Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam polowkowe 15 czerwca. Już się nie mogę doczekać! Mam zamiar zapytać dr czy mogę nagrać filmik komórką z badania, bo pewnie mąż dalej nie będzie mógł wejść . 😔
Ja jeszcze nie miałam badania na fotelu. Na początku się martwilam, ale moja ginekolog na ostatniej wizycie wypytaka dokładnie czy coś się dzieje z brzuchem itp. Dodatkowo biorę jeszcze prgesteron, więc ta szyjka zAbezpieczona jeszcze, ale już mam zapowiedziane, że na kolejnej wizycie będzie badanie szyjki.
I wizyty mam co 4 tygodnie. Przed prenatalnymi strasznie schiziwalam, a teraz podchodzę do tych terminów na luzie 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2020, 19:52
-
ElfiaKsiężniczka wrote:Ja mam polowkowe 15 czerwca. Już się nie mogę doczekać! Mam zamiar zapytać dr czy mogę nagrać filmik komórką z badania, bo pewnie mąż dalej nie będzie mógł wejść . 😔
Ja jeszcze nie miałam badania na fotelu. Na początku się martwilam, ale moja ginekolog na ostatniej wizycie wypytaka dokładnie czy coś się dzieje z brzuchem itp. Dodatkowo biorę jeszcze prgesteron, więc ta szyjka zAbezpieczona jeszcze, ale już mam zapowiedziane, że na kolejnej wizycie będzie badanie szyjki.
I wizyty mam co 4 tygodnie. Przed prenatalnymi strasznie schiziwalam, a teraz podchodzę do tych terminów na luzie 😊
W moje urodziny 😁🥰 -
Misia78 wrote:Przyszedł mój detektor i.. nie ma tętna.
Nie panikuje bo czuje ruchy. W słuchawkach cisza, w apce pokazuje 140,138,120 koniec.
Jak przyłożę do mojego serca ten sam schemat -140 itd.
Kurczę co robić... jestem takaaaaaaaa zła ze zaraz go wyrzucę.
A regulowałaś głos na pokrętle, bo słuchawki na pewno podpięłaś...??Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2020, 20:39
-
nick nieaktualnyElfiaKsiężniczka wrote:Ja mam polowkowe 15 czerwca. Już się nie mogę doczekać! Mam zamiar zapytać dr czy mogę nagrać filmik komórką z badania, bo pewnie mąż dalej nie będzie mógł wejść . 😔
I wizyty mam co 4 tygodnie. Przed prenatalnymi strasznie schiziwalam, a teraz podchodzę do tych terminów na luzie 😊
U mnie ten sam schemat, zapytał jak się czuje, a że póki co jest super, żadnych twardnień czy bóli, poza zaparciem 🙈, to machnął usg i tyle 🤷🏻♀️ Mam nadzieje, że na kolejnej wizycie to ogarnie bardziej 😉 A i mam syropek na zaparcia, może się coś poprawi 😂 -
nick nieaktualny
-
BlondHeroina_ wrote:A regulowałaś głos na pokrętle, bo słuchawki na pewno podpięłaś...??
Mały kopie, czuje go wiec mam psychiczny spokój.
Przykładałaś może do swojego serca? Mi pokazuje ze moje serca pyka 140 hmmmmm...
-
BlondHeroina_ wrote:W moje urodziny 😁🥰
-
ElfiaKsiężniczka wrote:to już wiem czemu taka rozgadana jesteś. 😅 Bo bliźniaczka mój brat urodził się 14 czerwca i też zawsze taka dusza towarzystwa. 😁
BlondHeroina_, ElfiaKsiężniczka lubią tę wiadomość
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
ElfiaKsiężniczka wrote:to już wiem czemu taka rozgadana jesteś. 😅 Bo bliźniaczka mój brat urodził się 14 czerwca i też zawsze taka dusza towarzystwa. 😁
Cholera... chciałabym... 🙈 Ale wierz mi, łatwiej mi się pisze niż rozmawia. Jestem WWO, więc taka ze mnie dusza towarzystwa co z osła koń 🙈 -
Misia78 wrote:W tych słuchawkach słychać moje flaki. Wiec chyba działają.
Mały kopie, czuje go wiec mam psychiczny spokój.
Przykładałaś może do swojego serca? Mi pokazuje ze moje serca pyka 140 hmmmmm...
Tak... i moje serce bije znacznie wolniej od serca malucha. Jeśli chcesz nagram oba dla porównania. Może zbyt wysoko przykładasz głowicę? Położę dzieci, to podeślę Ci zdjęcie i nagrania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2020, 21:27
Misia78 lubi tę wiadomość
-
Kejti22 wrote:Ja mam połówkowe jutro o 9 rano! Także trzymajcie za nas kciuki ❤️🥰
U mnie lekarz z badań prenatalnych, na prośbę nagrywa filmik i zdjęcia na płytę 😊
Zazdroszczę... ja zapytałam czy istnieje taka możliwość, nawet z dopłatą. Nic z tegoAle nie zmienię lekarza, bo facet złoto.
-
BlondHeroina_ wrote:Cholera... chciałabym... 🙈 Ale wierz mi, łatwiej mi się pisze niż rozmawia. Jestem WWO, więc taka ze mnie dusza towarzystwa co z osła koń 🙈
BlondHeroina_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKejti22 wrote:Ja mam połówkowe jutro o 9 rano! Także trzymajcie za nas kciuki ❤️🥰
U mnie lekarz z badań prenatalnych, na prośbę nagrywa filmik i zdjęcia na płytę 😊
Mój też! W związku z tym, że tatusiowie nie mogą wejść. Za darmoszkę - znaczy, w cenie usg 😆 ale jest to piękne !! Dopytajcie lekarza, może choć na pendrive czy Waszym telefonem. Mój mąż ryczał jak dziecko oglądając młodego 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2020, 21:35
-
ElfiaKsiężniczka wrote:haha. Ja też zdecydowanie wolę pisać niż rozmawiać. A już w ogóle sprawy urzędowe najlepiej załatwia mi się mailem 😅
To sobie wyobraź teraz, że mnie ogarnia panika gdy dzwoni telefon... praktycznie w ogóle nie odbieram. Zawsze piszę SMS z zapytaniem czego chcą... 😂🙈 A gdy sama mam dzwonić... niedoczekanie.
Może fakt, że tutaj tak się rozpisuję wynika z tego, że skumulowanym emocjom upust trzeba gdzieś dać... A kto lepiej zrozumie niż druga kobieta w podobnej sytuacji? 🙈Emka31 lubi tę wiadomość
-
Emka31 wrote:Mój też! W związku z tym, że tatusiowie nie mogą wejść. Za darmoszkę - znaczy, w cenie usg 😆 ale jest to piękne !! Dopytajcie lekarza, może choć na pendrive czy Waszym telefonem. Mój mąż ryczał jak dziecko oglądając młodego 😊
Aaa widzisz... tradycyjne USG mogę sama nagrać, ale fizycznie nie jestem w stanie tego zrobić. Natomiast prenatalne na Śląsku są aktualnie dofinansowane i są za free. Więc może dlatego nie można było. Ale podczas połówkowych raz jeszcze zapytam... -
BlondHeroina_ wrote:To sobie wyobraź teraz, że mnie ogarnia panika gdy dzwoni telefon... praktycznie w ogóle nie odbieram. Zawsze piszę SMS z zapytaniem czego chcą... 😂🙈 A gdy sama mam dzwonić... niedoczekanie.
Może fakt, że tutaj tak się rozpisuję wynika z tego, że skumulowanym emocjom upust trzeba gdzieś dać... A kto lepiej zrozumie niż druga kobieta w podobnej sytuacji? 🙈
O Boże, jak dobrze Cię rozumiem. Od tygodnia mam zamiar umówić się do fryzjera, właśnie telefonicznie. I ciągle odkładam to na jutro. A już naprawdę MUSZĘ 😅
Ja mam jedno nagranie USG starszej córki z trzeciego trymestru. To była płatna, dodatkowa wizyta u super specjalisty, więc bez problemu. Fajnie, gdyby z tej ciąży też udało się mieć taki filmik.
Hmmm, tylko gdzie jest tamta płyta... 🤔BlondHeroina_ lubi tę wiadomość
Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️