Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
https://zapodaj.net/e65cc597abfc2.jpg.html
Bebetka ja mam taki że smyka przejściowy kombinezon , pod spód body, kaftanik, spioszki i spodenki na ramiączkach takie szersze . Z tym że moja będzie malutka dlatego tak dużo.bebetka.b, Misia78 lubią tę wiadomość
Sebastian 2007-09-11, Sara 2010-07-04
2 aniołki 7 tydz. [*]2012,10 tydz.[*]2013.
Sylwia 2017-04-01, Zosia 2020-10-25
-
Sylwia, kciuki-oby poszło samo, tuptaj ile się da 😉
Evoleth, słuszna waga. Nie dziwię się Twoim wątpliwościom. Daj znać, co powiedzą po dokładniejszym USG.
Bebetka, też mam kombinezon misia z H&M.
Wychodzimy ze szpitala! 😄😄😄 zakładam ten kombinezon na samo body i półśpiochy.
Laktacja też ruszyła, jak jednym karmię to z drugiego kapie 😄Sylwia Sylwia, Evoleth, Maybelle, Mamaela86, bebetka.b, agusiagim_, Lena955, Kicior lubią tę wiadomość
-
Oj dziewczyny ale by się chciało już urodzić, w nocy też twardnieje brzuch jak i Ciebie baby.
Co tu robić żeby był w terminie, na wizycie była szyjka 2 cm i brak rozwaecia ale to było tydzień temu.. Jednak ta końcówka to jest najbardziej stresujaca -
Dziewczyny wiem jak bardzo byscie chciały hyć uuz po porodach no ale dzidziuś sam będzie wiedział kiedy wyjść oyybtylko iie w najmniej oczekiwanym momencie.
A to że wszystko siedzi w głowie to chyba coś w tym jest. Bo jak z synem bylam w ciąży i w 37 lekarz powiedzial do porodu to sie popłakałam że to za wcześnie, że jeszcze nie teraz i jak wody mi za 2 dji odpłynęły to zero akcji i ciodzilam taka spieta i zestersowana aż ki musieli dać oxy. A teeaz jak już od 29 tygodnia było zagrożenie to psychicznie byłam gotowa na poród i poszło bez niczego
Czy któraś z was odciaga mleko? Ja w szpitalu ostatnie 2 dni KPI i ściagałam po 60-70ml a jak wyszłam do domu to też odciągam ale i dostawiam malutka do cyca i jestem zachwycona. Mała jak sie dopadla do cyca to aż po policzku jej mleczko poleciało 🥰 no i dziś przeżyłam jeszcze jeden szok a mianowicie to jest mój 8 dzień po porodzie a ja odciagnęłam w ciagu pełnej sesji 110ml mleczka 😳 mleczna rzeka płynie jak nie wiemMamaela86, baby, Kicior lubią tę wiadomość
-
U nas na oddziale wszyscy żyją porannym porodem... Dziewczynie odeszły wody ale akcja w ogóle nie szła do przodu. Po 6 h stwierdzili, że robią CC i psikus - dostała jednego długiego skurczu i urodziła naturalnie na stole do cesarki chwilę po podaniu znieczulenia 😅
Evoleth, KotkaPsotka3, Maybelle, Jagodazdw92, Jola17a, edytkaa93, Wowka, baby, Mamaela86, ma.rysia, Kicior, Majorka lubią tę wiadomość
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3. -
Wowka, same dobre wieści u Ciebie👍 Weekend w domu i mleczko w piersiach, super😊
Wiem, Kotka że taka cesarka byłaby lepsza. Ale musiałabym leżeć tu w szpitalu być może jeszcze długo i czekać. U mnie nic porodu jeszcze nie zapowiada. A tu jest mi psychicznie i fizycznie po prostu źle. Kazali nam wszedzie oprócz sali nosić maseczki, zabronili wychodzić poza oddział, do sklepiku na przykład. Moja cukrzyca zaraz się zaostrzy, bo po tutsjszych posiłkach mam cukry po 180... Leżę na sali z dwoma babeczkami które non stop oglądają tv i gadają przez telefon. Nie mój świat. Chce mi się stąd uciec😣 Muszę urodzić, w jakikolwiek sposób, ale w miarę szybko.
Nie spodziewałem się takiej koszmarnej sytuacji na koniec😔
Sylwia, ale historia!😲😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2020, 18:32
Wowka lubi tę wiadomość
Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
Sylwia ale niesamowity poród!
I chyba bezbolesny bo w zieniczuelniu do cięcia??
Evoleth ale Izunia duża!!! Oby wszystko przebiegło sprawnie, cięcia się nie bój, jeśli będzie trzeba to widocznie tak miało być, ciągnie trochę rana ale do przeżycia. Najważniejsze żeby mała bezproblemowo pojawiła się na świecie.
Wszystkim nam tego życzę.. ciekawe czy będzie kolejna bezsenna noc. -
Nie wiem co mam napisać... płaczę sobie w domu. Nie zgodzili się na sn. Mówią, że za duże ryzyko przy takim wielowodziu. Tzn oczywiście mogę, ale na własne ryzyko. Mały pływa swobodnie, szyjka ledwo 1 palec..
Jutro się dowiem kiedy cc, ale na początku tygodnia. Musze sobie poprzestawiać w głowie, a to mało czasu. Nie będzie sn, nie będzie nawet cc na skurczach. Cc na zimno. Opcja, której w ogóle nie brałam pod uwagę. Najgorsza dla mnie.
Walczyłabym, gdyby nie to, że wtorkowa data miała być właśnie datą porodu, według mojego dziecka. Jesli taka będzie to znaczy, że tak ma być i już. Widocznie tak dla nas bezpieczniej. Co nie znaczy, ze mi lżej. -
nick nieaktualny
-
Freja, przytulam i rozumiem. Wiem jakie wiązałaś nadzieje z porodem naturalnym. I ile włożyłaś energii, żeby się do niego przygotować... Szkoda że tak wyszło😔
Mam podobną sytuację... Trudno mi się pogodzić z chyba już nieuchronną cesarką. Popłakałabym sobie ale tu w szpitalu zero prywatności. Nawet niechętnie patrzą, jak się wychodzi na korytarz. Próbuję sobie tłumaczyć że najważniejszy jest bezpieczny poród i zdrowe dziecko. Ale te ciążowe emocje nie chcą się jakoś uspokoić.
Emka, muszę poczekać i pogadać z lekarzami. Tutaj w weekend się niewiele dzieje, więc możliwe że tak poleżę do poniedziałku.
Dobrej nocy dziewczyny😘
Emka31 lubi tę wiadomość
Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
bebetka.b wrote:Sylwia ale niesamowity poród!
I chyba bezbolesny bo w zieniczuelniu do cięcia??
.Jagodazdw92, bebetka.b, baby, Kicior lubią tę wiadomość
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3. -
To miała dziewczyna poród z fartem🤭
Freja nie przejmuj się. Tak widocznie musiało być. Nie jesteś sama, Ja tez będę mieć na zimno i już się z tym pogodziłam dawno. Jeśli tak jest bezpieczniej dla naszych szkrabów to musi tak być. Najważniejsze żeby nic im się nie stało podczas porodu a z resztą już damy radę. 🥰
Matko....co za noc okropna. Przeze mnie stary się nie wyspał i mój pies tez. Chodziłam siku jak opętana co godzinę 😱 a przy każdym wstawaniu jęki, twardy brzuch i okropny ból spojenia łonowego - taki jakbym się miała zaraz rozerwać 🤔🤔 po dojściu do toalety jest okej.moni_90 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Cześć dziewczyny! Pewnie mnie nie pamiętacie... Byłam tu kiedyś i miałam rodzić w październiku. Niestety, ciąża skończyła się w 10 tyg.
Teraz znów jestem w ciążyTrzymajcie za mnie kciuki proszę!
A ja trzymam za Wasze szczęśliwe rozwiązania.
PS. Szczególne pozdrowienia dla: Misi78, baby, Freji.Evoleth, bebetka.b, ma.rysia, Maybelle, Freja000, Kicior, nimfadorka, Natalii, Misia78, gondi lubią tę wiadomość
2017 - synek ♥
10.2019 - [*] 10tc.
03.2020 - [*] 10tc. zespół Edwardsa
10.2020 - [*] 8tc. zespół Edwardsa
MTHFR C667T hetero
MTHFR A1298C hetero
PAI-1 4G hetero -
Freja trzymaj się, nie zawsze niestety jest tak, jak chcemy. Najważniejsze zdrowie maluszka i twoje. Najważniejsze żeby za troszkę mógł być już na świecie z tobą. Dasz radę po cesarce, życzę Ci dobrego samopoczucia.
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo.