Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Wowka, jaka śliczna Julka!😍
Gratuluję, kochana😊😊😊
Odpoczywaj, przytulaj córeczkę i napisz o tych przygodach w wolnej chwili😉
Dobrej nocy, dziewczyny😘
Wowka lubi tę wiadomość
Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
nick nieaktualny
-
W szpitalu tym bliżej mnie od dziś brak porodów rodzinnych.... Podobno dziś rodziły tam 2 covidzianki
A ja mam tam 2 razy w tygodniu rehabilitację z córką 🤨😱
Ten drugi jeszcze nie wiem. Dowiem się być może na czwartkowej wizycie.
Ech co za czasy.... -
nick nieaktualnybaby wrote:W szpitalu tym bliżej mnie od dziś brak porodów rodzinnych.... Podobno dziś rodziły tam 2 covidzianki
A ja mam tam 2 razy w tygodniu rehabilitację z córką 🤨😱
Ten drugi jeszcze nie wiem. Dowiem się być może na czwartkowej wizycie.
Ech co za czasy....
My cały czas się wahamy, miedzy 40 minutowym dojazdem i wspólnym porodem, a 5 minutową trasą i porodem w samotności... ale dzisiaj, po rodzinnym porodzie koleżanki, kiedy położna na końcu porodu robi zdjęcie, jak świeżo upieczony tata płacze, chyba już podjęłam decyzję. W 40 minut nie urodzę... 😊
Ale racja, co za czasy...baby, Sylwia Sylwia lubią tę wiadomość
-
Wowka gratulacje! A teraz dziewczyny trzymajcie kciuki za nas! Jestem na sali porodowej. O 20.40 odeszły mi wody. Jestem już przyjęta w szpitalu. Póki co rozwarcie tylko 1 cm, ale skurcze mam co jakieś 5 min w tym momencie. Ale póki co mezowi kazali jechać do domu, że niby do rana nic się nie powinno wydarzyć. No zobaczymy. Trzymajcie kciuki ❤️
Maybelle, Natalii, baby, Jola17a, Lena955, Evoleth, Wowka, KotkaPsotka3, Sylwia Sylwia, Kicior, Freja000, Mamaela86 lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze jutro na ostatnie badania idę, fibrynogen, mocz i morfo. Nie chce ale muszę.
Hmm jakieś takie mam dziwne mysli czasem, ze coś może pójść nie tak... ale generalnie nie lękam się bólu ani tym podobnych, natomiast wkurza mnie to ze nie karzą się golić i z tego co czytam sami to robią..🙈 ja bym wolała sama się ogolić i pójść jak człowiek a nie z takim kotem🤣🤣 kurde nie wiem jak to ugryźć 🥴 jak się zdenerwuje to w niedziele przed wyjazdem polecę na zero i niech się dzieje 🤪🤪🤪🤭🤭 ( na str szpitala piszą żeby 2 tyg nie tykać maszynki... czujecie to ...)[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Marysia- kciuki!!
Agusia - właśnie się ogoliłam i raczej robiłam to na oko, a dziś po ogoleniu wzięłam lusterko żeby sprawdzić. Bardzo złe się ogoliłam. Mam gdzieniegdzie włosy takie dłuższe, pewnie chodzę sobie z takim czymś do gina nieświadoma, myśląc ze jestem tam gładziutka. Ogólnie to mam na tym punkcie kuku. Nie wyobrażam sobie nie golić się. Żałuje ze nie zrobiłam wcześniej laserem. Zrobiłam pachy i łydki, a tego bikini jakoś zawsze się bałam.
A dziewczyny które się nieraz oglądają w lusterku, powiedzcie mi - czy u was tez ta okolica zmieniła kolor. Ja dziś zobaczyłam, ze moje wargi sromowe przybrały kolor sino-fioletowy i maja inny kształt. Trochę mnie to martwi, czy to ciąża, czy ja już się starzeje tam:(((agusiagim_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWowka gratulacje, cudowna Julcia 😍 Teraz juz mozesz tulic ją do woli
Marysia powodzenia!
Ja Was czytam i nadrabiam przy nocnych karmieniach 😂 ale na razie mala jest tak absorbująca, ze czasu mniej.
Kotka, niezle z tym porodem u Ciebie, bardzo szybko poszlo rozwarcie.
Podziwiam, że mimo tylu rozterek w ciazy trwała przy decyzji o cc, kiedy tak sie potoczyło i jeszcze lekarze naciskali.
I dobrze, bo znowu glowka malej spora
Fajnie, bo malenstwo poczulo wszystko, caly porod, dostało dobre bakterie, tak, jak chcialasJa taki porod mialam z synkiem i jedyny minus, to ta kiepska blizna, bo an pełnym rozwarciu musza ciąć bardzo nisko, u mnie przy samym pęcherzu.
Zdrowka dla Wasbaby, Wowka lubią tę wiadomość
-
Marysia kciuki! No no 😁 dzieje się
Misia ja się nie oglądam bo lusterko zginęło podczas remontu łazienki 😆 i może dobrze. Bo tak na odległość w dużym lustrze mam wrażenie że jestem co najmniej ciemniejsza. Sina może też. A na pewno nie piękna 🤣
Trudno. To ciąża. Minie
Golenie? Czasem ogolę. Raczej "na oko" Tzn "na rękę" Ale pewnie niedokładnie i komicznie to wygląda. Trudno. To ciąża 😜
Myślę że ani gina ani w szpitalu to nikogo nie dziwi.
Nie śpię. Muszę posiedzieć. Źle mi się leży..
Natalii witajcie na nocnej zmianie 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2020, 02:56
Natalii, agusiagim_, Misia78 lubią tę wiadomość
-
Ja tez dziś na nocnej zmianie:)
Zgaaaga gigant.
Wowka gratulacje, jaka córcia ślicznai całkiem duża
Ja się do gina nie gole :p przycinam włosy najkrócej, nie ma szans się tam ogolić w ciąży. Pozatym te podrażnienia..... zrobiłam ske tam bardziej wrażliwa i po goleniu umieram.
Do porodu położne gola jak trzeba, choć myśle ze może jakoś sama to ogarnę, ten jeden raz.
Marysia kciuki zaciśnięte! Odeszły wody wiec to już! Na pewno długo nie będziesz czekać na dzidzie. Dawaj znać wszystkie czekamy na wiesciWowka lubi tę wiadomość