X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate, ja z tego całego mojego szczęścia nie zdążyłam Tobie synka pogratulować <3 <3

Co do zakupów, ja kupiłam kilka tygodni temu w smyku, jakimś cudem udało mi się zakupić na promocji "-50%" i mam ze trzy sztuki w rozmiarze 50, kilka 56 a reszta to już 62, kupowałam szare, białe, kremowe itp ;)
    wizualizować można tutaj :)
    http://iv.pl/images/75686156745275516666.jpg

Kjopa3, Demsik, kate55, ktosiowa, mitonia, bita_smietana, Morwa, Impresja, Camille87 lubią tę wiadomość

• Corcula Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yhmmm czyli tylko ja zupelnie bez niczego? :D no nie do konca, mam cycki do karmienia wiec dramatu nie ma ;D

ojejku, Jagah, Demsik, kate55, bita_smietana, Karolczyk, Camille87 lubią tę wiadomość

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nic nie mam i raczej nie predko cokolwiek kupie...nie spiesze sie z wyprawka,zdaze wszystko kupic:)

Corcula lubi tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku piękne łowy ! :)

Dziewczyny, macie czas :) Ja nie mogłam się powstrzymać przed zakupami, to dla mnie jakaś forma radości z ciąży :)

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kobietki za życzenia dla Synka :)

Qasha cud! Piękne maleństwo, ważne ze wszystko dobrze

Ala, Gosia jest przesłodka, dużo radości dla Was

Dziewczyny widzę ze temat wyprawek troche ruszył. Jeśli moge Wam polecić to warto rozważyć kupno fotelika z mazą izofix (jeśli auto posiada taką możliwość montażu) My mamy i poza bezpieczeństwem dużym plusem jest szybkie wpinanie i wypinanie fotelika, nie trzeba się motać z tymi pasami a wiadomo ze takie dziecko bardzo często wyciagamy razem z nosidłem z auta. Dosatkowo super sprawą sa adaptery do stelaża do wózka włąsnie pod fotelik, zakupy czy jakiś wyjazd na który nie mamy jak zabrać całego wózka np z gondola to super zamiennik, my korzystamy jeszcze do tej pory chociaż już niedługo.

Co do bazy jeszcze top z maxi cosi jest teraz nowa wersja chyba 2wayfix i do niej póżniej kupuje się też fotelik nastepny który można montowac i tyłem i przodem do kierunku jazdy. Baza to koszt okolo 600zł ale przyda sie na około 4 lata jeśli wybierze się opcje z nastepnym fotelikiem.

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StyczniowaNadzieja wrote:
    Dziewczyny widzę ze temat wyprawek troche ruszył. Jeśli moge Wam polecić to warto rozważyć kupno fotelika z mazą izofix (jeśli auto posiada taką możliwość montażu) My mamy i poza bezpieczeństwem dużym plusem jest szybkie wpinanie i wypinanie fotelika, nie trzeba się motać z tymi pasami a wiadomo ze takie dziecko bardzo często wyciagamy razem z nosidłem z auta. Dosatkowo super sprawą sa adaptery do stelaża do wózka włąsnie pod fotelik, zakupy czy jakiś wyjazd na który nie mamy jak zabrać całego wózka np z gondola to super zamiennik, my korzystamy jeszcze do tej pory chociaż już niedługo.

Co do bazy jeszcze top z maxi cosi jest teraz nowa wersja chyba 2wayfix i do niej póżniej kupuje się też fotelik nastepny który można montowac i tyłem i przodem do kierunku jazdy. Baza to koszt okolo 600zł ale przyda sie na około 4 lata jeśli wybierze się opcje z nastepnym fotelikiem.
    Ja jestem już praktycznie zdecydowana na bazę, z tego prostego powodu, że jeżdżę Mini 3 drzwiowym i nie wyobrażam sobie bawić się we wpinanie fotelika w bazę :P Tylko z kolei jeśli będziemy jeździć autem męża, to pewnie już nie będzie nam się chciało bazy przekładać (dużo z tym roboty?), więc u niego pewnie tylko w pasy. Przemawia do mnie jeszcze kwestia bezpieczeństwa i fakt, że bazę użyjemy też do kolejnego fotelika.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 10:08

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
  • Karolczyk Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uprzejmie meldujemy, że u nas wszystko w najlepszym porządku :) :) :) Płeć potwierdzona, 99,9% kawaler :) Taka radość nas opętała! O takich pierdołach, jak rwa kulszowa i kolka nerkowa nic nie piszę, bo czuję się nadczłowiekiem :D

Ala- piękna jest Wasza dziewczynka, bobo jak z reklamy ;)

I nareszcie, zjadłam ten mój wyśniony pasztet. Mój mąż leje że śmiechu, bo pasztet na chlebie czystoziarnistym i pomidorek sparzony że skóry!:D A taki to pasztet, co został na noc na blacie w kuchni i nawet koty na niego się nie pokusiły, hahahhahaha :D

Edit: piszcie kochane o tych wyprawkach, bo człowiek zielony!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 10:03

kate55, ojejku, Corcula, Jagah, bita_smietana, ktosiowa, Kjopa3, emaj, Morwa, Impresja, Camille87 lubią tę wiadomość

8p3ougpjhoxgctvx.png
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolczyk super, że jest wszystko ok <3 Bardzo się cieszę :) I gratuluję synka :) Myśleliście już o imionach?

Ja wyprawki poza ciuszkami na razie w ogóle nie ogarniam... Wózki to czarna magia, pieluszki, jakieś apteczne rzeczy również :D No cóż, mam jeszcze trochę czasu na doszkolenie się :D

Karolczyk lubi tę wiadomość

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
  • Karolczyk Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, myśleliśmy. I z chłopcem nam bardzo trudno. Tzn. mi podoba się kilka, min., Olek, Bruno, Borys... Mężulek nawet nie chce słyszeć :D :D :D Koniec końców stanęło na Tadeusz, mnie przekonało, ale pan wybredny chyba dalej myśli ;)

8p3ougpjhoxgctvx.png
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo ładne typy, mnie Tadeusz też się bardzo podoba :) Bruno też super - oryginalnie, ale bez przesady :) I tak ładnie brzmi <3

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolczyk wrote:
    Tak, myśleliśmy. I z chłopcem nam bardzo trudno. Tzn. mi podoba się kilka, min., Olek, Bruno, Borys... Mężulek nawet nie chce słyszeć :D :D :D Koniec końców stanęło na Tadeusz, mnie przekonało, ale pan wybredny chyba dalej myśli ;)
    u mnie tez przyszły tatuś wybredny
    ja wczoraj próbowałam Krzyś, Tomasz, Tadzik... na razie nic nie pasuje :P

• kate55 Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojemu też prawie nic nie pasowało - chciałam Tadeusza, Mikołaja, Stanisława, Antoniego - a on tylko na Leona się zgodził :D Chciał jeszcze Wiktora, a z kolei to imię mi nie pasowało.

U dziewczynki bylibyśmy jednogłośni - Pola <3 Najwyżej jak trafimy następną córkę, to wykorzystamy :D

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcez z Mikołajem nie wyskoczyłam, ale to tez mój typ ;)

ed. w ogóle większość imion mi się z byłymi kojarzy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 10:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas bedzie dramat z imionami :/ :D Syn miał być Maksymilian ale juz Darek nie chce takiego imienia bo sie popularne zrobilo znowu. to wymyslil Maksym ale ja srednio jestem przekonana. Mi oprócz Maksymiliana podobaja sie Sebastian Szymon, Bartosz ale on nie chce slyszec o takich imionach :D
    a o imionach dla dziewczynek nie mysli bo my i tak dziewczynki miec nie bedziemy :D (slowa mojego meza wspanialego :D )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 10:42

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:

ed. w ogóle większość imion mi się z byłymi kojarzy :D
    To pokaźna lista musiała być ;p

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    To pokaźna lista musiała być ;p
    całe szczęscie,. że moda na starei imiona :D
    Ale Krzyś i Tomek to były fajne chłopaki :D

marzusiax lubi tę wiadomość

• Krucha Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my juz kupilismy wózek :D heheheh :p
    ale tylko wózek i nic więcej, szybcy jesteśmy co? :P

kate55, ojejku lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krucha pokazuj wózek <3 :D

• Karolczyk Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas chwilę na liście był Krzyś i Wojtek, ale maruda coś tam wynalazła, że nie mogą być:P
    Szymon i Maksymilian też są w moim typie! ;)

Bruno nie przeszedł, bo mąż mówi, że ma w pracy Bruna i nie wie, jak do niego mówić, "bo panie Bruno tak głupio brzmi" i gadaj z takim :P

Kate- u nas do dziewuszki też była wyjątkowa zgodność, stanęło na Helence i koniec :) Po naszych chłopakach trzeba załatwiać sobie córę ;)

Matko, jaka ja jestem dzisiaj głodna!!! Jadłam po 9:00, a od pół godziny tak mi burczy w brzuchu, jakbym nie miała w paszczy nic od rana. Idę na kanapkę z pasztetem :D :D :D

ojejku lubi tę wiadomość

8p3ougpjhoxgctvx.png
  • Krucha Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3 <3 <3

4dc775417baa8d07med.jpg

ojejku, Karolczyk, bita_smietana, Madziulla, ktosiowa, She86, Arwi, Kjopa3, Morwa, Camille87 lubią tę wiadomość

‹‹ 215 216 217 218 219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ