naplyw info. Wracajac do rogala to posiadam chyba wielofunkcyjny, z firmy womar z luska orkiszowa. Dla mnie cudenko, i jak tylko brzuszek bedzie okraglejszy to powedruje do lozka. Jest wygodny, zazwyczaj podkladalam go pod brzuszek, przez co nie czulam wielkiego ciezaru albo przeplatalam miedzy nogami, i mialam brzuch i cycuszki na rogalu
bita_smietana, Karolczyk lubią tę wiadomość