Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już po! ☺️
Kornel urodził się rano przez cc, waży 3260 g.
Bylo ciężko, rana boli jak cholera ale najważniejsze ze już po. Miałam go na chwilę i nawet się przyssał ładnie.
Trzymam za was kciuki, jeśtesmy mega silne babki, tyle musimy przejść w zyciu.
Evoleth, Nadzieja27, Mamaela86, Misia78, Maybelle, Natalii, Jola17a, Bluberry, baby, Kicior, Wowka, Jagodazdw92, Lena955, Freja000, gondi, agusiagim_, Jlod lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2022, 23:12
Mamaela86, Jola17a, Bluberry, baby, Kicior, Wowka, Evoleth, Jagodazdw92, Lena955, ma.rysia, bebetka.b, gondi, Natalii lubią tę wiadomość
-
Bebetka gratulacje!
Zdrowka 🍀🍀
Nierozpakowane troszkę zazdroszcza, bo też chcą przytulać swoje maluszki 🙂Nadzieja27, bebetka.b, Misia78 lubią tę wiadomość
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bebetka gratulacje ☺😍👍
Maybelle trzymam kciuki za postęp porodu 👍☺
Natalii dobrze się czyta że tak fajnie jest karmić 😍 nie mogę się doczekać. To i ruchy dziecka w ciąży to prawdziwa nagroda za ten trud. Przynajmniej dla mnie 😉bebetka.b, Natalii lubią tę wiadomość
-
Kicior super wieści tak sie cieszę że jutro już zabierzecie synka do domu. Jejku wiem co czułaś jak sie okazało że Ignaś nie zapomniał co to pierś 😍
Babetka gratulacje 🥰dochodź szybko do siebie
Maybelle żeyy to sięrozkręciło.i szybko poszło. Trzymam kciuki i czekam na dobre wieści.
Misia a u Ciebie wiadomo coś kiedy wyjdziecie do domu??
Natali piekny przyrost. Ja wspomagam się lactosan też saszetki coś jak felmatiker. A czy to pomaga to sama nie wiem. Ale chyba takbebetka.b lubi tę wiadomość
-
Bebetka 😘👏👏🥰 gratulacje .
Maybelle ✊✊✊✊✊ dużo siły już bliżej niż dalej 😊
Baby z tymi ruchami masz świętą rację , będę za nimi tęskniła bardzo , to największy cud 🥰🥰🥰 tylko my możemy tego doświadczać 🥰😍Misia78, bebetka.b lubią tę wiadomość
Sebastian 2007-09-11, Sara 2010-07-04
2 aniołki 7 tydz. [*]2012,10 tydz.[*]2013.
Sylwia 2017-04-01, Zosia 2020-10-25
-
KotkaPsotka3 wrote:Freja - ja mojej jeszcze nie kapalam. Polozna(a bardzo jej ufam) prosila zeby zaczekac az pepek sie zagoi (juz odpadl). Myje szmatka ja.
To może też zacekamy. Nie spieszy nam się, a pępek jest.
Agusia, jakie odwijanie fiutka??
Jagoda, to mój ma podobnie. Dziś byliśmy u osteopaty i powiedział, ze jest cofnięte bardziej niż fizjologicznie, że ma napiecia w tej okolicy i pokazała jak masować. Nie podcinamy wędzidełka.
A są pozycje, w których woli ssać? U mojego na początku tylko tzw biologiczna. Na szczęście już ogarnął na leżąco, ale czasem muszę mu pomóc. Osteo powiedział, że ma bardziej z jednej strony napięcia. I bardziej z jednej strony mnie boli jak zasysa.
Baby ja z pokarmem problemów nie mam. NIe dałam sobie wmówić, że po cc są problemy, że trzeba doakrmiać, nie czyhałam aż zacznie tryskać. Karmiłam. U nas problem to przystawianie, ale z powodów powyżej opisanych. Mleko jest.
Bólz takiego 10/10 przy zassaniu jest już dużo mniejszy i podczas karmienia prawie nie boli.
Po raz pierwszy nie leci mi z drugiej piersi jak karmię, mimo, że czuję napływ. To akurat wygodne. Nie muszę używać wkładek.
Mój od 2 dni nie dał się odłożyć na dłużej niż 10 minut. Teraz jakimś cudem śpi, więc jem i piszę jednocześnie. Jutro uczymy się chustować i będę wreszcie mobilna...
Kicior, super!!!!
U nas ani żółtaczki ani ropiejących oczek, ale nic nie miał robione w spzitalu oprócz badań przesiewowych.
-
Nadzieja27 wrote:Jedziemy na tym samym wózku 🤭 masz już jakieś objawy zbliżającego się porodu ?
Od kilku dni jedynie udaje mi się codziennie pojsc do WC na 2 i jest to luźny raz. Wcześniej całą ciąże miałam problem z zaparciami.
Wie. Nie wiem czy to może być już oczyszczanie się organizmu.Misia78 lubi tę wiadomość
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo.