Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kejti22 wrote:Ja jakoś przedwczoraj się wybrałam do Tesco 😜 ale wtedy jeszcze kupiłam unisex bo bałam się, ze na dzisiejszej wizycie okaże się jednak chłopczyk 😂 ale jako, ze została dziewczynka to już będę kupować dla niej ciuszki 🥰
Ani mi nie mów... ja płci nie mam jeszcze na 100% potwierdzonej, a już róż kupiłam... 😂🤦🏼♀️ No odbiło! Ale matce trzech facetów można wybaczyć... 😂🙈Maybelle lubi tę wiadomość
-
Następne zakupy tez już robię na różowo 😂 ja miałam ostatnim razem tylko przypuszczenia co do dziewczynki i wolałam zaczekać 😜 dzisiaj mi lekarz powiedział, ze już raczej nic nie wyrośnie między nogami 😂 za dwa tygodnie połówkowe mam nadzieje, ze już się nic nie zmieni 😂😂😂
A co do połówkowych... w którym tygodniu macie zaplanowane? Ja będę w 21+0 i czy nie jest to za późno?? -
Kejti22 wrote:Następne zakupy tez już robię na różowo 😂 ja miałam ostatnim razem tylko przypuszczenia co do dziewczynki i wolałam zaczekać 😜 dzisiaj mi lekarz powiedział, ze już raczej nic nie wyrośnie między nogami 😂 za dwa tygodnie połówkowe mam nadzieje, ze już się nic nie zmieni 😂😂😂
A co do połówkowych... w którym tygodniu macie zaplanowane? Ja będę w 21+0 i czy nie jest to za późno??
Ja połówkowe będę mieć dokładnie w 21+6... Wykonuje się je między 18 a 22 tygodniem.Kejti22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje dziecię jest tydzień do przodu i teraz lekarz zrobił wstępne połówkowe - wszystko sprawdził, pomierzył... kolejne w 23 tc, po to, by sprawdzić główkę i te nieszczęsne torbielki.. ważne też, by dziecko nie było zbyt duże, bo nie wykona wszystkich pomiarów 🙂 przy moich wielkich dzieciach, lekarz wolał wcześniej, ale to jego decyzja, chyba się zna 🙈🙂
U mnie też zamknęli Tesco, a bardzo lubiłam ich bodziaki i pajace... warto 🙂 -
nick nieaktualny
-
u mnie będzie 22 tydzień (21+1).
Baby ja mam adapter, który się montuje na fotel, pod spodem i zaciska. On odciąga dolny pas, że masz go między kolanami zaczepionego. Dla mnie ogromna ulga, bo mnie i tak zawsze pas uciska. Dzięki niemu udało mi się jechać 1h40 minut i nie sikać! Nawet przed ciążą to byłby cud
Gdyby któas z Was chciała ciążowe ubrania na już, to polecam szykowna mama. Tzn nie wiem jak z ubraniami, ale staniki wysłali mi tego samego dnia i dziś będą
W porównaniu do c&a 3 tygodnie i bon prix już ze 2 chyba to cud.baby lubi tę wiadomość
-
Ja kupowałam z szykownej mamy, pinokio i fazy mazy. Dostawa mega szybko, a z fazy mazy dostałam parę gratisów 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2020, 10:57
Wowka, Maybelle, Jesienna mama, agusiagim., BlondHeroina_, Lajla, Kosmamitka lubią tę wiadomość
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3. -
Freja000 wrote:Nie wiem czy się chwaliłam, że moje dziecko już ze 2 tygodnie słyszy
To pierwsza ciąża z takim kontaktem z dzieckiem...
Ten adapter to masz insafe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2020, 11:08
Nareszcie razem. 👨👩👧👦 -
No wczoraj uplakalam się nad nimi jak głupia 🤦
Muszę dokupić trochę skarpetek, pajacyków, jakiś polarek, kombinezon na zimę i przystopować 😃 tym bardziej że moja mama " odkryła" sklepy internetowe 😁
W ogóle jak zamawiałam to wydawało mi sie, że jest tego duzo mniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2020, 11:17
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3.