Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagoda śliczna Zosia 🥰🥰🥰 i no pewnie że dlatego że wcześniak. Przecież ona by była tak jak Laura Joli. Z końcówki pazdziernika. Więc spokojnie 😉 przyjdzie czas na uśmiechy i gadanie
Wiem z doświadczenia z moją córką że jak sie na coś długo czeka to to się długo pamięta i radość jest jeszcze większaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2020, 08:46
-
Jola ja też jestem cała podrapana, dekolt i ranę na ręce mi rozdrapała z tych nerwów.
Jagoda, nie porównuj dzieci do siebie, na wszystko przyjdzie czas:) ja też się na tym łapie że porównuje, z kolei u mnie w drugą stronę, starsza robiła i rosła później niż ta młodsza, i teraz jestem przerażona czy młodsza nie za duża i tak dalej. Tak to chyba jest że to pierwsze wydaje nam się jako taki wyznacznik wszystkiego i potem się do niego porównuje, a nie powinno się tego robić bo każdy jest inny, i na każdego przyjdzie czas.
Baby masz rację, jak tak miałam z pierwszą córka, jak zaczęła chodzić miała 16 miesięcy, tak wyczekiwaliśmy tych jej kroków ze zapamiętam to na całe życie, a było to w zeszłym roku w okolicach świąt:) taki nam prezent zrobiła świąteczny:)Evoleth lubi tę wiadomość
17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
No tak term8n był na 28-29 październik. Zobaczymy jak to będzie. Tak samo jak o ayna sie martwię. Ale my mamy chyba już tak mamy że coś nam nie pasuje a później się okazuje że eszystko jest ok
-
Cudowna Julka 😍
Misia78, Wowka lubią tę wiadomość
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Slodziutka Zosia 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2020, 12:09
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Śliczne dziewczyny😍
A Julka jaka silna💪 Interesuje się już tymi kartami?
U Izy ta ciemieniucha nie jest jakaś duża ale pojawia się co jakiś czas. Faktycznie wczoraj posmarowałam Bepanthenem i daje radę👍Wowka lubi tę wiadomość
Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
edytkaa93, Freja000, Maybelle, Jola17a, Lena955, Natalii, Wowka, baby, bebetka.b, Sylwia Sylwia, Jagodazdw92 lubią tę wiadomość
Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
-
Jak pięknie głowę trzyma! Mój w ogóle...
z brzucha nie podnosi.
Wczoraj mieliśmy pierwszy wieczorne odrykiwanie... po raz pierwszy nie uspokoił go cyc. Dopiero jak mąż go wziął i pochodził z nim to znasnął i dał się odłożyć do mnie do cyca.
Czy wasze dzieci mają godzinę zasypiania na noc? Mój spi całą dobę i ma wymuszoną przez nas aktywność tzn jak go odłożę albo daję mężowi to się budzi. jesli zaczął go stresowac hałas i światło to mam przekichane, bo przecież nie będę się kładła spać popołudniudo tej pory wieczory spędzaliśmy całą rodziną u mamy. Ale być może tv, hałas i światło już mu przeszkkadza, bo już któryś dzień płacze wieczorem...
a, chyba dostałam okresjak to???? Po synu (kp) po roku dopiero...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2020, 13:46
-
Nasz miesiac mija. Trudny! Ale i cudowny czas dla mnie.
Maciezynstwo zmienia, 40 lat przezylam i nie sadzilam, ze mam w sobie takie pokaldy milosci i cierpliwości.Maybelle, Evoleth, agusiagim_, Lena955, Natalii, ma.rysia, Wowka, baby, Misia78 lubią tę wiadomość
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
CC w Salve. Polecam!
A u nas ciężki dzien, mam nadzieję że noc będzie lepsza. Dopiero w wózku się uspokoiła i teraz śpi, trochę się kręci ale spiiii. Cały dzień płacze, i noszę ja na rękach, pije bo pije, nie wiem co się dzieje czy to skok czy co...17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Hmmm... U mnie też dziś ciężki dzień i też myślę sobie czy to nie ten drugi skok. Leci nam właśnie ósmy tydzień.
Mąż zabrał starszą córkę do teściów na popołudnie. Mogłabym być królową życia, a tymczasem... Wysyłam jedną ręką zaległe maile, a drugą bujam dziecko. Dwa razy próbowałam odłożyć uśpioną i nic.
Także tak. A noc przed nami🙄Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
-
Ehh, spisałam się i kliknęło anuluj...
A więc krótko. Dziewczyny dzieciaczki śliczne 😍
Ja po weekendzie mam dość. Od piątku tylko ja zajmuje się małą i kręgosłup mi wysiada. Mała dziś już trochę mniej marudna, mam nadzieję, że to był skok i właśnie mija. Z pozytywow mala zeszlej nocy spala mi od 20 do 24, szaleństwo! Licze dzis na powtórkę 😀 właśnie wisi na cycy i mam nadzieję, że pójdzie spać. -
Moja dalej nie śpi, ja nie wiem ile takie małe dziecko może nie spać. Dzisiaj spała w dzień półtora godziny. No i trochę w wózku. Dałam paracetamol, krople na kolki, już nie wiem co mam z nią robić, a mój za chwilę idzie do pracy....17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Evoleth, ile słodyczy 😍 Julka interesuje się tymi kontrastowyni ksiazeczkami. Najbardziej jak brat jej pokazuje i opowiada po swojemu co tam jest.
Jola, śliczna Laura 😊 i ładnie to napisałaś, cale macierzyństwo-trudno i pięknie 😊
Maybelle, dzięki za radę. Mała ma lekką ciemieniuchę na brwiach. Posmaruję bepanthenem zatem 😊
Freja, u nas jest godzina zasypiania. Mniej więcej pomiędzy 22 a 23 zaczyna się najdłuższy blok snu. Teraz jeszcze walczy...
Współczuję Wam przemarudzonych dni. Co to się dzieje że dzieci marudzą synchronicznie...?
Jola17a, Evoleth lubią tę wiadomość
-
Janek dziś marudził ale nie płakał tak żeby się go nie dało uspokoić. Z tym że nie licząc turbodrzemek to spał raz po poludniu 2 godziny 😱 i teraz dopiero zasnął. Mam nadzieję że już też na 2 godziny co najmniej
Bepanthen to w ogóle super jest 👍 na wiele rzeczy
Śliczne dzieci widziałam 🥰🥰🥰🥰 -
Ale śliczne dziewczynki nasze 😍😍
Julka przesłodka i jak już pięknie unosi głowę!
Laurka 🥰ma piękne usteczka Jola ale musisz być dumna mama ☺️
A Izunia i Ala podobne do siebie, gdyby nie włosy Izy to byłaby cała siostra ☺️Ala ma uśmiech jak gwiazda! Wszystkie zęby widać 😄
Ah i jeszcze Zosia Jagodowa 😃śliczna śpiąca księżniczka 🤩
U nas raz lepiej raz gorzej. Z dobrych info nie ma już kup w nocy! Na razie druga taka noc z rzędu.
Ze złych to ciagle szarpanie się przy cycu, purczki, gazy, łapanie powietrza przy jedzeniu. Boje się ile będzie ważyć. Na 2 miesiąc go zważeni zobaczę. Wydaje mi się ze strasznie mało je. Dziś w nocy pobudki co 2 h, ale possał może z dwie minuty i dalej spał. Nie wiem czy to normalne.
Miłego dzionka ! Byle do przodu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2020, 11:15
Evoleth lubi tę wiadomość