Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Współczuję dziewczyny i rozumiem. Ja po 7 miesiącach karmienia córki na mega diecie (a każde karmienie było walką) wstałam Ina myśl o śniadaniu wybuchłam płaczem. Odstawiłam ją tego dnia i pojechałam do McDonalda 🙈 czasem lepiej odpuścić...
Misia78 lubi tę wiadomość
-
Jan dziś postanowił nam udowodnić że święta mogą się odbyć bez barszczu i sałatki i wedzonych swoich szynek. Ciężko było ale dalismy radę 👶😁
I choć był to nielatwy dzień i duuuużo noszenia i tulenia, to teraz chyba w nagrodę zasnął sam w lozeczku. Już trzeci wieczór z rzędu 🥰
Moje drogie koleżanki pazdziernikowe : życzę Wam wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt Bożego NarodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2020, 22:18
Jola17a, bebetka.b, Mamaela86, Lena955, Evoleth, Maybelle, Wowka, Misia78, Freja000 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja w tym roku swoj wymarzony prezent dostałam na koniec października i innego nie chce.
Marzylam o tej lalce od kilku dobrych lat 😍
Zniosę kazda nie przespana noc 😉 A wam zycze fajnych swiat, radości i szczęścia i dumy z maluszków.
Smacznego też 😉
🎄🎄🎄 Odmeldowuję się z nadrannego karmieniabebetka.b, Mamaela86, Lena955, Evoleth, Maybelle, Wowka, Natalii, Misia78 lubią tę wiadomość
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Jola pięknie to napisałaś!! Ciesz się z macierzyństwem masz śliczna Kluseczke
wszystko minie, jesteś super mama!
Wszystkie jesteśmy!😊😊
My tez po karmieniu, ale jeszcze śpią! Mały, starsza i mąż.
A mi się już nie chce, przecież dziś to najpiękniejszy dzień w roku 😊
Wszystkiego co najpiękniejsze dla Was i Waszych rodzin na Święta, zdrowia, radości, jak najmniej trosk i zmartwień. Odpoczniecie nieco, cieszcie się sobą. Uściski świąteczne 😘😘😘Mamaela86, Lena955, Jola17a, Maybelle, Evoleth, Wowka, Natalii lubią tę wiadomość
-
Piękne życzenia przeczytałam 😘😍💕
Ja też Wam życzę aby Mały Jezus i Rodzina Święta błogosławili Wam i waszym kochanym rodzinom na każdy dzień , zdrowia i szczęścia, radości z każdej minuty danej przeżyć razem z bliskimi naszymi .
Wytrwałości i uśmiechu mimo niepowodzeń.
"Jest taki dzień, bardzo ciepły, choć grudniowy
Dzień, zwykły dzień, w którym gasną wszelkie spory
Jest taki dzień, w którym radość wita wszystkich
Dzień, który już każdy z nas zna od kołyski
Niebo ziemi, niebu ziemia
Wszyscy wszystkim ślą życzenia
Drzewa ptakom, ptaki drzewom
Tchnienie wiatru płatkom śniegu
Jest taki dzień, tylko jeden raz do roku
Dzień, zwykły dzień, który liczy się od zmroku
Jest taki dzień, gdy jesteśmy wszyscy razem
Dzień, piękny dzień, dziś nam rok go składa w darze
Niebo ziemi, niebu ziemia
Wszyscy wszystkim ślą życzenia
A gdy wszyscy usną wreszcie
Noc igliwia zapach niesie"Lena955, Jola17a, Maybelle, Evoleth, Wowka, bebetka.b lubią tę wiadomość
Sebastian 2007-09-11, Sara 2010-07-04
2 aniołki 7 tydz. [*]2012,10 tydz.[*]2013.
Sylwia 2017-04-01, Zosia 2020-10-25
-
Ta ferrytyna to różne rzeczy możne oznaczać, od stanu zapalnego, który już wykluczyliśmy po hemochromatoze, której się boimy, ale w którą nie wierzę. Do 2 miesiąca ferrytyna może być do 600, od 2 200. Ale przecież wiadomo, że z tych 600 nie spadnie na 200 w jeden dzień. Wiec wierzę, powtórne badanie pokaże tendencję spadkową. Szkoda mi jej tylko z tym kłuciem ☹️
Freja, Ty z tego co kojarzę to w którejś ciąży miałaś jeszcze cukrzycę prawda? To rzeczywiście diety Cię nie oszczędzają i Ci się nie dziwię.
A dziś przy Wigilii moje dziecię pierwszy raz zaśmiało się w głos 😁 początkowo nie byłam pewna czy płacze czy się śmieje, bo od płaczu zaczęliśmy, ale potem już było widać, że buzia jej się haha 😁
Wesołych świąt.Mamaela86, Wowka, bebetka.b, Natalii, Freja000 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, Wesołych i zdrowych Świąt, mlekiem płynących i przespanych nocy 🎄🎄🎄
Lena955, Jola17a, Mamaela86, Maybelle, Evoleth, Wowka, bebetka.b, Natalii, Misia78, Freja000, Jlod lubią tę wiadomość
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3. -
https://m.youtube.com/watch?v=ZpGC7zKq7lI
To dla naszych aniołków , piękna kolęda dla nieobecnych.Maybelle, Wowka, bebetka.b, Misia78, Freja000 lubią tę wiadomość
Sebastian 2007-09-11, Sara 2010-07-04
2 aniołki 7 tydz. [*]2012,10 tydz.[*]2013.
Sylwia 2017-04-01, Zosia 2020-10-25
-
Wesołych Świąt, moje drogie! 🎄🎄🎄
Dużo rodzinnego ciepła, spokoju, zdrowia i miłości. Dla Was i waszych najbliższych.
Cieszmy się tym szczęściem które mamy 😊Wowka, bebetka.b, Misia78, Freja000, Maybelle, Mamaela86, Jola17a lubią tę wiadomość
Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
edytkaa93 wrote:Mi możecie życzyć okresu bo mi się spóźnia. Mam nadzieję że to po porodzie jakieś zawirowania jeszcze.
Misia moja pije Hippa. starszej też to mleko podawałam. Nie dopajam,pierwszej też nie dopajałam. Dałam kilka razy wodę jak kup nie mogła zrobić. Moja pediatra mówi żeby nie dopajac na mm. No faktycznie, takie dziecko na mm jest bardziej przewidywalne, choć moja i tak często po dwóch godzinach jest już głodna.nie umie się jakoś najeść na zapas. Ile twój wypija i ile razy dziennie? U nas około 8 razy i porcje 90-130, w nocy potrafi 50 ml wypić i tak twardo zasnąć że nie da się dobudzić.
Też wam życzę wesołych świąt! Pierwszy raz w takim gronie z maluchami:)
Kochane mamusie życzę Wam zdrowych i wesołych świat! Przede wszystkim zdrówka dla Was i waszych maleństw. Cieszcie się ich pierwszymi świetami ❤️🎄Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2020, 11:51
bebetka.b, Evoleth, Freja000, Wowka, Maybelle, Mamaela86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ostatnio mnie tu mało, bo niestety przed świętami wyszło trochę problemów zdrowotnych z rodzicami, ale wpadłam Wam wszystkim życzyć wspaniałych Świąt. Przede wszystkim zdrowia dla Was o dla Waszych najbliższych. Pozdrawiamy ❤️
bebetka.b, Evoleth, Freja000, Wowka, Maybelle, Mamaela86 lubią tę wiadomość
-
Nimfadorka, miałam cukrzycę w ciąży straconej, więc króciutko.
U nas od wizyty bez ulewania 😁😁😁
Zaraz wysyłam go na spacer z córką. Pierwszy raz.
Wesołych, zdrowych i spokojnych. Bo wyjątkowe będą 😍🎁👶bebetka.b, Wowka, Maybelle, Evoleth, Mamaela86 lubią tę wiadomość
-
I jak dzieciaczki? Eryk, mimo, że było nas mało odplakal święta. Za dużo się działo, żeby zasnął na mnie a inaczej nie umie. W końcu mąż go uśpił nosząc i śpiewając i wsadził do wózka. I o dziwo spał że 20 minut. Teraz śpi na mnie od 2h,w ciemnym pokoju 🙈 a ja już głodna.
-
To był szalony dzień... Zupełnie inny niż wszystkie i moja Iza to odczuła. Kiedy przyszli teściowie, nie chciała zejść mi z rąk, a jak próbowałam ją uśpić w ciemnym pokuju, to nie zmrużyła nawet oka. W końcu uśpiłam nosząc i lulając.
Po drzemce było już lepiej, nawet dała się ponosić babci.
Nauczka na przyszłość: nigdy nie urządzać Świąt w domu,mając niemowlaka przy piersi.
Zostało mi z dziesięć kilo jedzenia... Będę mrozić.Misia78 lubi tę wiadomość
Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
Ja trochę spóźniona 😉
Najlepszego dziewczyny, aby spełniły się wszystkie Wasze marzenia, a dzieci rosły zdrowo i pogodnie 😘
Ciach ciach
Naszą tradycją jest robienie zdjęć dzieciom pod choinką. To pierwsze zdjęcie podwójne w moim domu 😍
Julia zniosła Wigilię spokojnie, najpierw ze mną w chuście, później zachwyciła sie swiatelkami na choince i papierem na prezentach 😄 pospała 40 min z babcią w sypialni, a teraz nadal walczymy. Wydawało mi się ze spi głęboko, ale co chcę odłożyć do lozeczka to się budzi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2020, 07:55
Lena955, Misia78, Mamaela86, Evoleth, Jola17a, Maybelle, Jlod lubią tę wiadomość