Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Panie i Panowie (ci w macicach rzecz jasna)
cieszyc sie zaczne w poniedzialek po 3 betach, na razie staram sie byc ostrozna chociaz serce wyrywa sie i skacze i krzyczy yeah baby
przedstawiam wam Szynke albo Szynka (moim pierwszym objawem byla nieziemska ochota na szynke..a bylam juz prawie weganka )
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a3a14a708d6.jpg
gratulacje przyjmuje nielegalnie a legalnie w poniedzialek, po trzeciej becie..
testowalam przed tetminem spodziewanej miesiaczki, dlaczego? bo po dwoch cb opadly mi rece i cycki slyszac od trzech lekarzy "dopiero po 3 cb skierujemy pania na badania, 3 poronienia to norma"
mam nadzieje, ze zostane skierowana na badania...ale prenatalne i ze bedzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 10:46
Paolala, mitonia, emaj lubią tę wiadomość
-
Śmietanko musi być dobrze, trzymam mocno kciuki razem ze wszystkimi dziewczynami W końcu ta zła passa musi się skończyć
bita_smietana lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Dzień dobry !
Przygarniecie starającego się Kropka ?
Pierwsze Baby zapowiada się na 90 urodziny... więc trochę tu bym z Wami posiedziała
nakopie ci do dupy za te gadanie! na 90 urodziny to ty juz bedziesz prababcia!!!!! i bedziesz prawnuki bawic!!
hej ZolzolZołza:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybita_smietana wrote:nakopie ci do dupy za te gadanie! na 90 urodziny to ty juz bedziesz prababcia!!!!! i bedziesz prawnuki bawic!!
hej Zolzol
Weź pod uwagę że po 30tce wzrasta pawdopodobieństwo bliźniaków... więc na 90 mogę wystrzelić 5 raczki :D:D
Czekanie wynagradza...bita_smietana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ tymi cycami to klamstwo :d w ciazy mialam takie balonki wymarzone potem na poczatku karmienia tez a teraz... dobrze ze ja zawsze mialam male bo nie wiem co by zostalo. Obecnie rozmiar -A
Ja sobie nysle ze moim pierwszym ovjawem bylo to ze zrobilam sobie kanapke z pomidorem malinowym i stwierdzilam ze jest oblesny gdzie malz w tym czasie sie nim zachwycal bo to byl taki ze szklarni babviowej ;d
Trraz to mnie w piczy dziwnie kluje.
Kiedy najlepiej do gina sie idzie?? Wtedy bieglam od razu ale nie chce zniwu swirowac :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZołza:) wrote:O zajefajnie !
A jest tu w ogóle jakaś +30tka starająca się o pierwsze Bejbi ?Zołza:), bita_smietana, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak piszecie o wieku to wlasnie sie ocknelam, ze spelnie swoj zyciowy plan i jednak urodze drugie dziecko przed 30stka! Termin na kwiecien, a urodziny w maju Jeju, jeju, musze zaciskac zwieracz ze szczescia i podjarki
ojejku, bita_smietana, Zołza:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny