Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia78 wrote:Cudownego Dnia Mamy! Mnie moje córeczki dziś już wyściskały, teraz maja robić lekcje ale oczywiście im się nie chce, a dziś nie mogę na nie krzyczec😉
Laski zrobiłam z ciekawości research po wózkach, ale się zmieniło!!
Za moim czasów królowały takie marki: Graco, Chicco, Mutsy, Emmajlunga (miałam), Inglesina...
Teraz jakieś Cybexy, kindercoś tam, Joolz ( pierwsze słyszę)
Macie może linka do jakieś strony, forum o wózkach?
Jestem już jednak stara, jak ta moja Emmaljunga:)
Prawda? Ja miałam Jane (czy ktoś teraz w ogóle zna taki wózek?) i maxi cosi, który teraz jest określany jako okropnie ciężki i wielki. A mi się taki fajny wydawał
Misia78 lubi tę wiadomość
-
Misia78 wrote:Cudownego Dnia Mamy! Mnie moje córeczki dziś już wyściskały, teraz maja robić lekcje ale oczywiście im się nie chce, a dziś nie mogę na nie krzyczec😉
Laski zrobiłam z ciekawości research po wózkach, ale się zmieniło!!
Za moim czasów królowały takie marki: Graco, Chicco, Mutsy, Emmajlunga (miałam), Inglesina...
Teraz jakieś Cybexy, kindercoś tam, Joolz ( pierwsze słyszę)
Macie może linka do jakieś strony, forum o wózkach?
Jestem już jednak stara, jak ta moja Emmaljunga:)
Cześć dziewczyny 😊😊
Co jakiś czas wpadam i podczytuje 🙂.
Ja właśnie wczoraj byłam oglądać wózki.
Chcę kupić 2w1,ale skupiłam się bardziej na spacerówce.
Muuvo Quick 2.0, Muuvo Slick oraz Anex l/type.
Co o nich myślicie?? Ja nie mam pojęcia jakiej marki kupić.
Nie chcę też kupować oczami.Misia78 lubi tę wiadomość
-
Freja000 wrote:Prawda? Ja miałam Jane (czy ktoś teraz w ogóle zna taki wózek?
) i maxi cosi, który teraz jest określany jako okropnie ciężki i wielki. A mi się taki fajny wydawał
Hmmm, ja chyba na serio wyciągnę ten mój wózek, obejrzę i ocenię. To i tak wózek na pół roku. Na wiosnę kupi się jakiegoś wypasa z tych nowoczesnych spacerówek;)
Dziś byłam w galerii, dzieci mnie naciągnęły na zakupy w HM za 500zł... Sama kupiłam sobie fajny stanik - 59,90 a wygodny jak nie wiem co. Matko jaka ulga, bo do tej pory nosiłam moje z szafy, a już ewidentnie za małe, niestety nie tylko miseczki ale również w obwodzie.
Oto ten stanik: https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0301213013.html
a z normalnych, nie do karmienia taki:
https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0767655005.html
lekki jak mgiełka, i bardzo delikatna koronka, idealny na lato, bo ten czarny może być troszkę na lato za 'gruby'
-
Misia78 wrote:Pamiętam Jane! To był wypas. Podobnie jak moja Emma.
Hmmm, ja chyba na serio wyciągnę ten mój wózek, obejrzę i ocenię. To i tak wózek na pół roku. Na wiosnę kupi się jakiegoś wypasa z tych nowoczesnych spacerówek;)
Dziś byłam w galerii, dzieci mnie naciągnęły na zakupy w HM za 500zł... Sama kupiłam sobie fajny stanik - 59,90 a wygodny jak nie wiem co. Matko jaka ulga, bo do tej pory nosiłam moje z szafy, a już ewidentnie za małe, niestety nie tylko miseczki ale również w obwodzie.
Oto ten stanik: https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0301213013.html
a z normalnych, nie do karmienia taki:
https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0767655005.html
lekki jak mgiełka, i bardzo delikatna koronka, idealny na lato, bo ten czarny może być troszkę na lato za 'gruby'
Faaajne... gdybym tylko cycki miała 😂😂😂
Mi jedynie siada Gioia z Intimissimi...Misia78 lubi tę wiadomość
-
BlondHeroina_ wrote:Faaajne... gdybym tylko cycki miała 😂😂😂
Mi jedynie siada Gioia z Intimissimi...
Kupiłam detektor na Allegro w poniedziałek, jeszcze nie doszedł a mały zaczął kopać😀😀😀
Ale wiadomo, dobrze mieć, zwłaszcza na końcówkę ciąży.Freja000 lubi tę wiadomość
-
Misia78 wrote:Nie mam na pewno większych jak Ty:))
Kupiłam detektor na Allegro w poniedziałek, jeszcze nie doszedł a mały zaczął kopać😀😀😀
Ale wiadomo, dobrze mieć, zwłaszcza na końcówkę ciąży.
Widzę, że jest tak samo cwany jak moja królewna... 😂 Mała zaczęła kopać 2 dni po zakupie detektora.
Ale kamień z serca, co? 🤗❤Misia78 lubi tę wiadomość
-
Mój detektor przyszedł wczoraj, dopiero wczoraj😱. Odświeżałam in post co pare minut. Masakra. Zaczęłam już kląć na tego biednego niewinnego kuriera🤪🤪 ale dotarł. Od razu pojechałam do pacxkomatu jeszcze pan kurier paczek wszystkich nie zdążył powrzucać hihi. Zostawiłam autem jakiegoś gościa bo nie było żadnego miejsca wolnego. Trąbił w niebogłosy 🙈🙈 a ja ze stoickim spokojem otworzyłam okienko z paczka, przeprosiłam pana i chyba zobaczył ciężarówkę to przestał się irytować. Byłam tak podniecona ze dopiero po wszystkim jak już dzidzie usłyszałam, odłożyłam detektor to zorientowałam się że przysłali różowy zamiast zielonego 🤣🤣🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2020, 07:30
BlondHeroina_, Freja000 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!trochę się u nas ostatnio działo i jakoś nie było czasu zajrzeć. W poniedziałek miałyśmy polowkowe- potwierdzona dziewczynka z terminem na 6.10😊 niestety nie poszło tak łatwo bo mała nie współpracowała i lekarka wysłała mnie żebym zjadła, przespacerowała się i wróciła bo nie mogła dobrze obejrzeć serca . Na szczęście mała się obróciła z położenia poprzecznego i wszystko jest podobno ok.
Jeżeli chodzi o wózki to też krążę wokół stokke i cybexa, był jeszcze boogabu ale siostra mi wysłała zdjęcie boogabu i Stoke stojących razem i Stokke wygląda ładniej a przede wszystkim jest wyższy. Na pewno się wybierzemy obejrzeć coś na żywo bo wiadomo że to zawsze inaczejNatalii, Freja000 lubią tę wiadomość
-
agusiagim. wrote:Mój detektor przyszedł wczoraj, dopiero wczoraj😱. Odświeżałam in post co pare minut. Masakra. Zaczęłam już kląć na tego biednego niewinnego kuriera🤪🤪 ale dotarł. Od razu pojechałam do pacxkomatu jeszcze pan kurier paczek wszystkich nie zdążył powrzucać hihi. Zostawiłam autem jakiegoś gościa bo nie było żadnego miejsca wolnego. Trąbił w niebogłosy 🙈🙈 a ja ze stoickim spokojem otworzyłam okienko z paczka, przeprosiłam pana i chyba zobaczył ciężarówkę to przestał się irytować. Byłam tak podniecona ze dopiero po wszystkim jak już dzidzie usłyszałam, odłożyłam detektor to zorientowałam się że przysłali różowy zamiast zielonego 🤣🤣🤣
Hahaha... z przytupem! 😂💪🏻 Ale najważniejsze, że teraz mami dawkować będzie dzidziusiowi same endorfiny ❤agusiagim. lubi tę wiadomość
-
Lajla wrote:Hej dziewczyny!trochę się u nas ostatnio działo i jakoś nie było czasu zajrzeć. W poniedziałek miałyśmy polowkowe- potwierdzona dziewczynka z terminem na 6.10😊 niestety nie poszło tak łatwo bo mała nie współpracowała i lekarka wysłała mnie żebym zjadła, przespacerowała się i wróciła bo nie mogła dobrze obejrzeć serca . Na szczęście mała się obróciła z położenia poprzecznego i wszystko jest podobno ok.
Jeżeli chodzi o wózki to też krążę wokół stokke i cybexa, był jeszcze boogabu ale siostra mi wysłała zdjęcie boogabu i Stoke stojących razem i Stokke wygląda ładniej a przede wszystkim jest wyższy. Na pewno się wybierzemy obejrzeć coś na żywo bo wiadomo że to zawsze inaczej
Gratulacje! 😍
Ja połówkowe mam dopiero za miesiąc 🙈
Siostrzenica męża miała Stokke... podobają mi się takie futurystyczne fury 😍 Z tych dwóch sama bym chętniej właśnie Stokke wybrała... -
Wózki Stokke są bardzo ładne 😊 kuzyn jest teraz w posiadaniu takiego wózka. Jednak jak dla mnie ma zdecydowanie za mały koszyk na dole... jedyne co może tam wsadzić to psa yorka i to jeszcze przyczepić go musi żeby nie wypadł... ja niestety potrzebuje duży I pojemny koszyk 😛
-
Kejti22 wrote:Wózki Stokke są bardzo ładne 😊 kuzyn jest teraz w posiadaniu takiego wózka. Jednak jak dla mnie ma zdecydowanie za mały koszyk na dole... jedyne co może tam wsadzić to psa yorka i to jeszcze przyczepić go musi żeby nie wypadł... ja niestety potrzebuje duży I pojemny koszyk 😛
Te nowoczesne wózki raczej wszystkie koszyk mają taki sobie. Wychodzę nawet z założenia, że w pierwszej kolejności muszą być ładne, a dopiero później praktyczne. Ja przy dwóch pierwszych maluchach miałam Tako z gigantycznym koszem. Ale nigdy więcej... bo był tragiczny pod innymi względami. Przy trzecim dziecku mężowi powiedziałam, że teraz chcę mieć ładny wózek, o którym marzyłam 😂 Sklepy i tak mam daleko, więc na zakupy zwykle samochodem jeździmy. -
Kejti22 wrote:Wózki Stokke są bardzo ładne 😊 kuzyn jest teraz w posiadaniu takiego wózka. Jednak jak dla mnie ma zdecydowanie za mały koszyk na dole... jedyne co może tam wsadzić to psa yorka i to jeszcze przyczepić go musi żeby nie wypadł... ja niestety potrzebuje duży I pojemny koszyk 😛
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, czytam was na bieżąco ale nie zawsze mam kiedy coś naskrobać 🥴
W poniedzialek byłam u mojej gin. Mały już waży 240g. Spał sobie słodko z rączkami na uszach 😀 owinął się pępowiną ale póki co nie jest to groźne 👍
Do niedawna miałam podobnie jak wy, ruchy czułam raz na kilka dni, a teraz szaleje na całego 😆 aż brzuch podskakuje.
Czy macie już problem ze spojenie łonowym? Z córką bolało mnie w 3 trymestrze dopiero, a teraz.. Od wczoraj ledwo chodzę 😟. Jeśli chodzi o kręgosłup, to jestem po operacji (2017r) w ciąży z córką był koszmar, teraz póki co jedynie czasami wlezie mi coś w lewy pośladek i nie mogę wysunąć nogi do przodu za bardzo, ale to jest do rozchodzenia i liczę na to że tylko to będzie mi dolegać... Strasznie boję się powtórki sprzed 2,5 roku 🥺Wowka, BlondHeroina_ lubią tę wiadomość
-
Moje połówkowe w poniedziałek. Dziś zwykła wizyta. Mam skierowanie na krzywą za ok 4 tygodnie. Ciekawe, ze większość uspakaja chodzenie na usg co 2 tygodnie, a mnie uspakaja, że gin mnie zaprasza co 5 i to bez usg (bo nie chciałam, skoro połówkowe zaraz). To oznacza, że traktuje mnie jak normalną kobietę z fizjologiczną ciążą
Maybelle, Misia78, BlondHeroina_ lubią tę wiadomość