Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kejti22 wrote:Dzięki dziewczyny trochę się uspokoiłam ☺️☺️☺️ Chociaż niepokoi mnie jeszcze kształt główki, ze taki jajowaty... No ale może tak uroda młodej🙂 wg miesiączki dzisiaj mam 21+0, główka z usg jest wielkości 20+3, a nogi długie na 21+4 😛 ja nam duża głowę, narzeczony jest, ze tak powiem „drobniejszy” bo i wzrostem ma 175 i głowę stosunkowo malutka 😛 na niektórych zdjęciach nawet czasami się wydaje, ze mam głowę większa od niego 😂😂😂 wiec może córa ma po nim główkę 🙂 ale dzięki uspokoilyscie mnie! 4 dni różnicy to nie taka tragedia.... najważniejsze, ze mózg prawidłowy tak jak cała reszta 🙂
Kochana, ja jestem kurduplem, a mam głowę turbo nieproporcjonalnie większą 😂 Moje maluchy też rodząc się głowy mają tak gigantyczne, że jak widzę inne noworodki to aż się dziwię... jak to w ogóle przeszło 😂🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2020, 11:16
-
Te ceny to kosmos. Są tańsze o polowe, bez przesady, No chyba ze jeszcze troje dzieci ktoś planuje. Ja znalazłam tańsza alternatywę.
https://allegro.pl/oferta/zestaw-5-kokon-kojec-xxl-70x108-motylek-koc-minky-7618312272?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
-
nick nieaktualnyKejti, super wieści 😊
Ja również nie kupuję kokona, będzie za to kosz Mojżesza, a na moich 65m będę go przenosić 🙈 kokon to opcja na prezent, jeśli babcia zechce coś kupić 🙂
Ogólnie jestem zdania, że kiedyś takich cudów nie było, a dzieci odchowałam.. no i szybko rosną 😞 ale za to chusta, u mnie to must have !! Sporo będzie nas kosztował wózek i reszta, więc zbędne wydatki na później 🙂Wowka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaybelle, moja córa była bardzo przytulaśna i chusta pozwalała na ugotowanie obiadu 🙈 dlatego ja też bardzo,bardzo polecam 🙂 wiązania nie są bardzo skomplikowane, a z czasem to i mąż używał..
A do grupy zaraz dołączę, co mi się wiedza odświeży do jesieni 😁Maybelle lubi tę wiadomość
-
zasłony kupione, poduszka na fotel również 😛
Ja tez zamierzam kupić chustę, jednak nie mam pojęcia jak poprawnie z niej korzystać... przed epidemia były u nas w szpitalu zajęcia z chustowania na szkole rodzenia, No ale niestety przekształcili nam szpital w zakaźny i wszystko pozamykane i odwołane....Maybelle, BlondHeroina_, Wowka lubią tę wiadomość
-
Fajnie, że wy też nastawiacie się na chustoniszenie ❤️
Ja jak z chustą na moją wieś wyskocze to chyba zrobię furorę.😅
Na grupie fb start do chustonoszenia adminka wrzucila coś fajnego... Niesrety nie mogę napisać co, bo to jest tajne przez poufne. Ale są cudowosci 😍
Kejti, gratulacje ❤️
Sylwia Sylwia lubi tę wiadomość
-
BlondHeroina_ wrote:Kochana, ja jestem kurduplem, a mam głowę turbo nieproporcjonalnie większą 😂 Moje maluchy też rodząc się głowy mają tak gigantyczne, że jak widzę inne noworodki to aż się dziwię... jak to w ogóle przeszło 😂🙈
Pamietasz jakie obwody glowy mieli przy porodzie? -
nick nieaktualny
-
Kejti22 wrote:
Jysk? W Ikea też chyba są...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2020, 15:29