X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • bita_smietana Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah co to sa podjarki? :D

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha bita śmietana podjarki, czyli Jagah jest podjarana;) czyli czyli fruwała by z zadowolenia:p

Smietana, Zyrcia trzymam kciuki, spokojnych nudnych cionrzuni:) a gratulacje jak chcecie bedą po trzeciej becie ;]
    dobry wątek jak tak wszystkie zachodzą to ja zachodze we wrzesniu w kolejnym cyklu;] bo bym chciala rodzić w czerwcu ;] wiec szansa jest;) poprosze juz od teraz o wirusy ;]

upuscilismy sporo krwi dzisiaj i jeszcze bardziej zakochałam się w nowej gin:) i w nagrode zakupiłam sobie kupek wygladający jak słoik z rureczką ♥♥♥

edit - ja jestem tegoroczną trzydziechą:D mój plan przed 30 conajmniej jedno dziecko nie wypalił, ale cóż wypaliły inne fajne rzeczy :) tzn pielegnacja LWD :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 12:30

emaj lubi tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    upuscilismy sporo krwi dzisiaj i jeszcze bardziej zakochałam się w nowej gin:) i w nagrode zakupiłam sobie kupek wygladający jak słoik z rureczką ♥♥♥
    O i to jest bardzo dobry kubek na okres starań, jak nalejesz do niego wina a kubek się przewróci, to nic się nie wyleje <3

powodzenia z wynikami :)

Paolala, Morwa lubią tę wiadomość

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    O zajefajnie :D !

A jest tu w ogóle jakaś +30tka starająca się o pierwsze Bejbi ? :)
    Ja urodze ok.miesiąc po 30 urodzinach:)

Zołza:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle to dziękuję za ciepłe przyjęcie... znaczy że nie olałyście mnie ciepłym moczem :P i odpowiadacie na moje posty :D

Gdzieniegdzie bywa z tym różnie ;)

Paolala, ojejku, emaj lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja Wam zazdroszcze grochate koleżanki :D <3
    Też już bym chciała ...

• Paolala Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza LWD jak widzisz tutaj się sypią cionrzunie:) zaraz do zacionrzonych dołączymy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    Zołza LWD jak widzisz tutaj się sypią cionrzunie:) zaraz do zacionrzonych dołączymy:)

Yea ! I tego się trzymajmy ! :D

Luz w doopie i będzie groszunio :D

ojejku lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemanko u mnie rozluźnia się pochwa....lona jama pytonga, bo mi temperatura spada :D ale to było do przewidzenia , bo ja już od pierwszego dnia cyklu wiem czy będzie ciążowy , czy też nie :D wróżę z mojej własnej i za*ebistej temperatury już w pierwszym dniu... Ale zbieram właśnie zapas dragów na kolejny cykl. Jednak będzie jeszcze jeden ostatni u ZakreconejŻońci - mojej ulubienej :D i dopiero potem oddam się w ręce zboczeńców z kliniki leczenia bezdzietności :p

Gratululejszyn Śmietana , wiedziałam ,że równa z Ciebie babka , więc postawiłaś na teście równiutki , symetryczny plusik :D nudnej ciąży z LWD i z nami oczywiście :D

Zyrcia Tobie też gratuluję, szybka z Ciebie babka , nie pierniczysz się tylko robisz dzieci :D naucz mnie! naucz plisss :D

Wypatrzyłam sobie nowy termometr , taki z wyginaną główką i różowy , będzie bardziej sexy :D nie mogę się już doczekać jak sobie go wepchnę :p
    oblicza-orgazmu-gif.gif

Zołza witaj !!! Ja tam przysięgałam mężowi ,że będziemy się bzykać aż do śmierci ,więc również nie wykluczam ciąży po 90 - ce :D ale to odległe czasy ... do tego czasu wyprodukujemy drużynę piłkarską :D

tulipan-14371979.jpg

No dobra a teraz przydałby się jakiś KK czyli karny ku*as za przydługiego post :D sorry Batory , ale musiałam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 13:28

Zołza:), Kjopa3 lubią tę wiadomość

• Paolala Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa polej czymś zamiast KK;)

gdzie taki termometr wypatrzylas?? mój musze odnalezc, mąż bedzie w delegacji siedzial wiec chociaz termometr pouzywam ;]

• bita_smietana Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala - i takie akcje mi sie podobaja! lekarz sie wzial za Ciebie - szybkie dzialanie, szybkie bzykanie, szybkie efekty :)

Morwiszonku bedziesz miec druzyne pilkarska! <3

bedziesz miala tyyyyle dzieci o, szykuj Jeepa! :*
    42326_685f99f5babc7a61e3d5761fda2834bc.jpeg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 13:47

ojejku, Morwa, Zołza:), Kjopa3 lubią tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa u nas to chyba genetycznie :d babka ma piatkr w tym blizniaki, moj stary ma 4, druga babcia dwojke no to co ja mam byc gorsza ? :D

A serio to sama jestem w szoku.
    Wyobrazam sobie jakie to musi byc ciezkie jak ktos sie tak dlugo stara... chociaz nie jie wyobrazam sobie. Bo jak wtedy udalo sie za drugim razem juz bylam prawie w depresji ze nam od razu nie wyszlo...
    Ciekawe jak to jest ze jednym sie tak szybko udaje a inni siw mecza :/
    Very niesprawiedliwe.

Ja juz w stresie ze jutro beta wyjdzie na nie i wszystkie podniety szlal trafil.

A tymczasem moj ssak przyssal sie do cyca. Chodzi od wczoraj tak sie tuli i cycuje non stop jakby czul ze niw dlugo nedzie sie musial dzielic :D

Jej jak ja sobie poradze ? :D
    No i musze przejsc na diete bo tlusta jestem :D

Dobrze ze zataz przyjdzie ten thermomix to bedzie dieta zupna :ddd

• Morwa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    Morwa polej czymś zamiast KK;)

gdzie taki termometr wypatrzylas?? mój musze odnalezc, mąż bedzie w delegacji siedzial wiec chociaz termometr pouzywam ;]
    Tutaj
    http://www.aptekagemini.pl/termometr-geratherm-basal-digital-owulacyjny.html

Paolala lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siema dzieciaki.

Morwa mój mąż dzisiaj zajrzał mi z rana między nogi i mówi "Boże jak ty sobie głęboko ten termometr wkładasz. Masz z tego chociaż jakąś przyjemność?"

Ech wychodzi na to że urodze geniusza o ile dane mi będzie rodzić ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 13:59

Morwa, emaj lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    Paolala - i takie akcje mi sie podobaja! lekarz sie wzial za Ciebie - szybkie dzialanie, szybkie bzykanie, szybkie efekty :)

Morwiszonku bedziesz miec druzyne pilkarska! <3

bedziesz miala tyyyyle dzieci o, szykuj Jeepa! :*
    42326_685f99f5babc7a61e3d5761fda2834bc.jpeg
    Same córy oszalałaś!? Mąż na zawał wykituje pilnując tego stada , by za szybko się nie rozmnażało :D

Mona_M, bita_smietana, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• Karolczyk Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele, dziewczyny CO TU SIĘ DZIEJE? :D

Mistrzostwo świata z Wami, gratuluję cienrzarówom!

Czytam Was w autobusie, jak jadę do roboty, ale ciągle mnie zbiera na rzygajce i nie mogę pisać. Teraz lepiej, bo siedzę w poczekalni do ginki wyciągnąć skierowanie na badania, zgodnie z Waszą poradą:)

I sprawa jest taka, że szukam żony dla mojego męża. Fajny jest, trochę maruda, ale za to przystojny. Nie ugotowałam obiadu od tygodnia, tak mi żarcie śmierdzi. Teściowa już napisała na mnie pozew, na setę jestem pewna. Przygarniecie go, wykarmicie? Co w rodzinie, to nie zginie, a uważam ze Luz w dupie zobowiązuje :D :D :D

Zaje*iste macie te gify (tak to się nazywa w internetach??
    ) :D

bita_smietana, Kjopa3 lubią tę wiadomość

8p3ougpjhoxgctvx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolczyk ja nie przygarnę bo nei umiem gotować. U mnie gotuje małż ;)

bita_smietana, emaj lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Karolczyk ja nie przygarnę bo nei umiem gotować. U mnie gotuje małż ;)
    Ja swojego tez wyszkoliłam i już skubany jest lepszy w tym ode mnie :D także ja na każdą ewentualność jestem przygotowana nie straszne mi ciążowe mdłości :D

bita_smietana, Mona_M lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Ja swojego tez wyszkoliłam i już skubany jest lepszy w tym ode mnie :D także ja na każdą ewentualność jestem przygotowana nie straszne mi ciążowe mdłości :D

moj gotuje zajebiste zupy dlatego ostatnio jemy zupy na obiad :D

bita_smietana, emaj lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    moj gotuje zajebiste zupy dlatego ostatnio jemy zupy na obiad :D
    A mój zup nie za bardzo robi i nie za bardzo je , bo twierdzi ,że zupy to raj emeryta , a on ma na to jeszcze czas ;)
    Babcia_i_dziadek_ta%C5%84cz%C4%85_ze_sob%C4%85.gif

bita_smietana, Mona_M, Kjopa3, Madziulla lubią tę wiadomość

‹‹ 30 31 32 33 34 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ