Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Farmaceutko u mnie próg przy 1 becie (podczas brania duphastonu) wynosił 12 .... przeraziłam się i bałam sie ze nie utrzymam. Przy drugiej bedzie 17 (przy tej samej dawce duphastonu)... musiałam wręcz prosić gin o dupka lub luteine bo mi nie chciała dać twierdząc ze to jest dobry próg.... ale no panika była i brałam najpierw lutke 100 2x1 a potem duphaston 2x1 do jakoś 11 tygodnia Także sie nie przejmuj u Ciebie jest świetnie
EDIT: Madziulla trzymam kciuki za 2 krechy w niedziele
Jestem zapisana na półówkowe na 2 marca Ah teraz znów odliczanie hehe
Ojejku kolejne pytanie odnośnie luxmedu Co oni znów powymyślali ? Miesiąc temu robią badanie moczu normalnie miałam wynik w systemie. Wczoraj oddając próbkę mówiono mi że wynik też bedzie w systemie do 24 h....wchodze patrze a tam mi pisze "Odbierane w placówce. W sprawie dostępnosci dzwonic na infolinie " czy jakos tak WTF że tak się zapytam ? A na infolinie juz 2 razy po 10 min dzwoniłam i nikt mi nie odbiera ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 10:26
farmaceutka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kamika23 wrote:Farmaceutko u mnie próg przy 1 becie (podczas brania duphastonu) wynosił 12 .... przeraziłam się i bałam sie ze nie utrzymam. Przy drugiej bedzie 17 (przy tej samej dawce duphastonu)... musiałam wręcz prosić gin o dupka lub luteine bo mi nie chciała dać twierdząc ze to jest dobry próg.... ale no panika była i brałam najpierw lutke 100 2x1 a potem duphaston 2x1 do jakoś 11 tygodnia Także sie nie przejmuj u Ciebie jest świetnie
EDIT: Madziulla trzymam kciuki za 2 krechy w niedziele
Jestem zapisana na półówkowe na 2 marca Ah teraz znów odliczanie hehe
Ojejku kolejne pytanie odnośnie luxmedu Co oni znów powymyślali ? Miesiąc temu robią badanie moczu normalnie miałam wynik w systemie. Wczoraj oddając próbkę mówiono mi że wynik też bedzie w systemie do 24 h....wchodze patrze a tam mi pisze "Odbierane w placówce. W sprawie dostępnosci dzwonic na infolinie " czy jakos tak WTF że tak się zapytam ? A na infolinie juz 2 razy po 10 min dzwoniłam i nikt mi nie odbiera ;/
Teraz tylko czekac na wizyte:)
U mnie tez w wakacje byl zonk, bo bylam w labie i zalozylam sobie konto internetowe, zeby miec wyniki online...i czekalam..konta nie ma do dzis... zmieniłam lab. ..
-
wreszcie sie dodzwoniłam na infolinię i dowiedziałam się tylko tyle że albo zaszły jakieś zmiany z dostępnością wyników, albo ktoś spierniczył jakieś prace serwerowe.... takze i tak i tak musze odebrać wynik w placówce bo oni nic z tym nie zrobią ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidzę właśnie. Mam rozdwojenie jaźni jak piszemy tu i tu jednocześnie
Laseczki. Ja sie zbieram powoli na moja powtórkę połówkowych, trzymajcie kciuki żeby pomimo płci męskiej moje dziecko miało już głowę wypełnioną mózgiem, wiem że to chłopiec i oni mają z tym problem nawet w dorosłym życiu, no ale ten tego, kontrolujemy te nieszczęsne komory boczne. Okolo 14 wizytaemaj, Arwi, Corcula, Demsik, Karolczyk, Impresja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny