Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKate, ja z tego całego mojego szczęścia nie zdążyłam Tobie synka pogratulować
Co do zakupów, ja kupiłam kilka tygodni temu w smyku, jakimś cudem udało mi się zakupić na promocji "-50%" i mam ze trzy sztuki w rozmiarze 50, kilka 56 a reszta to już 62, kupowałam szare, białe, kremowe itp
wizualizować można tutaj
http://iv.pl/images/75686156745275516666.jpgKjopa3, Demsik, kate55, ktosiowa, mitonia, bita_smietana, Morwa, Impresja, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Ja tez nic nie mam i raczej nie predko cokolwiek kupie...nie spiesze sie z wyprawka,zdaze wszystko kupic:)
Corcula lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Ojejku piękne łowy !
Dziewczyny, macie czasJa nie mogłam się powstrzymać przed zakupami, to dla mnie jakaś forma radości z ciąży
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Dzięki Kobietki za życzenia dla Synka
Qasha cud! Piękne maleństwo, ważne ze wszystko dobrze
Ala, Gosia jest przesłodka, dużo radości dla Was
Dziewczyny widzę ze temat wyprawek troche ruszył. Jeśli moge Wam polecić to warto rozważyć kupno fotelika z mazą izofix (jeśli auto posiada taką możliwość montażu) My mamy i poza bezpieczeństwem dużym plusem jest szybkie wpinanie i wypinanie fotelika, nie trzeba się motać z tymi pasami a wiadomo ze takie dziecko bardzo często wyciagamy razem z nosidłem z auta. Dosatkowo super sprawą sa adaptery do stelaża do wózka włąsnie pod fotelik, zakupy czy jakiś wyjazd na który nie mamy jak zabrać całego wózka np z gondola to super zamiennik, my korzystamy jeszcze do tej pory chociaż już niedługo.
Co do bazy jeszcze top z maxi cosi jest teraz nowa wersja chyba 2wayfix i do niej póżniej kupuje się też fotelik nastepny który można montowac i tyłem i przodem do kierunku jazdy. Baza to koszt okolo 600zł ale przyda sie na około 4 lata jeśli wybierze się opcje z nastepnym fotelikiem. -
StyczniowaNadzieja wrote:Dziewczyny widzę ze temat wyprawek troche ruszył. Jeśli moge Wam polecić to warto rozważyć kupno fotelika z mazą izofix (jeśli auto posiada taką możliwość montażu) My mamy i poza bezpieczeństwem dużym plusem jest szybkie wpinanie i wypinanie fotelika, nie trzeba się motać z tymi pasami a wiadomo ze takie dziecko bardzo często wyciagamy razem z nosidłem z auta. Dosatkowo super sprawą sa adaptery do stelaża do wózka włąsnie pod fotelik, zakupy czy jakiś wyjazd na który nie mamy jak zabrać całego wózka np z gondola to super zamiennik, my korzystamy jeszcze do tej pory chociaż już niedługo.
Co do bazy jeszcze top z maxi cosi jest teraz nowa wersja chyba 2wayfix i do niej póżniej kupuje się też fotelik nastepny który można montowac i tyłem i przodem do kierunku jazdy. Baza to koszt okolo 600zł ale przyda sie na około 4 lata jeśli wybierze się opcje z nastepnym fotelikiem.Tylko z kolei jeśli będziemy jeździć autem męża, to pewnie już nie będzie nam się chciało bazy przekładać (dużo z tym roboty?), więc u niego pewnie tylko w pasy. Przemawia do mnie jeszcze kwestia bezpieczeństwa i fakt, że bazę użyjemy też do kolejnego fotelika.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 10:08
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
Uprzejmie meldujemy, że u nas wszystko w najlepszym porządku
Płeć potwierdzona, 99,9% kawaler
Taka radość nas opętała! O takich pierdołach, jak rwa kulszowa i kolka nerkowa nic nie piszę, bo czuję się nadczłowiekiem
Ala- piękna jest Wasza dziewczynka, bobo jak z reklamy
I nareszcie, zjadłam ten mój wyśniony pasztet. Mój mąż leje że śmiechu, bo pasztet na chlebie czystoziarnistym i pomidorek sparzony że skóry!A taki to pasztet, co został na noc na blacie w kuchni i nawet koty na niego się nie pokusiły, hahahhahaha
Edit: piszcie kochane o tych wyprawkach, bo człowiek zielony!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 10:03
kate55, ojejku, Corcula, Jagah, bita_smietana, ktosiowa, Kjopa3, emaj, Morwa, Impresja, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Karolczyk super, że jest wszystko ok
Bardzo się cieszę
I gratuluję synka
Myśleliście już o imionach?
Ja wyprawki poza ciuszkami na razie w ogóle nie ogarniam... Wózki to czarna magia, pieluszki, jakieś apteczne rzeczy równieżNo cóż, mam jeszcze trochę czasu na doszkolenie się
Karolczyk lubi tę wiadomość
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
Bardzo ładne typy, mnie Tadeusz też się bardzo podoba
Bruno też super - oryginalnie, ale bez przesady
I tak ładnie brzmi
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
nick nieaktualnyKarolczyk wrote:Tak, myśleliśmy. I z chłopcem nam bardzo trudno. Tzn. mi podoba się kilka, min., Olek, Bruno, Borys... Mężulek nawet nie chce słyszeć
Koniec końców stanęło na Tadeusz, mnie przekonało, ale pan wybredny chyba dalej myśli
ja wczoraj próbowałam Krzyś, Tomasz, Tadzik... na razie nic nie pasuje -
Mojemu też prawie nic nie pasowało - chciałam Tadeusza, Mikołaja, Stanisława, Antoniego - a on tylko na Leona się zgodził
Chciał jeszcze Wiktora, a z kolei to imię mi nie pasowało.
U dziewczynki bylibyśmy jednogłośni - PolaNajwyżej jak trafimy następną córkę, to wykorzystamy
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu nas bedzie dramat z imionami
Syn miał być Maksymilian ale juz Darek nie chce takiego imienia bo sie popularne zrobilo znowu. to wymyslil Maksym ale ja srednio jestem przekonana. Mi oprócz Maksymiliana podobaja sie Sebastian Szymon, Bartosz ale on nie chce slyszec o takich imionach
a o imionach dla dziewczynek nie mysli bo my i tak dziewczynki miec nie bedziemy(slowa mojego meza wspanialego
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 10:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas chwilę na liście był Krzyś i Wojtek, ale maruda coś tam wynalazła, że nie mogą być
Szymon i Maksymilian też są w moim typie!
Bruno nie przeszedł, bo mąż mówi, że ma w pracy Bruna i nie wie, jak do niego mówić, "bo panie Bruno tak głupio brzmi" i gadaj z takim
Kate- u nas do dziewuszki też była wyjątkowa zgodność, stanęło na Helence i koniecPo naszych chłopakach trzeba załatwiać sobie córę
Matko, jaka ja jestem dzisiaj głodna!!! Jadłam po 9:00, a od pół godziny tak mi burczy w brzuchu, jakbym nie miała w paszczy nic od rana. Idę na kanapkę z pasztetemojejku lubi tę wiadomość