X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • MEGI81 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 15:02

kate55, dewa lubią tę wiadomość

dqpr4z17cz5sc8v6.png
    ijpbanlijkvezjie.png
    Aniołek 17.03.2016 (10 tc )
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te, które starają się o dziecko. Przeczytajcie to. Chodzi mi konkretnie o komórki plazmatyczne. Może to dotyczy ,któraś z was i głupi antybiotyk mógłby pomóc przybliżyć się do celu ? Wpadłam na to przez przypadek czytając tego bloga. Może komuś się to przyda.

http://krotki.blog.pl/2016/06/14/transferu-nie-bedzie-niespodziewany-zwrot-akcji/

• Corcula Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Przyszła @.
    Abby u mnie już dziś śnieg pada...pogoda okropna...

To trzymam kciuki za kolejny cykl :*
    U nas troszke sniegu i mroz. Dzisiaj o 17tej mam wizyte i o dziwo bez stresu jeszcze ;D.
    Milego poczatku tygodnia!

bita_smietana lubi tę wiadomość

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawiozlam dziecko do przedszkola i od razu podniosl mi cisnienie!jechal z kuzynka i koleżanka i zle zapial pas poprosilam zeby zmienil a on nie bo mu sie nie chce fotelika przesuwac i eogole dyskusja.a mial dzis jechac po przedszkolu do kolegi i nie pozwolilam mu za to ze gdy ja go prosze on wogole nie reaguje.tupal mi jeszcze w szatni i lzy w oczach i w ogóle ale bylam nieugieta.eyszlam z przedszkola i sie rozryczalam i rycze caly czas.mam wrazenie ze z niczym przez klotnie z mezem sobie nie radze.jakbym rozpadla sie na tysiac kawałków......

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też miałam ciężki weekend z mężem :/

Madziulka trzymam kciuki za nowy cykl <3

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla trzymam kciuki za kolejny cykl no i za wizyte w klinice, to już tuż tuż ;)

Demsik byłaś konsekwentna i dobrze, następnym razem na pewno posłucha bo będzie wiedział ze inaczej poniesie tego konsekwencje, nie masz powodu do płaczu!

A ja się witam z nad miseczki frytek (ot takie śniadanki, moja zachcianka ciazowa nr 1 :D ) Po południu lece po wyniki krzywej... mam nadzieje ze będą przyzwoite

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po weekendzie, znowu sprawy sie pokomplikowały, teściowa miała w sobote wylew, więc bede miec trochę więcej obowiązków, zła jestem trochę na siebie, bo jak dowiedzialam sie o tym wylewie to pierwsze co mi przyszło na myśl to że znowu pewnie inseminacji nie będzie:/ także "atrakcji" w tym roku cd...

Demsik może wyskoczcie gdzies razem z mezem sami, pogadajcie na neutralnym gruncie, jakies spa albo kolacja?
    Qasha bądz dzielna dziewczyno i walcz o swoje dla siebie i dla Kuby, mysle ze jak nie postawisz twardo na swoim teraz to pozniej bedzie trudniej, wspieram i kibicuje, mam nadzieje ze ktos Cie odwiozl do Zabrza z tymi walizkami?

Ojejku, czy we Wroclawiu w sobote wieczorem na rynku jest zawsze tyle ludu? fakt są te atrakcje i budki świąteczne ale w te sobote to nie dalo sie przejsc! poza tym znowu poczulam sie jak studentka!

Milego tygodnia!

edit: Abby odgapiam pomysl suwaczka:P nie cierpie odgapiac ale chociaz przez jakis czas popatrze sobie na wlasny suwaczek!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 10:10

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala, przykro mi z powodu teściowej :(

U mnie ten suwaczek zrobiony w trakcie cyklu przyniósł szczęście :) Oby i u Was tak było!

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala przykro mi :(
    Styczniowa tak to juz niedlugo za rowno 2 tyg wizyta

• Demsik Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadziejr ze te suwaczki przyniosa wam upragnione szczescie tylko nie zapominajcie ze szczesciu trzeba pomagac;););)wiecie jak;)

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    hormony ok
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 21:48

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Paolala przykro mi :(
    Styczniowa tak to juz niedlugo za rowno 2 tyg wizyta

Trzymam kciuki za wizyty i za świąteczny cykl <3

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paola odgapiaj :) ja mam plan na przywolywanie dobrych chwil samymi dobrymi myslami. Ten rok tez nam dał po dupie na maxa. Dobrze ze się zaraz kończy :)

Demsiku ofkors :) pomagam jak mogę :) a Ty zrobiłaś bardzo dobrze. Wierzę że Cię to kosztowało bardzo dużo ale inaczej się nie da. A Ty jeszcze masz ciążowe hormony i one też sprawy nie ułatwiają ;)

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hek dziewczyny, witam sie w 20 tc! Za tydzien polowa bedzie za mna.. oczywiscie nie wiem kiedy to minelo :O

Paolala przykro mi z powodu tesciowej, u mnie tez nie wesolo - wczoraj zmarla druga babcia mojego meza - ostatnia prababcia Kubusia. Jutro pogrzeb :-(

A ja dzis bylam z synem w przychodni bo po 2-tyg siedzeniu w domu nie wyzdrowial i dzis juz btl konieczny antybiotyk. Ale takiego pokazu jaki dal w przychodni to nigdy nie bylo, nie wiedziałam gdzie sie schowac, niby zachowanie typowego dwulatka buntownika ale razem z mezem nie bylismy w stanie przemowic mu do rozsadku, chcial chodzic po calej przychodni, w aptece lapal tabletki bo nie bylo szyby, plakal, tarzal sie po podłodze, przycial sobie palce krzeslami bo je przesuwal, wszyscy sie gapili jak na patologie a czekalismy ponad godzine takie opoznienie bylo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 15:41

Demsik lubi tę wiadomość

• kate88:) Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka to łap nowa energię i nowy rok będzie wasz :)
    Paolala i Abby oby te suwaczki już wam zostały :)
    Corcula jak po wizycie? :) i Styczniowa jak krzywa? Mam nadzieje ze u jednej i drugiej ok :D
    Paolala przykro mi bardzo z powodu teściowej :(
    A ja do jeszcze tydzień do pierwszej wizyty i coraz bardziej brak mi luzu!! :/ :)

19.01.2018 nasz skarb Natalka <3 3230g 54cm <3
    l22n8u69xb9092j8.png
    Aniołeczek 5.12.16 (*)
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate88:) wrote:
    Madziulka to łap nowa energię i nowy rok będzie wasz :)
    Paolala i Abby oby te suwaczki już wam zostały :)
    Corcula jak po wizycie? :) i Styczniowa jak krzywa? Mam nadzieje ze u jednej i drugiej ok :D
    Paolala przykro mi bardzo z powodu teściowej :(
    A ja do jeszcze tydzień do pierwszej wizyty i coraz bardziej brak mi luzu!! :/ :)

Będzie dobrze <3 Kiedy wizytujesz? Ja idę 6.12 i jestem posikana z nerwów, mam nadzieję, że Kubuś się dobrze rozwija, mimo tego że brzuch prawie płaski :<
    Chociaż dzisiaj spotkałam się z moja koleżanka w 6. miesiącu ciąży i ona też ma praktycznie płaski brzuch, nawet się w normalne spodnie biodrówki mieści, a jej córka rozwija się dobrze :D

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quasha wielkosc brzucha jest nie wazna.najwazniejsze zeby dzidzi bylo dobrze.
    Camille polubilam za polowe ciazy,nie za wariacje synusia.wspolczuje bo wiem jak wtedy ludzie sie gapia.

Camille87 lubi tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    hormony ok
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasa to ze brzuszek maleńki nie oznacza ze coś z maleństwem nie tak, widać taka twoja uroda :) U mnie za to jest wręcz przeciwnie i brzuszek wyskakuje niemal od razu :)

Ja tylko wpadam napisać ze krzywa cukrowa jak na moje oko ok... nie będzie dietki :D

Na czczo 87
    po 1h 140
    po 2h 90

chyba ok?

Ania_84, Demsik, Arwi lubią tę wiadomość

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StyczniowaNadzieja wrote:
    Qasa to ze brzuszek maleńki nie oznacza ze coś z maleństwem nie tak, widać taka twoja uroda :) U mnie za to jest wręcz przeciwnie i brzuszek wyskakuje niemal od razu :)

Ja tylko wpadam napisać ze krzywa cukrowa jak na moje oko ok... nie będzie dietki :D

Na czczo 87
    po 1h 140
    po 2h 90

chyba ok?
    Bardzo ok :)

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane ja jak zwykle zabiegana dziś jak wyszliśmy o 8:30 wrócilismy przed godzinka do domu
    Ja po wizycie u diabetologa generlanie mam stosować diete i kłuć się 4 razy dziennie
    Dieta mi nie straszna ani klucie sie bo i tak to robilam co drugi dzien ale to w jaki sposob zostalam potraktowana przez dr - jak patologia jakas siadla na mnie ze przez takie zarcie nie dietetyczne i przez takie kobiety otyłe.. to poxniej dzieci na onkologii laduja genearalnie zrównała mnie z G ... :( po czym dodała ze wyniki nie sa tragiczne bo w sumie to przekraczam tylko wynik na czczo ale i tak pózniej dalej jechała po nie jak p szkapie :/

plus dzisiejszego dna : dopler meza wyszedł ok sa efekty :) wiekszosć skreplin ropuszczona :) sa jeszcze zyly ktore sa tylko w 50% odetkane ale jak na 3 miechy piekne idzie na leki :)

Demsik lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 296 297 298 299 300 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ