Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Co za dzień? Pogoda fatalna. Ja dziś nie mam siły palcem ruszyć, ciśnienie niskie, piję kawę, ledwo zrobilam sobie śniadanie. Głowę mam jak z ołowiu. Poziom energi mam 0
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Ja mam poziom energii na minusie 😉
Noc słaba, na zmianę ja się budziłam i syn. Skończyła się o 6, bo Młody zasikał prześcieradło... Ale właśnie zawiozłam go do babci, a sama się położyłam do łóżka i idę spać. Głowa boli, ciśnienie niskie, brzuch ciągnie. Mam nadzieję, że po drzemce będzie lepiej.
Lena, laktator mam canpola elektryczny easy start. Z synem najpierw kupilam ręczny, a jak się okazało ze często z niego korzystam dokupiłam elektryczny. Trudno z góry powiedzieć, czy będziesz potrzebowała i jaki będzie Ci pasował. Dużo dziewczyn poleca też lansinoh. No i medelę, ale to już droższa impreza 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2020, 09:46
Lena955 lubi tę wiadomość
-
A ja przestaje od dziś marudzić. Właśnie w tv widziałam młodą kobietę z amputowaną nogą, radosną, cieszaca się życiem.... a ja jęczę że się w wannę nie mieszczę pfu pfu
Freja000, Evoleth, Wowka, Jola17a, baby lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Jagoda, no ostatnia wizyta, bo to 36 tc, a ja i tak nie robię usg na wizytach. W szpitalu mam obowiązkowe usg po 38 tc i ktg od 38, więc nie mam po co isć do gina. Szyjki też nie sprawdzamy, ale chyba niestety w szpitalu mi ma położna sprawdzić.
Ktg tak w ogóle nie jest chyba krytyczne w ciąży. Z dziećmi nie miałam w ogóle, a pierwsza ciąża przenoszona.
Laktatora nie kupuję.
Mały jednak leży jak leżał, ale jakoś głębiej albo niżej...
U nas pogoda piękna, ale mi zatoki wróciły i taka zdechła jestem...
Zrobiłam zamówienie na połóg, supli i przypraw hinduskich. Jeszcze nianię muszę i otulacz do fotelika. Dziś składamy z synek wózekniech stoi i się wietrzy. Uprałam wszystko co się dało.
-
U nas noc też średnia.
Jak wstałam w nocy do toalety to nie wiedziałam co się dzieje. Miałam tak opuchnięte palce u rąk i stóp.. na co dzień nie mam żadnych obrzęków. A tu taka akcja... Mam nadzieję, że to jednorazowe. Słyszałam, ze to normalne po intensywniejszym dniu, ale wczoraj siedziałam w domu i odpoczywałam. Myslicie, że to normalne? 😯 rano mierzylam ciśnienie i niskie jak zazwyczaj. Ciekawe jakie było w nocy -
Soldering94 wrote:Lepiej niech się obróci, bo taki zabieg to mi się średnio widzi, tym bardziej cc.
Kręgosłup tak mnie bolał na wczorajszej wizycie, że zapomniałam się spytać dlaczego nie mam zlecanych ktg do tej pory nie miałam ani jednego i nie wiem czy się sama nie umowie, ale kto to mi. Zinterpretuje.
W następną sobotę mam wizytę u lekarza, który ma załatwić miejsce na Żelaznej więc może on coś zadecyduje z tym ktg, a Wy jak Macie?
Te koliberki są super 😍😍😍
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3. -
Wowka ja też mam laktator canpola elektryczny
Ja po usg. Mała waży około 2100 ale to pomiar zakłamany bo ģlowy nie da się zmierzyć tak jak się powinko bo jest zbyt nisko. I coś wspomniał lekarz robiący usg że ujście wewnętrzne jest rozwarte na 1cm
Badana nie byłam i raczej wszystko wskazuje na to że nie będę. Ale sie wkurzylam bo mieli mi dać clotrimazol w maści a położna przyniosła mi globułke coś wspomniala że maść też mam przepisaną ale czekają aż oddziałowa im da.
Nie mam ochoty pchać sobie tej tabletki. Jestem tak tam obolała że nawet jak usg robił dopochwowo to stękałam z bólu -
Freja000 wrote:prześliczne, ale... zupełnie niepotrzebne
niemowlę śpi na płaskim, nie na poduszeczce, a kołderka to ryzyko SIDS.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2020, 11:31
Natalii, Freja000 lubią tę wiadomość
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Sylwia Sylwia wrote:W łóżeczku dla bobasa będzie tylko prześcieradło 🙂 do spania śpiworek - ale szczerze mówiąc nie wiem jak się sprawdzi. Nie bardzo wiem jak w takim śpiworku położyć dziecko na boku🤔 może powinno w śpiworku tylko na plecach leżeć?
O, to jest dobre pytanie. Podłączam się, bo też jeszcze jestem przed zakupem śpiworka. Starszą córkę owijałam w kocyk i zawsze udało mi się tak zamotać, żeby leżała trochę na boku.Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
agusiagim_ wrote:A ja przestaje od dziś marudzić. Właśnie w tv widziałam młodą kobietę z amputowaną nogą, radosną, cieszaca się życiem.... a ja jęczę że się w wannę nie mieszczę pfu pfu
Wowka, agusiagim_ lubią tę wiadomość
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Evoleth wrote:O, to jest dobre pytanie. Podłączam się, bo też jeszcze jestem przed zakupem śpiworka. Starszą córkę owijałam w kocyk i zawsze udało mi się tak zamotać, żeby leżała trochę na boku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2020, 11:47
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Sylwia, normalnie położysz na boku w śpiworku 😊
Bo mówisz o takim zwykłym do spania dla dzieci, jak kamizelka z długim dołem na suwak?
Ja na noc używałam śpiworu, ale na drzemki syn spał pod kocykiem-grubszym lub cieńszym. Za chiny bym go nie wpakowała w ten worek przez sen, bo drzemki miał bardzo płytkie, a przed snem cenił sobie wolność. Dla mnie kocyki to must have, do wózka, fotelika, na drzemkę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2020, 12:12
Sylwia Sylwia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena955 wrote:U nas noc też średnia.
Jak wstałam w nocy do toalety to nie wiedziałam co się dzieje. Miałam tak opuchnięte palce u rąk i stóp.. na co dzień nie mam żadnych obrzęków. A tu taka akcja... Mam nadzieję, że to jednorazowe. Słyszałam, ze to normalne po intensywniejszym dniu, ale wczoraj siedziałam w domu i odpoczywałam. Myslicie, że to normalne? 😯 rano mierzylam ciśnienie i niskie jak zazwyczaj. Ciekawe jakie było w nocyLena955 lubi tę wiadomość