Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania-nowa wrote:Peps i Demsik gratulacje dziewczyny! Dzień dobrych wiadomości na forum:) A ja dzisiaj się ważyłam no i chyba trzeba coś zmienić w sposobie odżywiania bo wydaje mi się że za szybko waga zaczęła rosnąć
Spokojnie, Święta już się skończyły Teraz będziesz jeść normalnie to zwolni
U mnie od Wigilii do 26ego wzrost od 61,5kg do 64 kg
Ale dziś już 61,6kg i to w piżamie
Także no... duża kupa i będzie dobrze!!Demsik, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Ania-nowa wrote:Tylko jakoś nie objadalam się przez Święta.. mnie chyba gubi miłość do słodyczy i późne jedzenie sniadania
Ojj, miłość do słodyczy jest mi bliska. Najgorsze, że ostatni tydzień mam ochotę tylko na Fantę!! A ja nawet nie przepadam za Fantą.
Ale ograniczenie słodyczy to dobry pomysł. Staram się jeść bardziej jakieś owoce typu jabłka albo borówki (jezu, jak ja ostatnio kocham borówki), na słodycze sobie dozować, np. jeden batonik czy lizak dziennie.
A, ciasta świąteczne i pierniczki się NIE LICZĄ!Ania-nowa lubi tę wiadomość
-
Pepsi jutro tez sikniesz na patyk? Zrob to dla nas
Bylam z corka w kinie na krolowej sniegu i urwal mi sie film . Tym sposobem przespalam 3/4 filmu. Mam nadzieje, ze bez chrapania bo sala byla pelna . Bajka niby ciekawa ale po przeziebieniu chyba potrzebuje wiecej snu.bita_smietana lubi tę wiadomość
-
jaram sie jaram
kupilam wozek!!
50% taniej bo to special edition 2016 a ze zaraz 2017 to juz niemodny hahahaha
w gratisie dostalismy spiworek i kocyk tej samej marki do kompletu gratis
glupi to ma szczescie
no musialam to napisac bo przepelnia mnie szczescie
edit.
na parterze bylo duzo wozkow, najbardziej spodobal sie nam joolz ale cena wysoka i oprocz tego sprzedawczyni namawiala do przyjscia w marcu bo wtedy bedzie nowy model joolza
wychodzac zobaczylam karteczke z napisem "likwidacja artykulow dzieciecych na pierwszym pietrze", pytam sie co tam maja, a pani na to "same resztki z 2016" - przedstawiam moja "resztke"
ten spiworek byl w gratisie
wady to male przednie kola ale jest opcja dokupienia terenowych
i niska gondola - ja to jestem malutka wiec luzik ale maz bedzie sie schylal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 19:27
ojejku, Demsik, Ania-nowa, emaj, pepsunieczka, Impresja, kate88:), odrobinacheci, Tosia80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybita_smietana wrote:jaram sie jaram
kupilam wozek!!
50% taniej bo to special edition 2016 a ze zaraz 2017 to juz niemodny hahahaha
w gratisie dostalismy spiworek i kocek gratis
no musialam to napisac bo przepelnia mnie szczescie
ed. wwwoooooooooow ale WÓZ !! zajebistyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 19:38
-
Może mi się tylko wydaje że za dużo przybralam, nie znam się, no ale to już prawie 8kg od poczatku, a dopiero zaczęłam 6 miesiąc.Mam nadzieję że mnie nie wezmiecie za wariatke, po prostu chciałabym wiedzieć czy jest ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 19:38
-
Bita super wozeczek;)
Ania a co twoj gin moeil cos ze za duzo wazysz ze zaczelo cie to martwic?jedna utyje w tym czasie 2 ina 6 inna 10kgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 20:33
bita_smietana lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
bita_smietana wrote:hahaha
idz pranie wyciagnij! ja wlasnie ide po jeansy
O Jezu o Jezu! Hormony Ci buzuja? Juz chcesz sie klocic?! Zaraz wyjme, moze nie uciekniebita_smietana, Impresja lubią tę wiadomość
-
Ania-nowa wrote:Może mi się tylko wydaje że za dużo przybralam, nie znam się, no ale to już prawie 8kg od poczatku, a dopiero zaczęłam 6 miesiąc.Mam nadzieję że mnie nie wezmiecie za wariatke, po prostu chciałabym wiedzieć czy jest ok.
Sa dziewczyny, ktore tyja 5kg w ciagu calej ciazy a sa takie co tyja 30kg - to bardzo indywidualna sprawa
jak bylas chudzinka to przytyjesz wiecej niz osoba puszysta, tak mysle
jezeli lekarz nic nie marudzi na twoja wage (na moja marudzi ) to jest ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 19:46
-
Corcula wrote:O Jezu o Jezu! Hormony Ci buzuja? Juz chcesz sie klocic?! Zaraz wyjme, moze nie ucieknie
dajesz bejbe, walka w kisielu na gole klaty
edit. mozesz wybrac smak kisielu ewentualnie zamienic na budynWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 19:45
-
bita_smietana wrote:Sa dziewczyny, ktore tyja 5kg w ciagu calej ciazy a sa takie co tyja 30kg - to bardzo indywidualna sprawa
jak bylas chudzinka to przytyjesz wiecej niz osoba puszysta, tak mysle
jezeli lekarz nic nie marudzi na twoja wage (na moja marudzi ) to jest ok -
nick nieaktualnyCorcula wrote:https://kariera.pracuj.pl/niezbednik/kalkulator-chorobowy/
Mi sie zgadza.
Ale ja mam problem, bo byłam na L4 z kodem B w czerwcu (poronionko) i ze szpitala poszło elektroniczne L4 z kodem B, płatne 100%.
Dziś mam zagadkę, od stycznia ide na L4 już do końca, zastanawia mnie które 12 miesięcy wezmą do średniej, czy od stycznia 2016 do grudnia 2016 czy może przez to jedno zwolnienie w czerwcu z kodem B od lipca 2015 do czerwca 2016... i dupa, jestem głupia w kadrowe sprawy
ed. zwolnienie było na 3 dni pobytu w szpitaluWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 19:54