X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She86 wrote:
    Chyba najlepiej zapytac lekarza czy mozna, on najlepiej Ci doradzi

Edit: kiedy kolejne usg?
    2.11 idę do gin i mam nadzieję, że dostanę skierowanie. Udało mi się przyspieszyć wizyte u alergologa, idę jutro, oby coś przepisala na te moje duszności.

• Demsik Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie chce kochane pytongowac i tyle!!!niech krwiak spieprza gdzie pieprz rosnie.w nocy mnie orgazm ovudzil heh..z malzem ciagle sprzeczki vo juz obu hormony buzuja.do dupy to wszystko...

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah wrote:
    Nie wymieniam imion dla chlopcow, bo snilo mi sie dzisiaj, ze prasuje rozowe sukienki i nie chce zwariowac :D
    Wczoraj mi się śniło, że urodziłam chłopca ale później okazało się, że jednak to dziewczynka. Szczerze mówiąc to dziewczynka jeszcze mi się nie śniła.

Ja się długością nazwiska nie przejmuję. Będzie wyczekiwany Sebastian XXXXXXXXXX. Będzie wykorzystywał całe miejsce na podpis ale co tam :)

bita_smietana, Jagah, Morwa, Arwi lubią tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzu mamy takie samo nazwisko. <3
    Tez dzis o Sebie myślałam :)

bita_smietana, marzusiax, Morwa lubią tę wiadomość

• Jagah Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusia- nie widzialam samej dziewczynki, tylko ubranko i moja deske do prasowania ;) My przy wyborze imienia to zwracamy uwage na to, zeby imie nam sie po prostu podobalo i dobrze kojarzylo. Sama tez lubie zdrobnienia, np. Joanna brzmi serio, a Joasia/Asienka tak juz bardziej uroczo ;)

Wracam do wyprawki, i to jest kokon niemowlecy nad ktorym sie gleboko zastanawiam ;)
    Przedstawiam razem z dzieckiem, potem dolny sznureczek sie rozwiazuje i powstaje troche dluzsza mata do spania. Mozna go tez wlozyc do gondoli, zawsze to cieplej i wygodniej :)

tiny-star-kokon-niemowlecy-chmurki.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 16:10

Camille87 lubi tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demsik wrote:
    Mi sie chce kochane pytongowac i tyle!!!niech krwiak spieprza gdzie pieprz rosnie.w nocy mnie orgazm ovudzil heh..z malzem ciagle sprzeczki vo juz obu hormony buzuja.do dupy to wszystko...
    Ech rozumiem Cię doskonale..;)

Demsik lubi tę wiadomość

• Krucha Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczny ten kokon :) <3

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah jak bym miała inwestować w "bajery" to kupiłabym woombie

shop-woombie-mod-swad-harmaa-kuva2-500x500.jpg
    Podobno rewela w pierwszych dniach i przy kolkach. Dziecko czuje się jak by znowu było w brzuchu

Jagah, Morwa, ojejku, bita_smietana lubią tę wiadomość

• Jagah Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusia- tak, zdecydowanie polecam, bo przetestowalam. Mam inny model, ale faktycznie przez pierwszy miesiac corka spala zawinieta jak maly bochenek chleba :) Zmniejsza kolki, juz w szpitalu polozne mowily, zeby ciasno owijac, zeby stwarzac dziecku podobne warunki do brzuszka, i faktycznie w tym ubranku sie uspokajala :) Myslalam o tym kokonie ze wzgledu na to, ze obecna wersje kokona mam w krotkiej wersji, max do 3 miesiaca uzytkowania. A ten wiekszy kokon jakos tak fajnie wyglada, ochrania glowke, musze to przemyslec i przeliczyc ;)

i-red-castle-magiczny-kocyk-otulaczek-niebieski.jpg

Edit
    literowka i nowa mysl ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 16:55

bita_smietana lubi tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Marzu mamy takie samo nazwisko. <3
    Tez dzis o Sebie myślałam :)
    A moje jest dłuższe o jedno X :D także prawie podobne ;) Sebastiany to fajne chłopaki ! <3

marzusiax lubi tę wiadomość

• Arwi Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    A moje jest dłuższe o jedno X :D także prawie podobne ;) Sebastiany to fajne chłopaki ! <3

Też chciałam Sebastiana, ale Marcin stwierdził, że nie ma takiej opcji, bo go będą przezywać Sebix :D I jakoś tak padło na Kubę :)

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    Też chciałam Sebastiana, ale Marcin stwierdził, że nie ma takiej opcji, bo go będą przezywać Sebix :D I jakoś tak padło na Kubę :)
    Na Sebastiana ,którego dobrze znam wołali Lobes, bo to Sebol od tyłu ;)

marzusiax, Arwi lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e5e8029e0eafdc6e4e1f3158b7a2828a.gif

bita_smietana, ojejku, Jagah, marzusiax, She86, Paolala, Demsik, Arwi, mitonia, pepsunieczka lubią tę wiadomość

• bita_smietana Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah kocie skad ten kokon niebieski? bo woombie znam :D

es. nie kokon a ten nalesnik niebieski ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 17:47

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    opowiedz mu o Jakupie :D

marzusiax, bita_smietana, Kjopa3, Arwi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 17:36

Jagah, marzusiax lubią tę wiadomość

• Karolczyk Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie... Moje koleżanki śmieją się, że jak planujemy Tadzia to w towarzystwie musza się prędko jakieś Zośki pojawić ;-)

Marzusia- jak zobaczyłam Twój wpis z kokonem to myślałam, że to jakaś śmiechawa! Matko i córko, jakie cuda są na świecie, nie miałam pojęcia, że takie coś istnieje. Wygląda, jak kaftan do wariatkowa :D Ale jak piszecie, że dobrze się sprawuje i pomocne to porozglądam się.

Eh, zaciągnęłam dzisiaj mojego marudera podstępem do Smyka, żeby oglądać wózki. A tam taki Smyk mały, że nawet pół wózka żeśmy nie uświadczyli, tyle energii poszło na marne ;)

Dziewczyny, a korzystacie/korzystałyscie z ppduszek dla ciężarnych? Tych takich rogali. Mi położna polecała kupić, bo dokucza mi ta rwa, ale w necie taki wybór, że oczopląsu dostaje..

Edit: literówek 2767$9#)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 17:55

8p3ougpjhoxgctvx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 17:36

Karolczyk lubi tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impra to masz ostrą jazdę z tymi plecami :/ Mi sporo przeszło. Jak za długo leżę to boli i przy schylaniu. Przy twoich wariacjach to ja mam luzik. Maziasz się czymś?

edit mi w nocy pomaga jak sobie nogę przez stelaża przełożę a on do chudzin nie należy. Widać jak różne rzeczy pomagają. Przy ręczniku, ani poduszce nie czuję ulgi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 18:09

• Jagah Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impresja- polubilam za podpisanie listy obecnosci i kilka dobrych pozytywow, jak Pluszak albo udany szoping ;) Egzamin to pewnie bedzie formalnosc. No, gorzej zdecydowanie z Twoimi plecami, bo teraz taka sytuacja miedzy mlotem a kowadlem - tu lezaczek z krwiakiem, a tu rozruch z bolem w plecach, trudna sprawa. A moze jakas masc przeciwbolowa? Nasuwa mi sie na mysl plaster rozgrzewajacy albo chwilowy termofor, ale nie jestem pewna czy to dopuszczalne w ciazy. No, wspolczuje i zycze szybkiego powrotu do pozycji wyprostowanej ;) <3

bita smietana- fajne otulacze, takie polarkowe sa z firmy Motherhood. Mozna poszukac z innych firm, bo za te powyzsze placimy tez za marke :)

Karolczyka- kurde, znowu sie wypowiem w temacie, nie zlinczujcie mnie dzisiaj za naplyw info. Wracajac do rogala to posiadam chyba wielofunkcyjny, z firmy womar z luska orkiszowa. Dla mnie cudenko, i jak tylko brzuszek bedzie okraglejszy to powedruje do lozka. Jest wygodny, zazwyczaj podkladalam go pod brzuszek, przez co nie czulam wielkiego ciezaru albo przeplatalam miedzy nogami, i mialam brzuch i cycuszki na rogalu ;)

poduszki_glowne.jpg

bita_smietana, Karolczyk lubią tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
‹‹ 218 219 220 221 222 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ