Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Mitonia, strasznie mi przykro, wyrazy współczucia
Uderzyła mnie ta wiadomość, mój mąż też przesyła kondolencje... Nie mam pojęcia, dlaczego takie rzeczy się dzieją - i najgorszy ten brak przyczyny Gdybyś potrzebowała jakiejś pomocy, rozmowy, to pisz śmiało. Dopiero co przechodziliśmy przez załatwianie pogrzebu, formalności w urzędach, macierzyńskiego, gdybyś chciała jakichś wskazówek, to mogę Ci napisać co i jak.
Wiem, że żadne słowa teraz nie pomogą, ale wiedz, że Cię wspieramy i modlimy się za Waszego Aniołka.
Bądź dzielna, dacie radę przez to przejść, wyjdziecie z tego silniejsi.
Ktosiowa, ja też nie rozumiem. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie, karma wcale nie wraca
Ojejku, nie wyobrażam sobie teraz siedzieć w domu, to by było chyba najgorsze dla mnie. W pracy skupiam się na zadaniach i nie myślę tak strasznie dużo, a w domu wszystko mi przypomina o Leonku. Dziękuję :*
Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i uściskiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 09:34
Demsik lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Mitonia- kolejny raz tutaj zagladam, i kolejny raz mam pustke w glowie. Jest mi niewyobrazalnie przykro, sama zadaje sobie pytania dlaczego, jak to mozliwe, przeciez mialo byc inaczej.. Jedno jest pewne, niektore chwile i dni nie powinny sie NIGDY wydarzyc! Trzymaj sie, badz silna dla swojej rodziny. Mocno przytulam!
-
Mitonia bardzo mi przykro nic innego nie ma sensu pisać
She przykro mi z powodu Twojej mamy wiem jakie to straszne przeżycie trzymaj się! -
nick nieaktualny
-
Impra super waga. To już kawał kobietki. Skoro norma jest afi od 5 to 7 to chyba nie taki zły wynik? Ważne że wody są w normie. A ona się obruci w przeciągu doby jak będzie chciała.
Ty masz podejrzenie cukrzycy to czemu tak często robisz ta krzywa? Jak dostałam diagnozę to juz nie powtarzałam badan. Przeciez to narażanie na skoki cukru
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyWow Impra jaka imponująca waga! Ja Ci powiem że jeszcze troche i będę rzygać tą wodą, ale mus to mus!
Wpadłam na pomysł picia izotoniku, może to troche pomoże? Zatem pije wodę z miodem, cytryną. I sola morską a poza tym normalną wodę.
Marzu, wynik prawidłowy to byloby okolo 14, to co u mnie i u Impry dalekie jest od ideału, przy afi7 młoda sie nie odwróci. Jest norma 5-20, ale jestesmy w samym dole normy, mam nadzieję ze to chwilowe i jakos to ogarniemy.
Quasha pisała ze jak byla w szpitalu to laski z małowodziem miały zalecenie dużej ilości natki pietruszki, żeby dzieciaka pobudzić do częstszego sikania i tym sposobem zwiększenia wód, nie wiem na ile to działa ale podjem trochę, co mi pozostało...
Powodzenia w piciu i na krzywej również :*Impresja lubi tę wiadomość
-
Corcula wrote:Zerknelam teraz na moje ostatnie usg i nie mam AFI. Mam tylko, ze poziom wod plodowych w normie. Hmmm.
-
nick nieaktualny
-
Farmaceutka nie jestes w tym sama,ja tez jestem zielona a jestem juz mama od 11 lat.Sama sobie zazdroszcze ze wtedy nie bylam tak swiadoma bo moglam cieszyc sie ciaza a teraz jestem przerazona bo nie ogarniam nic.
Doksztalcam sie od was...ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...