Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyfarmaceutka77 wrote:A ja mam dzis 5 dzien cionszy i mnie muli jak ciort (nietolerancja laktozy, a mimo to na sniadanie jem platki z mlekiem, bo mam chcice-znow objaff cionszy)w dodatku jakos tak kiepsko sie czuje. Cionsza na pelnych obrotach, a raczej niepokalane poczecie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadal nie wierze ;d
Moj malz stwoerdzil ze czemu sie dziwie jak to ON robil :d i ze sie dziwi ze wtedy wyszlo dopiero za drugim. Tako skromny
Dzieki dziewczyny :* ale uwierxe jutro po becie
A tak bylam pewna ze nie !!bita_smietana, Isia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzyrcia wrote:Nadal nie wierze ;d
Moj malz stwoerdzil ze czemu sie dziwie jak to ON robil :d i ze sie dziwi ze wtedy wyszlo dopiero za drugim. Tako skromny
Dzieki dziewczyny :* ale uwierxe jutro po becie
A tak bylam pewna ze nie !!bita_smietana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo niech mi jeszcze zalatwi okres w terminie będzie faktycznie magiczny
Ale musze się pochwalić że po miesiącu chodzenia z podpaskami to była moja pierwsza noc z gołym tyłkiem było superbita_smietana, kate55, farmaceutka77, Isia93, Kjopa3, VillemoVilo lubią tę wiadomość
-
_Abby_ wrote:To niech mi jeszcze zalatwi okres w terminie będzie faktycznie magiczny
Ale musze się pochwalić że po miesiącu chodzenia z podpaskami to była moja pierwsza noc z gołym tyłkiem było super
Abby wez dlugopis i kartke, zapisz dzisiejsza date...i napisz ktorego dnia dostajesz okres i w ktorym miesiacu zachodzisz w ciaze, potem podpisz sie pod tym i czekasz zalatwione -
bita_smietana wrote:pokazalabym tez cycki ale kto chce ogladac mikruski?!
bita_smietana lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny