Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Edytka, no u Ciebie to ważne badanie, wcale się nie dziwię Twoim nerwom. Daj koniecznie znać co i jak. Jestem pewna że wszystko będzie ok i powiesz nam w końcu, kto tam w Twoim brzuszku mieszka😊
Szkoda, że u mnie w mieście duże Tesco zlikwidowali i zostało tylko takie mniejsze w odległej dzielnicy. Promocje jak promocje, ale bardzo lubiłam tescowe ubranka dla dzieci.Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
U mnie też zamknęli Tesco. Szkoda...
Dziś w nocy będę testować lampkę nocną dla synka ☺ jak wstaję w nocy do toalety to w tym remontowym gruzowisku czasem nie zauważę gdzie ktoś np klapki położył. A przy okazji zobaczę czy fajnie świeci -nie za mocno nie za słabo -
Maybelle wrote:A w tym miejscu gdzie czuć czkawkę, to dziecko ma brzuszek czy główkę? Bo tak się zastanawiam jak ona jest teraz ułożona 🤔 Dzisiaj 3 razy czułam czkawkę poniżej pępka z lewej strony
główkę
Mam wózek!!! Bylismy mistrzami. Weszliśmy i kupilismy. A inne pary stały i stały
Do obejrzenia były dwa i w sumie nie mielismy wątpliwości po opisie. Bo one dla mnie wszystkie tak samo wyglądająMamy bugaboo fox. Do tego wzięłam wanienkę stokke. Pani męża przekonała
bo nie chciał składanej.
Tylko stelaż do wózka przyjedzie za parę tygodni.
I udało mi się zmusić męża do przymierzenia do jego auta bazy i fotelika, który kupiłam do siebie. I jeszcze do sprawdzenia kata. Pasuje, uff!!!
A fizjo mi nakleiła innej firmy tasmy na ten brzuch. Mówi, że czuć, że mocno spięte te mięśnie...
bebetka.b lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, będę mieć drugą dziewczynke!
ma już 1300, wszystko okej:)
Maybelle, Bluberry, Evoleth, Jagodazdw92, Sylwia Sylwia, bebetka.b, Misia78, ma.rysia, Natalii, Jola17a, baby, Lena955, Agusiagim, Freja000 lubią tę wiadomość
17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Edytka super
gratulacje
w końcu wiesz kto zamieszkuje brzuszek i teraz spokojnie możesz kupować typowo dziewczęce rzeczy a nie uniwersalne. Napewno też się bardzo cieszysz że już jest wszystko jasne.
A tak z drugiej strony dziweczyny co sądzicie o parach które nie chcą poznać płci aż do samego porodu?? Ja bym tak nie mogła. Co prawda też nie znam nikogo takiego osobiście ale słyszy sięo takich sytuacjachedytkaa93 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, i ja dziś po wizycie, mały waży 1290g i ma śliczną buźkę! Spał 1 raz przy usg i mam chyba 8 zdjęć. To 1-a wizyta na której wyglądał jak bobasek! Lekarz powiedział, że ma ładne duże usta, moje córki mają takie całuśne usta po tacie, no i chyba braciszek też będzie taki:) Choć starsza córka skwitowała jego zdjęcia tekstem -mały zombie. Złośnica;)
Jakoś mnie natchnęło po tej wizycie i pojechałam mu kupić trochę ubranek.
Ja dziś mężowi zadałam pytanie- co by było jakby okazał się dziewczyną, to powiedział -załamka! Jednak jak się człowiek nastawi, to później może być ciężko.
Nie rozumiem tych par co nie chcą wiedzieć, mało ich chyba jest.
bebetka.b, Evoleth, Maybelle, Jagodazdw92, Natalii, Jola17a, Bluberry, Agusiagim, baby, Freja000 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy początkowo nie chcieliśmy... ale Młody sam się ujawnił 😆 nie w sposób było nie dojrzeć 🙂 i nie żałujemy 😊
Edytka, gratulacje Królewny 💕
Freja, fajny wózek 👍🏻 Fox był na moim drugim miejscu, ale mąż za wysoki i nie wyglądał z nim dobrze 🤦🏻♀️
Misia - super wieści ❤️
Freja000 lubi tę wiadomość
-
Ja z mezem w pierszej ciazy nie chcialam wiedziec ale mialam nieplanowany pobyt w szpotalu i tam na usg na izbie powoedzieli. Ze zdrowy chlopak byl to 35 tydzien
Z corka bylo na wydruku prenatalnych prawidlowe narzady żeńskie
A obecnie na wyniku kariotypu z amniopunkcji tez bylo podane ale nie chcialam tego sluchac sama .i poprosilam by zadzwonili do nas do domu. -
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt 😉
Ja dzwoniłam do lekarza dopytać o te moje skurcze przepowiadające. Nie powiedział mi ile konkretnie powinno ich być, a kiedy trzeba się zacząć martwić. Pewnie zależy jak to wpływa na szyjkę. W każdym razie kazał póki co brać 3x1 nospe i 3x2 asmag. I obserwować co się będzie działo. Jak się nie wyciszą to mam dzwonić to wtedy umówi mnie na wcześniejszą wizytę i zbada.
Magnez na pewno zacznę brać, co do nospy to mam trochę obawy brać taką dawkę ale zobaczę się będzie działo. Może jak będę więcej odpoczywać to będzie lepiej... Chociaż wczoraj i dziś raczej się nie przemęczałam a i tak tych skurczy naliczyłam co najmniej kilkanaście 😕 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny super wiesci, niech dzidzie rosną w siłę.
Co do płci w życiu bym nie wytrzymała w niewiedzy.
Ale powiem Wam że 2 lata temu miałam taki przypadek w rodzinie, kuzynka chodziła na wizyty.... Miała mieć dziewczynkę, zrobiła zakupy, zabrała różowa wyprawkę do porodu i co? Urodziła syna. Do tej pory nie wiem jak ona była badana... Ale wiem że płakała okrutnie bo była w szoku, miała imię dla dziewczynki, dla syna zastanawiali się z tydzień.
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Jola moja szwagierka byla w ciazy o 2 miesoace mlodszej niz ja z córką
Kupili granatowe lozeczko i niebieskie ubranka na wizyty chodzila prywatnie
Miala nagle wczesniejsze cc lekarz wyszedł i gratuluje szwagrowi córki....przez caly pobyt w szpitalu nie miala imienia w takim byli szoku.
U meza w rodzinie podobny przypadek mieli dziewczynke i byli. W ciazy z chlopcem oddali swoja sypialnie na męski pokój a ze szpitala wyszli z druga dziewczynka -
Czy zdarza Wam się, że dzieci ruszają się hmmm.... za bardzo? Już drugi raz zdarzyło mi się ze mały zaczął strasznie wierzgać- tak nerwowo, aż się wystraszyłam że może się owinął pępowina czy coś. Już miałam na IP jechać ale chwilę po tym uspokoił się i fikał tak jak zazwyczaj.
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3. -
Dziewczyny, gratulacje! Edyta, super druga córka! Pięknie
Sylwia, mój Maluch też czasem bardzo nerwowonsie układa a potem uspokaja.
Marysia, ja na początku też miałam zaleconą nospę 3x1 i brałam tak 2 dni ale mi nospa nie pomagała. Nie chciałam jej brać i odstawiłam po 2 dniach a skurcze tzn u mnie twardnienia same się uspokoiłyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2020, 22:46
Sylwia Sylwia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy teraz przy trzecim chcieliśmy zrobić sobie niespodziankę, ale nie wytrzymali byśmy tyle czasu. Osobiście znam dwie pary które dały radę i myślę, że to fajne uczucie przy porodzie.
Ja przy swoich skurczach nie biorę nospy, ale zdarzają się takie przy których czuję ból okresowy wtedy biorę.
Teściowa mi opowiadała że też mieli przypadek że para była przekonana że będzie dziewczynka a urodził im się syn. Albo historia z czasów jak praktyki miała, w latach 80 USG jeszcze tak nie było, kobietę przywieźli z bólem brzucha, mąz jej myślał że to wyrostek, a lekarz na porodówkę odesłał bo to poród się zaczynał, a że kobieta przy tuszy była, mało o siebie dbała to się nie zorientowała.
Maybelle wrote:W Piekarach Śląskich urodziła się dziewczynka z wagą prawie 7 kilogramów 🙈😳
Woow!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2020, 23:46