Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
haha bita śmietana podjarki, czyli Jagah jest podjarana;) czyli czyli fruwała by z zadowolenia:p
Smietana, Zyrcia trzymam kciuki, spokojnych nudnych cionrzuni:) a gratulacje jak chcecie bedą po trzeciej becie ;]
dobry wątek jak tak wszystkie zachodzą to ja zachodze we wrzesniu w kolejnym cyklu;] bo bym chciala rodzić w czerwcu ;] wiec szansa jest;) poprosze juz od teraz o wirusy ;]
upuscilismy sporo krwi dzisiaj i jeszcze bardziej zakochałam się w nowej gin:) i w nagrode zakupiłam sobie kupek wygladający jak słoik z rureczką ♥♥♥
edit - ja jestem tegoroczną trzydziechą mój plan przed 30 conajmniej jedno dziecko nie wypalił, ale cóż wypaliły inne fajne rzeczy tzn pielegnacja LWDWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 12:30
emaj lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyPaolala wrote:upuscilismy sporo krwi dzisiaj i jeszcze bardziej zakochałam się w nowej gin:) i w nagrode zakupiłam sobie kupek wygladający jak słoik z rureczką ♥♥♥
powodzenia z wynikamiPaolala, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Siemanko u mnie rozluźnia się pochwa....lona jama pytonga, bo mi temperatura spada ale to było do przewidzenia , bo ja już od pierwszego dnia cyklu wiem czy będzie ciążowy , czy też nie wróżę z mojej własnej i za*ebistej temperatury już w pierwszym dniu... Ale zbieram właśnie zapas dragów na kolejny cykl. Jednak będzie jeszcze jeden ostatni u ZakreconejŻońci - mojej ulubienej i dopiero potem oddam się w ręce zboczeńców z kliniki leczenia bezdzietności :p
Gratululejszyn Śmietana , wiedziałam ,że równa z Ciebie babka , więc postawiłaś na teście równiutki , symetryczny plusik nudnej ciąży z LWD i z nami oczywiście
Zyrcia Tobie też gratuluję, szybka z Ciebie babka , nie pierniczysz się tylko robisz dzieci naucz mnie! naucz plisss
Wypatrzyłam sobie nowy termometr , taki z wyginaną główką i różowy , będzie bardziej sexy nie mogę się już doczekać jak sobie go wepchnę :p
Zołza witaj !!! Ja tam przysięgałam mężowi ,że będziemy się bzykać aż do śmierci ,więc również nie wykluczam ciąży po 90 - ce ale to odległe czasy ... do tego czasu wyprodukujemy drużynę piłkarską
No dobra a teraz przydałby się jakiś KK czyli karny ku*as za przydługiego post sorry Batory , ale musiałamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 13:28
Zołza:), Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Morwa polej czymś zamiast KK;)
gdzie taki termometr wypatrzylas?? mój musze odnalezc, mąż bedzie w delegacji siedzial wiec chociaz termometr pouzywam ;]
Zołza:) lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Paolala - i takie akcje mi sie podobaja! lekarz sie wzial za Ciebie - szybkie dzialanie, szybkie bzykanie, szybkie efekty
Morwiszonku bedziesz miec druzyne pilkarska!
bedziesz miala tyyyyle dzieci o, szykuj Jeepa! :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 13:47
ojejku, Morwa, Zołza:), Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa u nas to chyba genetycznie :d babka ma piatkr w tym blizniaki, moj stary ma 4, druga babcia dwojke no to co ja mam byc gorsza ?
A serio to sama jestem w szoku.
Wyobrazam sobie jakie to musi byc ciezkie jak ktos sie tak dlugo stara... chociaz nie jie wyobrazam sobie. Bo jak wtedy udalo sie za drugim razem juz bylam prawie w depresji ze nam od razu nie wyszlo...
Ciekawe jak to jest ze jednym sie tak szybko udaje a inni siw mecza
Very niesprawiedliwe.
Ja juz w stresie ze jutro beta wyjdzie na nie i wszystkie podniety szlal trafil.
A tymczasem moj ssak przyssal sie do cyca. Chodzi od wczoraj tak sie tuli i cycuje non stop jakby czul ze niw dlugo nedzie sie musial dzielic
Jej jak ja sobie poradze ?
No i musze przejsc na diete bo tlusta jestem
Dobrze ze zataz przyjdzie ten thermomix to bedzie dieta zupna :ddd
-
Paolala wrote:Morwa polej czymś zamiast KK;)
gdzie taki termometr wypatrzylas?? mój musze odnalezc, mąż bedzie w delegacji siedzial wiec chociaz termometr pouzywam ;]
http://www.aptekagemini.pl/termometr-geratherm-basal-digital-owulacyjny.htmlPaolala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiema dzieciaki.
Morwa mój mąż dzisiaj zajrzał mi z rana między nogi i mówi "Boże jak ty sobie głęboko ten termometr wkładasz. Masz z tego chociaż jakąś przyjemność?"
Ech wychodzi na to że urodze geniusza o ile dane mi będzie rodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 13:59
Morwa, emaj lubią tę wiadomość
-
bita_smietana wrote:Paolala - i takie akcje mi sie podobaja! lekarz sie wzial za Ciebie - szybkie dzialanie, szybkie bzykanie, szybkie efekty
Morwiszonku bedziesz miec druzyne pilkarska!
bedziesz miala tyyyyle dzieci o, szykuj Jeepa! :*
Mona_M, bita_smietana, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Ja pierdziele, dziewczyny CO TU SIĘ DZIEJE?
Mistrzostwo świata z Wami, gratuluję cienrzarówom!
Czytam Was w autobusie, jak jadę do roboty, ale ciągle mnie zbiera na rzygajce i nie mogę pisać. Teraz lepiej, bo siedzę w poczekalni do ginki wyciągnąć skierowanie na badania, zgodnie z Waszą poradą
I sprawa jest taka, że szukam żony dla mojego męża. Fajny jest, trochę maruda, ale za to przystojny. Nie ugotowałam obiadu od tygodnia, tak mi żarcie śmierdzi. Teściowa już napisała na mnie pozew, na setę jestem pewna. Przygarniecie go, wykarmicie? Co w rodzinie, to nie zginie, a uważam ze Luz w dupie zobowiązuje
Zaje*iste macie te gify (tak to się nazywa w internetach??
)
bita_smietana, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Karolczyk ja nie przygarnę bo nei umiem gotować. U mnie gotuje małż
bita_smietana, Mona_M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ja swojego tez wyszkoliłam i już skubany jest lepszy w tym ode mnie także ja na każdą ewentualność jestem przygotowana nie straszne mi ciążowe mdłości
moj gotuje zajebiste zupy dlatego ostatnio jemy zupy na obiad
bita_smietana, emaj lubią tę wiadomość
-
Madziulla wrote:moj gotuje zajebiste zupy dlatego ostatnio jemy zupy na obiad
bita_smietana, Mona_M, Kjopa3, Madziulla lubią tę wiadomość