Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCiężko ale dobijam do 3,5 l na dobę mnie normalnie pęcherz juz boli, nie wiem czy od ciągłego sikaniu, czy to nie pęcherz, ciągle się martwię a jeszcze 4 dni do wizyty... martwię się też o szyjkę bo miała chyba 28 mm, będę gadać o sterydy ie na płuca i o pessarze we wtorek.
A dziś i wczoraj wielkie pranie i prasowanie, jeszcze jedna pralka białych ciuszków i zostanie tylko prasowanie. Musiałam przyspieszyć bo nie wiem czy nie trafię zaraz po wtorkowej wizycie do szpitala na nie wiadomo jak długo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak ale ja mam ciągle nadzieje ze to afi chociaż do 8 skoczy... a fuzja jest niebezpieczna bo przebijają pęcherz i juz do końca chyba w pozycji leżącej? Fuzje tez robią przy afi 0,1,2 a ja mam nadzieje ze mi troszkę chociaż podrośnie
Właśnie urósł malutko, zaledwie 180g w 3 tygodnie, wsuwam dalej witaminy bo odstawilam ostatnio, no i mam nadzieje ze chwilowo zwolnił. .. jest w normie ale już nie jest wcale spory a był na 95 centylu przez momentWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 19:31
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Tak ale ja mam ciągle nadzieje ze to afi chociaż do 8 skoczy... a fuzja jest niebezpieczna bo przebijają pęcherz i juz do końca chyba w pozycji leżącej? Fuzje tez robią przy afi 0,1,2 a ja mam nadzieje ze mi troszkę chociaż podrośnie
Właśnie urósł malutko, zaledwie 180g w 3 tygodnie, wsuwam dalej witaminy bo odstawilam ostatnio, no i mam nadzieje ze chwilowo zwolnił. .. jest w normie ale już nie jest wcale spory a był na 95 centylu przez moment
Kiedyś te nasze dzieciaczki muszą przystopować Gdyby Kubuś ciągle rósł w takim tempie jak ostatnio to we wtorek po wizycie pochwale się 1,5kg brzdącem Ale myślę, że ma tak 900-1100gImpresja, ojejku lubią tę wiadomość
-
Ojejku ostatnio tak małego mi mierzyli, że w 3 tyg przytył 90g. Miałam stresa ale na innym sprzęcie po 2 dniach miał 200g więcej. Na tym etapie mogą być spore rozbierzności w pomiarach wagi. Ważne, żeby w biometri był w terminie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 22:39
ojejku lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Ojejku ostatnio tak małego mi mierzyli, że w 3 tyg przytył 90g. Miałam stresa ale na innym sprzęcie po 2 dniach miał 200g więcej. Na tym etapie mogą być spore rozbierzności w pomiarach wagi. Ważne, żeby w biometri był w terminie
-
Jaka dziś piękna pogoda
-
Kurwa. Zniknęła mi ZakreconaŻona z przyjaciółek. Macie ja? Bo się denerwuje. Kocham ją wyjątkowo. Może na tym Waszym drugim forum ja macie? Wiecie co u niej?
-
nick nieaktualny
-
Ufff. To przekazcie jej proszę ze będę tęsknić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny