Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate cały czas Was wspieram duchowo:* Ojejku na pewno wszystko będzie ok , znajoma miała mało wód i ładnie urodziła w terminie u Ciebie też tak będzie!
ojejku lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Kochane, nie było nam dane poznać córkę. Szybka akcja porodowa zakończona cc, ale malutka nie podjęła oddechu. Lekarze załamuja ręce, przepraszaja ale sami nie wiedzą dlaczego taki był finał. Buziaki dla Was.
My zaczynamy życie w innym wymiarze... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mitonia co ty piszesz?nie tak mialo byc,zupelnie nie tak.jaki ten swiat jest niesprawiedliwy!!!!!!sciskam was bardzo mocno.pamietaj ze w nas masz zawsze wsparcie...
[*][*][*]Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jezu Mitonia... . Czytam Twoja wiadomosc i w ogole do mnie nie dociera.
W glowie sie tylko klebia pytania. Jak napisalas o tych ruchach nawet przez sekunde nie pomyslalam, ze moze to oznaczac cos zlego
Tak bardzo mi przykro duzo sily dla Was. Masz dla kogo zyc, chociaz na pewno bedzie to juz nieco inne zycie
-
emaj wrote:Farmaceutko mam coś dla Ciebie! Przyznaj się jakie Ty masz doświadczenia?
Quote:Na poprawę humoru, ból brzucha i czkawkę :
"Zapewne większości z Was praca w aptece kojarzy się tylko z kontaktem z chorymi, noszeniem leków i rozszyfrowywaniem bazgrołów na receptach. Nuda jak cholera…
Na szczęście jesteście Wy, czyli nasi Pacjenci i Wasza wspaniała rozbudowana wyobraźnia, powodująca przekręcanie nazw leków, czasami tak wybitnie zmienionych, że nie mamy pojęcia o co chodzi
Ranigast na gardlo (chodzilo o cholinex:)
Transporter na mocz
Halopierdol-to juz klasyk:)
Nad reszta musialbym pomyslec ;P ale zdarza sie tez ze i ja cos pokrece -
nick nieaktualnyMitonia
Brak słów.. brak sprawiedliwości na tym świecie....albo kobiety walczą starają się latami czasem bezskutecznie albo tracą swoje dzieci duuuzo za szybko... przepraszam gdzie tu Bog jak w niego wierzyć... to nie tak miało być..
Duzo siły dla was.... :* -
Mitonia nie wiem co napisać Bardzo mi przykro. Jak byś chciała pogadać to zapraszam na priv. Bardzo trudny czas przed Wami.
Kate trzymam kciuki za wizytę u psychologa. Miesiąc już upłynol. Pierwszy miesiac jest najtrudniejszy teraz już powinno być troszkę lepiej. Serduchem jestem z tobą:*kate55 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Ja jestem z wami caly czas, z wami wszystkimi.i modle sie codziennie by ciaze i starania byly jak najbardzieh pomyslne.bardzo boi mnie to,co sie dzieje wokol nas.male dzieciaczki powinny zyc i tyle.kate trzymam kciuki za wizyte u psychologa.
Ja po ulepku-wypilam dosc szybko.nawet sie nie spodziewalam w pierwszej ciazy poszlo mi duzo gorzej.teraz tylko dwa wklucia i do domku.kate55 lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;