Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Już po
żadnych fajnych zdjęć dzieciątka mi teraz lekarz nie zrobił, wiec druga wizytę z rzędu wychodzę tylko ze zdjęciem szyjki 😕 z dzieckiem wszystko dobrze, dziewczynka została dziewczynka i ma całe 250g ☺️ Jednak lekarz przepisał mi luteinę ze względu, ze moja szyjka ma 26mm. W sumie tyle co ostatnio wiec się nie skróciła, ale twierdzi, ze i tak jest dosyć krótka 😕
Maybelle, Wowka, Natalii, edytkaa93, Sylwia Sylwia, Emka31, Evoleth, Virad, Nina83, BlondHeroina_, Jesienna mama, baby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też juz po wizycie
Wszystko ok, zdrowa dziewczynka, pomiary w normie
Malutka waży 266 g.Szyjka długa, blizna póki co ok, więc oby tak było dalej, lekarz uspokoił, ze powinniśmy dotrwać do 34 tc, a pozniej zobaczymy. Marzy mi się dotrwanie chociaż do 36, o donoszeniu już nie wspomnę 🙈
Póki co bardzo się cieszę i mogę się brać za wyprawkęMaybelle, Wowka, edytkaa93, Sylwia Sylwia, Emka31, Evoleth, Virad, Nina83, BlondHeroina_, Jola17a, Jesienna mama, baby, Kejti22, Misia78 lubią tę wiadomość
-
Freja000 wrote:
Czy któraś z Was ma poduszkę ciążową Jukki? Potrzebuję wiedzieć czy da się ją zmieścić do pralki.
Tez się chętnie dowiem, bo fajna cena tej poduchy. Ciekawe czy się te wypełnienie nie spłaszcza lub nie przemieszcza. Może ktoś jest szczęśliwym posiadaczem i podzieli się opinią 😊 -
Ja chyba poduszkę dla ciężarnej sobie na razie podaruję. Tak się kręcę w nocy, tyle razy zmieniam pozycję, że nie wiem co by to musiała być za poduszka żeby to zniosła
no i zastanawia mnie kwestia prania tego cuda. Już nie raz prałam coś (np posłanie psa) co miało wypełnienie w środku i prawie zawsze jest problem z tymi wypełnieniami - na początku spoko. Ale po jakimś czasie się dziurawią, wyłazi z nich to coś co jest w środku. No może mam złe doświadczenia niezwiązane z tym produktem zupełnie, ale chyba postawię na ćwiczenia na piłce żeby wzmocnić kręgosłup. Ja nie mam malutkich dzieci do noszenia, plecy kiedyś były moim problemem - teraz kiedy wiem jak o nie dbać, jest dobrze. Przynajmniej na razie.
A ćwiczenia na piłce liczę że mnie jeszcze bardziej wzmocnią - tylko coś kurier się ociąga
Tak samo zastanawiam się nad tym adapterem do pasów do auta - czy to ma atest? jak się to montuje do fotela? te filmiki i zdjęcia jakoś średnio mnie przekonują - musiałabym zobaczyć na własne oczy albo najlepiej wypróbować. Dwie ciąże jezdziłam autem z dużym brzuchem i pasy po prostu zakładałam pod brzuchem i nad brzuchem. Czy naprawdę w momencie zderzenia pasy niedopasowane do ciała ciężarnej spełniają warunki bezpieczeństwa? No bo one są przez ten adapter niedopasowane na dole. Więc nie trzymają bioder tak jak trzeba. Takie mam wyobrażenie o tych wynalazkach
Wyprawka? chętnie. Ale ja to bym do sklepu poszła ... sobie pooglądać ...a mam trochę obawy co do łażenia po galeriach
jeszcze ...
widzę że ludziska już wyluzowują - zresztą nie tylko ludziska, rząd teża do fryzjera kuzwa nadal tylko w podziemiach można
Wariactwo -
Maybelle wrote:Nie wiem, czy u mnie ta promocja też jest, ale w przyszłym tygodniu po badaniu jadę prosto do Tesco popatrzeć na ciuszki dla dzidzi 😄 Byłam tam ostatnio, ale nie dość, że kolejka do sklepu, to jeszcze kolejka do działu z ubraniami. Jak odstałam swoje w obu kolejkach, okazało się, że już zamykają i mnie nie wpuścili 😔😩
Może w następnym tygodniu mi się bardziej poszczęści
Podobno promka jest do 19.05. -
BlondHeroina_ wrote:Jakby co, to donoszę, że w Tesco jest promka -40% z kartą Clubcard na wszystkie ubrania, ubranka, buty i buciki (także na te przecenione)! 😁
Ja jakoś przedwczoraj się wybrałam do Tesco 😜 ale wtedy jeszcze kupiłam unisex bo bałam się, ze na dzisiejszej wizycie okaże się jednak chłopczyk 😂 ale jako, ze została dziewczynka to już będę kupować dla niej ciuszki 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2020, 19:28
BlondHeroina_ lubi tę wiadomość
-
U nas nigdzie w pobliżu nie ma Tesco. Polikwidowali:/ a szkoda bo dużo dobrego słyszę właśnie o tych ubrankach.
Też bym już chciała znać płeć i moc coś kupić. Ale to chyba i tak przez internet bo u nas w regionie szczyt zachorowań właśnie trwa i rozkręca się17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
nick nieaktualnyU mnie w Tesco kijowo z towarem, ale zobaczę na dniach
Ja dziś byłam w galerii pierwszy raz, bo tam parkowalam przed wizytą i ogólnie ludzi było mało, przed każdym sklepem płyn do dezynfekcji, spoko sprawa. Ale nic nie kupiłam oprócz butów dla synka, jest minus 30% W CCC
Tak więc wyprawka będzie przez neta, choć już się przyzwyczaiłam i dla synka te, głównie tak zamawiam, bo znam rozmiar i nie trzeba przymierzyć, tak jak to z nami bywa