Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dzięki za słowa pociechy i otuchy !!! Już mi lepiej, działacie cuda!!! Przemyśle to USG wcześniejsze jeszcze... ehhhh musi być dobrze
Kate ty pytałaś o zapinanie tej bazy. W sumie nigdy tego nie robiłam ale kojaże że nie jest z tym duzo roboty, to się tylko tak wsuwa/zaczepia i po robocie, ale przenoszenie z auta do auta moze być uciążliwe...ojejku lubi tę wiadomość
-
Jagah, właśnie jeśli chodzi o Leona, to osiągneliśmy z mężem konsensus
Styczniowa, zastanawia mnie przekładanie bazy z auta do auta. Bo wpinanie fotelika to momentJagah lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybita_smietana wrote:Ja lubie jak u chlopca jest literka Rrrrr w imieniu
Ale oczywiscie ja mam dziewczynkesoda mi tak powiedziala
to jak nifty ale za 30 groszy
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
kate55 wrote:Mojemu też prawie nic nie pasowało - chciałam Tadeusza, Mikołaja, Stanisława, Antoniego - a on tylko na Leona się zgodził
Chciał jeszcze Wiktora, a z kolei to imię mi nie pasowało.
U dziewczynki bylibyśmy jednogłośni - PolaNajwyżej jak trafimy następną córkę, to wykorzystamy
Pola bardzo ładnie imię, też o takim myslałam dla córki, ale jest zbyt podobne do mojego(Paulina) i jest Natalia
AleAla wpadłam na ten wątek pogratulować córeczki, śliczna i kawał babeczki z niej, jaki brzusiuo pojedzony
Chętnię zostałabym z wami, jesli można, bo naprawdę wesołe z was kobitkiwiele z was już spotkałam na innych wątkach
kate55, Jagah, ojejku, bita_smietana lubią tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
StyczniowaNadzieja wrote:Dzięki Kobietki za życzenia dla Synka
Qasha cud! Piękne maleństwo, ważne ze wszystko dobrze
Ala, Gosia jest przesłodka, dużo radości dla Was
Dziewczyny widzę ze temat wyprawek troche ruszył. Jeśli moge Wam polecić to warto rozważyć kupno fotelika z mazą izofix (jeśli auto posiada taką możliwość montażu) My mamy i poza bezpieczeństwem dużym plusem jest szybkie wpinanie i wypinanie fotelika, nie trzeba się motać z tymi pasami a wiadomo ze takie dziecko bardzo często wyciagamy razem z nosidłem z auta. Dosatkowo super sprawą sa adaptery do stelaża do wózka włąsnie pod fotelik, zakupy czy jakiś wyjazd na który nie mamy jak zabrać całego wózka np z gondola to super zamiennik, my korzystamy jeszcze do tej pory chociaż już niedługo.
Co do bazy jeszcze top z maxi cosi jest teraz nowa wersja chyba 2wayfix i do niej póżniej kupuje się też fotelik nastepny który można montowac i tyłem i przodem do kierunku jazdy. Baza to koszt okolo 600zł ale przyda sie na około 4 lata jeśli wybierze się opcje z nastepnym fotelikiem.
Styczniowa my mamy fotalik z bazą 2wayfix, kupiliśmy ją właśnie z tego względu o którym piszesz, można ją długo użytkować.
Fotelik mamy maxi cosi Peble. Nie wiem czy teraz nie zdecydowałabym się na taki rozkładany do pozycji leżacej, po wyciąngięciu z auta
Natalia27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, wielkie wieści. Mały duży człowiek chyba zajarzył, że kończy się pierwszy trymestr i... dzisiaj obudziłam się bez mdłości. Wciągnęłam już pół lodówki!
Cudownie tak zaczynać dzieńojejku, bita_smietana, Jagah, kate55, Corcula, Demsik, marzusiax, Morwa, Camille87, aleala lubią tę wiadomość
-
Jagah wrote:She - witaj
Akurat swietnie pasujesz na watek, bo terminy porodow mamy w wiekszosci z miesiecznym opoznieniem, wiec mozesz wiele doradzic w kwestii wyprawki dla dziecka urodzonego wiosna
Hehe, jestem do dyspozycjiTak, jestem juz mamą 7-miesięcznej córki urodzonej na wiosnę, a teraz staramy się o rodzeństwo, już 4 cykl
W następnym prawdopodobnie zacznę stymulację CLO, bo z Natalką zaszłam właśnie w 1 cyklu z CLO
Arwi lubi tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
She - to tym bardziej wateczek dla Ciebie, mnostwo wirusow ciazowych
Qasha - zazdraszczam tak, ze mi sie zal doopy pojawiaMnie do dzisiaj rano szarpie, a wieczory to roznie. Czesto jak czytam o Waszych daniach to tylko gleboko wzdycham, a czekam az sama zrobie napad na lodowke albo McD
bita_smietana, She86, Arwi lubią tę wiadomość
-
Jagah- te pytongowanie to złota sprawa, bo napisałaś taki post, że prawie sie posikałam że śmiechu, masz formę dziewczyno, felietony pisz!
Zofia- urocza suka, hahahhahaha
Hanie mam dwie w klasie, jedna cudowniejsza od drugiej
My, jak gdzieś tam powiedzieliśmy, że chcemy dać imię Helena to powiedzieli nam, że jak oranżadaJagah, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Karolczyk super wiadomość
Ciekawe czy u mnie też chłopak będzie, mam nadzieję że niedługo się dowiem. Jeśli chodzi o zakupy to ja nie mam jeszcze nic.. Co do imion u nas będzie Lena albo Kamil:) Wiecie co, tak czytam jakie macie i apetyty i ze mną chyba coś nie tak, bo jem bardzo mało. Żadnych zachcianek, często muszę jeść na siłę i bardzo szybko się potrafię najeść. Nie wiem czy to normalne.. aaa Jagah zazdroszczę numerku, u mnie to niestety rzadkość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 13:24
-
Ania- u mnie wczorajszy numerek byl pierwszym od pozytywnego testu ciazowego
wiesz, jesli masz mozliwosci i brak zakazu to polecam, rano wstalam w wysmienitym humorze, o patrz nizej!
A jedzeniem sie nie przejmuj, jak tylko nie chodzisz glodna i nie cieknie Ci slinka na widok lodowki to badz spokojna, waga nie zwariuje, a Dziedzic zaglodzic sie nie pozwoli
Karolczyk- dzieki!Jest wiele pieknych imion dla dzieci, my mamy krotkie nazwisko i w dodatku jak jeden ze skoczkow narciarskich
Mnie sie zawsze podobala: Hanna, Alicja, Agata, Natalia, Kornelia, Liliana. A wracajac do Twojego Tadzia, to moj Maz sie smieje, ze jakbysmy mieli Zofie i Tadeusza, to kolejna corka musialaby zostac Talimena dla podtrzymania tradycji, hahaha
EDIT
Nie wymieniam imion dla chlopcow, bo snilo mi sie dzisiaj, ze prasuje rozowe sukienki i nie chce zwariowacWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 13:40
Ania-nowa, bita_smietana, Karolczyk, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
Ania-nowa wrote:W sumie odkąd wróciłam ze szpitala to nie plamie, więc chyba by można coś działać, miesiąc już minął. Tylko nie miałam od tamtego czasu usg, więc nie ma pewności co z krwiakiem:/
Chyba najlepiej zapytac lekarza czy mozna, on najlepiej Ci doradzi
Edit: kiedy kolejne usg?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 13:57
Natalia27.03.2016