Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
agusiagim wrote:Śpicie jeszcze dziewczynki? Co robicie dziś na obiad? Ja karczek, ziemniaczki i marchewka a na pierwsze pomidorowa z ryżem. A propos jedzenia i picia, czego jeszcze nie możemy / nie powinnyśmy 😌😌
- surowe mięso wiadomo
- sery pleśniowe podobno tez ble
- kawy nie pic chyba ze inkę co czynię
???? co jeszcze...agusiagim lubi tę wiadomość
Córeczka 10.2018
...? 10.2020
-
agusiagim. Ja jeszcze nie mam żadnych objawów ciąży i żadnych zachcianek.
Cherry Cherry. Witaj i daj znać jak następny test 🙂
Bebetka. Witaj. Ja też mam termin na 18.10. Umówiłam się na USG na 29 lutego, to będzie 6+6, myślę że serduszko już będzie.
Katarzynka. Ja mieszkam w UK i też będę miała pierwsze USG w 12 tc, ale umówiłam się prywatnie w 6tc, bo ja nie wytrzymam tyle 😁
Kawę można pić jakoś do 200mg kofeiny dziennie, więc spokojnie 1-2.
Co do makreli to wiem, że nie można jej jeść, ale zjadłam jak jeszcze nie widziałam, że jestem w ciąży. Mam nadzieję, że nic nie będzie.
bebetka.b, CherryCherry_Lady lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWrzuciłam listę na pierwszą stronę, wpisałam dziewczyny które były już po USG i Freje bo wyraziła już chęć. Jeśli chcecie coś poprawić lub propozycje co jeszcze wpisać np wiek, itp dajcie znać napisze wszystko co chcecie 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 23:11
Foto80, Zuuziia lubią tę wiadomość
-
Bluberry wrote:Wrzuciłam listę na pierwszą stronę, wpisałam dziewczyny które były już po USG i Freje bo wyraziła już chęć. Jeśli chcecie coś poprawić lub propozycje co jeszcze wpisać np wiek, itp dajcie znać napisze wszystko co chcecie 😁
Ja też już wyraziłam chęć. Proszę o wpisanie mnie na 18.10.2020. W ten sposób zaklinam rzeczywistość i musi być wszystko dobrze 🙂Bluberry, Foto80, Gruszka lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny chciałabym się dopisać nieśmiało na październik❤️ jeszcze nie wiem dokładnie którego ponieważ wizytę mam za dwa tygodnie, paseczek jest jedynie orientacyjny
Foto80, Bluberry, ago91 lubią tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Cześć wszystkim z rana😀
Jak tam samopoczucie?
Ja dziś wstałam o 5 żeby mężowi zrobić kanapki do pracy, otworzyłam lodówkę, spojrzałam na mięso i pobiegłam do toalety🙃 pierwszy raz mnie zemdliło, a już myślałam ze nie będzie tak jak w pierwszej ciąży 7 m-cy wymiotów dzień w dzien😫😫😫
Noi nie zrobiłam kanapek, musiałam wrócić skąd przyszlam🤣🤣🤣
-
U mnie samopoczucie ok, objawy jeszcze mnie nie dopadają.
Wybieram się na playgrupe z córeczką, ale w UK spadły 2 płatki śniegu i już jest klęska żywiołowa 🙈 Wczoraj z tego powodu odwołali grupę, więc nie wiem czy dziś uda się dotrzeć.
Właśnie się zwazylam i przez tydzień 1,5kg na plus 🙈 Wcale nie jem więcej, więc może woda się zatrzymała 🤔
Ja mam jeszcze 5kg z poprzedniej ciąży, więc trochę jestem przerażona na jakiej cyfrze zatrzyma się waga na koniec 🙈
Czy u Was też już wzrosty?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 09:56
Monia93 wrote:Nie przejmuj się, że późno. Ja mam wizytę na 5.03, a dzis rozpoczęłam 6 tydzień. Zwariuję do tego czasu 🤣
Zamówiłam dla starszego syna koszulkę z ohshopz napisem z przodu „mam sekret” a z tylu „będę starszym bratem” 🙃
Podzielimy się informacja jak już będę po usg, chociaż mysle czy nie poczekać do prenatalnych.Bluberry, Gruszka, Annie1981 lubią tę wiadomość
25.07.2018 🦊
-
agusiagim wrote:Jeszcze nie miałam usg idę w czwartek 🙈🤪🙈 glukozy tez nie, co tak wcześnie dziewczynki? Mi się wydaje ze w pierwszej ciąży to jakoś później miałam, chyba ze mam zaniki pamięci bo to w sumie dawno temu bylo🤪🤪🤪🤪
ja robię, bo mam HI, a kobiety z HI/IO w 95% przypadków będą miały cukrzycę ciążową. W poprzedniej miałam.
Ale też czytałam, że ok 50% kobiet teraz ma. Nie wiem czy aż tak...
Jesteście zmęczone? U mnie dramatu nie ma, ale energii wcześniejszej też nie. I nie wiem czy to wiek czy tak ma być